Skoči na vsebino

Sean Edwards - Memorial race 29.10.2013 [rFactor]

skopusnik

Recommended Posts

Ja vem kakšen je naslov ja. Bom ga dal dol, ok.

Ok, prvi 3 krogi, best 8.37.0.

Res hudo nora proga, ta verzija je res ena najboljših, kar sem jih kdaj vozil in najboljši približek realnosti.

ps: Mene tudi štejte na listo:

23. Mitja Bonča

• Odgovori 187
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

HVALA VSEM ZA UDELEŽBO! 25 VOZIL NA ŠTARTU, TEGA ŽE DOLGO NISMO VIDELI! Upam da ste se navadili na avte ter spoznali progo Bo v prihodnje sigurno še kakšna dirka s tem modom, pa tudi na tej progi

Samo ena slika, da se vidi za koga smo dirkali

Ena mala pripomba, če lahko.......zakaj pa ni uporabljena zadnja verzija te proge, 2.2a?......gre v bistvu za isto stvar, malo optimizirano in popravljeno, link1, link2..........po tolko letih bi pa ja vedeli katere so zadnje proge za rfactor :) :)

Sicer je verjetno vseeno, pa vendarle :)

Kolkr se spounem sem to progo vozil edino v GPL, sem mislu da se bom mogu na novo naučit se, ampak zgleda da je osnova ostala v spominu :D

Zakon proga, tekoča, avto dost bolj fajn za vozit kot uni GT, čisti užitek!

Po 5ih krogih 8.50, če bo čas do torka še malo spilim, da bo užitk vozit na dirki še večji :D

Ker mi na Dropboxu blokirajo linke (zaradi prevelikih datotek in preveč downloadov), bi prosil če nekdo ki je že snel dol naloži nekam in mi na ZS pošlje link, bom jutri dodal v prvi post (da bosta dva linka na voljo za download). Hvala!

Link za skin dodan.

Lahko kdo?