Grebenc Gašper 193 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 Končno odvozil do konca in to obe dirki Smem vprašat katera proga bo naslednji torek? Ali morem počakati do takrat da pride tema ven? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 Rezultati Spa RACE 1! Rezultati Spa RACE 2! 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2013 Avtor Share Napisano November 5, 2013 Prav si ugotovu Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 Totalna sabotaža... V prvi dirki med vodstvom štekanja in sem se teleportiral za Luko. Nato še screen freeze med bremzanjem in izlet iz steze(2x!). Druga dirka pa lepo disconnect med bojem za 1. Sami izgovori Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 Ma ja. Sam sebi sem v prvi dirki zaštekal cel komp, v drugi pa sklopil net. Weber style Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 No, jst sem pa imel obiske in nisem mogel priti prej, kot tik pred 1. dirko. Štartal zadnji. Štart cool, ampak v Les Combes (na koncu ravnine) je bila ena pi*darija, in sem mogel iti po travi, da sem se ji ognil - in zato fasal pit-stop. Tega sem opravil 2 kroga kasneje, do takrat sem pa se že prebil do 7. mesta. Po postanku sem prišel na progo 14. Odlično sem odpeljal do konca, imel sem kar nekaj prehitevanj v vsakem krogu (zakon!!!, sem že pozabil kako je dirkanje lahko zabavno) in končal kot 7. če se ne motim. V 2. dirki me je admin postavil na 4. mesto (hvala zato adminu), od kjer bi lahko napadel, ampak sem v LaSourcu tik po štaru malc zaspal in izgubil stik z vodilnimi, tako da sem jih potem začel loviti. Bila je res dobra dirka, škoda, ker je Eržen naredil napako in se zavrtel tik pred mano na avtobusni šikani, ker bi bil res hud boj za prevladujoče mesto. Nato sem začel loviti še Lukata. Krog za krogov pi nekaj desetink, ampak je zmanjkalo na koncu. Vse čestitke Luka. Kot sem rekel, jst se komaj ogrejem po teh 10 krogih, jst bi jih komot odpelu še 30. To bi bilo zanimivo, na dolgih dirkah sem tudi vedno zelo močan, kjer pride koncentracija full do izraza (na kratkih niti ne). Zato bi prosil admina, če bi lahko drugič odpeljali kakšno eno urno dirko, tko da bi imeli še postanke. To bi bilo res cool in pravo dirkanje. Kaj pravite? Pa lih ta Porš mod, pa recimo ena od prog: Sebring, Road America, Road Atlanta (malce američki). 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2013 Avtor Share Napisano November 5, 2013 Zato bi prosim admina, če bi lahko drugič odpeljali kakšno eno urno dirko, tko da bi imeli še postanke. To bi bilo res cool in pravo dirkanje. Kaj pravite? Pa lih ra Porš mod, pa recimo kakšna Monza ali kaj takega. Ali pa Adelaide bi bila zakon Sem dobil že nekaj "prošenj" za kakšno daljšo dirko, tako da bo morda že naslednja (v torek) nekoliko daljša. Sicer ne ravno za 2h, ampak lahko postopoma naredimo kakšne daljše dirke Bo pa že na naslednji obvezen postanek (povečana obraba gum), kjer bo pač potrebno menjati gume, glede goriva se bo pa vsak sam odločil Se pa strinjam da je ta mod res zakon, je videti tudi po številu tekmovalcev na štartu (vedno preko 20!), pa tudi borbe so zanimive kot že dolgo ne. Glede prog za prihodnje bomo pa sproti, za naslednjo je že določena Objava pa sledi v prihodnjih dneh 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 5, 2013 Share Napisano November 5, 2013 Sem dobil že nekaj "prošenj" za kakšno daljšo dirko, tako da bo morda že naslednja (v torek) nekoliko daljša. Sicer ne ravno za 2h, ampak lahko postopoma naredimo kakšne daljše dirke... 2 urno ne takoj v štartu, lahko pa naredimo 1 urno. Sej to je hitro okoli, pa obraba povečana za 50%, tako da bi vsi morali v boxe ene 3. To bi bil hec. Jst bi izbiral med: Sebring, Road America ali Road Atlanta. Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Hvala usm za lepo dirkanje učeraj, ter za organizacijo. Iz mojih oči sta bili dirki super. Bilo pa bi lepo če bi se že v naprej zmenili če/da sta 2 dirki. Se je na koncu nekako izšlo z mojim časom Hvala bogu. Ker ena dirka bi bila kar malo premalo. Ko sem prečkal cilno črto sem si rekel, a to je to, škoda, jaz bi še! Isti mod, druga proga. Ena daljša oz 2 krajši dirki, druga mogoče celo reverse grid. To bi bilo meni super Mogoče celo mini prvenstvo. 3-4 proge, 2 krajši dirki da je več točk za pobrat pa de se umes spet usi strnemo nna štartu druge dirke, da je bol tesno in zanimivo. Samo ideja Citiraj Link to post
Recommended Posts