JocoG23 416 Napisano November 1, 2013 Share Napisano November 1, 2013 Kje se vam da to vozt sam Jst imam do te dirke še kake 3 druge Se mi pa zdi da če bomo spredaj spet izenačeni bo nekdo začel malo sekat, pa postopoma še bolj itd Mislim da je ok če se ti parkrat "zgodi" da sekaš ampak pretiravanje bi pa moralo biti kaznovano. 1 Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Bravo Matjaž! Se popolnoma strinjam. Verrjetno sem zraven. Odvisno kok boste še spremenil stvari. Čas mam do 10:00 ko se mi začne prvenstvena dirka na Core. Zakaj se kar pojavijo linki za progo kot npr od Sennas?? Katerega se zdej uporabi? Verjetno unga v prvem postu kot vedno. Just silly Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Velikrat sekajne prinese nezadovolstvo. Vse dirke Cora se preverijo in dodelijo kazni. Vsaka posamezna dirka, vsak posamezen ovinkek. Tako da tukaj si mormo pa zgleda zanašat na fair play. Ne vem, al je bolj pomemben da zmagaš al da si fair 5ti in mel res lepo tesno dirko? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Ja. Prvi post je VEDNO merodajen. Drugo samo spremljaš (če želiš). Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Največkrat se bosta sekala Eau Rouge (izhod čez levi notranji robnik) in Blanchimont (daljšanje). Drugo ni niti toliko pomembno za izboljševanje časov. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Oba linka za progo sta enaka, ne trolajte! 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 2, 2013 Avtor Share Napisano November 2, 2013 Zakaj se kar pojavijo linki za progo kot npr od Sennas?? Katerega se zdej uporabi? Verjetno unga v prvem postu kot vedno. Just silly In kaj je tisti od Sennasa drugačen od tistega v prvem postu? Sennas je bil zadolžen za progo, dodal link v zadnji post ter potem še v prvi post. Na Core imaš prvenstvo, tukaj so FUN dirke. Zato tam plačuješ da vse pregledajo, tukaj je pa vse zastonj PA NE SPRAŠUJTE VEČ GLEDE SEKANJA! Dve let nazaj ni noben nč vprašal, pa tud sekalo se ni kaj dost. Kdor je sekal je pač direkt dobil kazen. Odkar sprašujete bi se pa sam kregal kje lahko pa kok lahko. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Kdo pa kaj plača na Core? Jaz sem do zdaj samo 2 nagradi dobil Saj so fer dirke na sloracing, pač se bo malo sekalo če bo oni spredaj to tudi delal Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Sorry nism vedel da sta ista linka, samo prašal sem da vem Nočem Core dajati pred vas, kot da je tam boljše. Samo omenil sem da se to tam dela da potem ni teh problemov, nč drugega. Pa ja, use je zastonj tam. Še server se čez sponzorje zdaj plačuje, ne čez donacije, tko da ja, se da samo kaj zaslužt, pokal dobit, oz zastonj derkat. Tko da meni je super da se sodeluje kakor se le lahko. Recimo: Delamo nove proge z Core sponzorji, Core logoti. Dodajajo se še novi anticuti da potem sloh ni problemov s sekanjem in da greš preširoko iz ovinka. Ne vem, lahko sodelujmo in damo še vaše logote not, vi dobite proge k so zrihtane u nulo, da se sploh ne more izven črt pelat itd. Oglašujemo vaše stvari pr nas, naše pri vas itd. Z roko u roki! hehe Tud zdaj vedno povabim Corovce na sloracing stvari, ker sm se odločil, da bom probal malo spozati vas in povezat ljudi, da bo vsem najbolje možno pri dirkanju. Škoda ker je to u torek in imamo mi prvenstveno dirko v torek, čeprav se časovno izide. Če ne bi zagotovo kdo iz Cora sm prišel na dirko. off topic: Škoda ker me je prejšno dirko skupaj z še 2ma postavlo ne na štartno mesto ampak nekam na sredino S3. Super video in res res lep event da smo se spomnili pokonjika. 5/5 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Vse v redu in prav, sam to je tolk težko berljivo, jaz ne vem no, a se res ne da vsaj približno slovnično pravilno in berljivo napisat? 2 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 Sem mu že prej poslal ZS in še ni bil prebran. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 2, 2013 Avtor Share Napisano November 2, 2013 Da narediš "anticut" (kot praviš temu) je neumno. Torej če me odnese iz ovinka, ali pa me nekdo butne in gremo malo po notranji travi se moram zaletet v "nevidno oviro"? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 PA NE SPRAŠUJTE VEČ GLEDE SEKANJA! Dve let nazaj ni noben nč vprašal, pa tud sekalo se ni kaj dost. Kdor je sekal je pač direkt dobil kazen. Odkar sprašujete bi se pa sam kregal kje lahko pa kok lahko. Kaj kregali? Kdor je "šef" eventa, naj jasno pove, če kdo kaj vpraša, da ne bo potem po dirki prišlo do neljubih zapletov (v stilu "Saj nisem vedel"). A je tako težko? Pač, v vseh ligah, kjer sem vozil, če je bila kakšna sumljiva proga, kjer se je dalo sekati, smo imeli pač na hitro debato kje se lahko, kje ne. In stvar zaključena. Še danes v Abu Dabiju (prava F1) so govorili o tem, ker proga dopušča kar nekaj hitrejših časov z vožnjo izven proge. Komisarji so voznike opozorili kar se je tudi lepo videlo v prenosu, sploh pri vožnji v zadnji ovinek. Ni kaj hujšega, samo da se stvari razjasnijo. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 2 kolesi znotraj belih črt at all times, piše tudi v svetem pismu. 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 2, 2013 Share Napisano November 2, 2013 @Bonča Saj je v prvem prispevku povezava do pravilnika, kjer notri že vse lepo piše...zakaj bi zdaj morali še vse dodatno opozarjati. Zdaj pa nehaj že komplicirati s tem sekanjem. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts