sennas 1 040 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Super super video keiko, vse pohvale! Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Par fotk T1 Mitja v vodstvu Prvi krog po ravnini Incident med Bončo in Oslakovićem v T1. Pred zadnjim ovinkom, še vedno boj za zmago med Luko in mano Tu sem probal vrinit se v notranjo linijo vendar ni bilo prostora... Finish! 5 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Posnetek na: 1:47 - moj polet To je pa že med rekordnimi daljavami z dirkalniki. PS: GREAT WORK, amazing video. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Hudo No Bonča zdaj vidiš zakaj si letel...zavil si v Luko potem pa vse drugo krivo Vidim da so bili boji povsod, ne samo med prvimi tremi EDIT: Se opravičujem, po ogledu posnetka vidim da te je Luka malce odrinil(tam na bremzanju v 1. ovinek). Side by side racing incident (cccc, zmajevanje z glavo...) Luka, si pa imel srečo, da te je tko obrnilo, si se full prej ustavu kot jaz, hehe. Itak ni panike, pač nesreča, samo za drugič, drži linijo, ok? ps: zelo lepe fotke. Imaš še kakno moji ko letim? V 1. krogu se mi zdi tam un skok proti cilju. Hudo Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Pa kje imaš ti skok pred ciljem? Jaz poznam samo uno v 1. sektorju tisti klanec preden je hitri desni. Aja pa še en je kmalu pred ravnino ja. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 31, 2013 Avtor Share Napisano October 31, 2013 Sej je rekel, 1:47 Ovinek v levo čez prevoj, tretji sektor se mi zdi. Jaz sem bil brez prednjega odbijača, sem mel precej dela Citiraj Link to post
keiko 27 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Hvala za vse pohvale. @Mitja. ko sm pribremzal mi je mislim da, malo zagrabilo prve gume in nism mogel več popraviti smeri, ker pa je bil avto malce v levo je zato šel proti tebi, nažalost. Bom naslednič probal bit malo bolj previden. Lepe fotke Joco Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 4, 2013 Share Napisano November 4, 2013 Po prebranih komentarjih, slikah in filmčku mi je res žal, da se mi ni uspel udeležit te dirke. Se pa jutri vidmo... Citiraj Link to post
Recommended Posts