yuken84 27 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Ta mod je zakon.....Drugače je Sean pomagal Enduracers ekipi pri izdelavi moda. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Ufff kaj naj rečem res nebi mogel pričakovat boljše dirke. Nekaj časa sem držal Luko nazaj, ampak me je kmalu prehitel potem pa sem kar obdržal stik. V 2. krogu je Mitja žal naredil napako kot je rekel. Nato pa fajt proti Luki zadnja 2 kroga ali 3. Zadnja dva kroga sva se mislim da 4-krat prehitela. Luka je med enim od prehitevanj v zadnjem krogu naredil napako in se obrnil, tako da sem praktično imel zmago v žepu ampak mi je padla koncentracija in sem v zadnjem delu izgubil vso prednost. Nato pred zadnjo ravnino sem spustil Luko predse v upanju da ga dobim nazaj na ravnini ampak se je Luka tudi malce upočasnil tako da sem ga prezgodaj prehitel in me je dobil nazaj Mislim res dostojna dirka, poglejte si replay zadnja 2 kroga med nama. Mislim da Sean ne more biti razočaran Hvala za organizacijo, odlično speljano. Bravo Luka za zmago! 4 Citiraj Link to post
keiko 27 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Odlicna dirka. start iz 3. pozicije je bil tezek, zelo tezko je za nekom vozit v razmaku manj kot 1 sek z tako hitrostjo, res noro. Nekako uspel prit mimo Jocota, in potem napad na Mitjo. Nazalost sva se malo dotaknila pred prvim ovinkom, skoda da je Mitja obstal v pesku in s tem brez boja za zlato. No, jaz sem mel malo vec srece in se uspel pobrati z minimalnim zaostankom. Spet na polno dirkam, 1x me odnese ornk v zid sem razbil skor cel avto. Do zacetka zadnjega kroga spet ujamem vodilnega, super fajt., Majhen dotik v zadnjem krogu pri vhodu v stari del proge sm zgubil zadnji oprijem in skoraj 5 sek. Seveda zadnji krog spet na polno dirkanje, se pred dolgo ravnino pridem v vodstvo nakar si poziciji se enkrat izmenjava. Iz zaveterja potem pripravim napad in ga uspešno izpeljem v zadnjem sklopu ovinkov. Odlicno dirkanje, na meji norosti. Hvala organizatorju, Jocotu in Mitji za to nepozabno dirko. R.I.P. Sean 2 Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Fajn vas je gledat aliene tam spredaj. Opažam pa, da ko pride do kvalifikacij zmrznem, ne zadanem več točk zaviranja, ne pospešujem vredu iz ovinka, da o dirki sploh ne govorim. Na štartu ratam tak živčen da sem pozabil dati v prvo prestavo, posledično zamudil štart, v štartni ravnini nevem zakaj zavil malo na desno v ograjo. Potem ko sem se znebil gužve, je nekako šlo do 2 sektorja, kjer sem ujel nekoga, seveda spet ista pesem, nikakor uredo pelat. Kukr pride do tega da morm za nekom peljat ali nekdo vozi za mano, zmrznem Ko se me je tisti pred mano znebil je spet nekako šlo, potem pa na koncu tadolge ravnine pri downshiftanju ta stari volan ''zajebe'' in zazna 2 downshifta v enem pritisku in je šel motor Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Rezultati in statistika dirke! Čestitke zmagovalcem in vsem udeležencem ter nenazadnje organizatorjem! 2 Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Super dirka in čestitke prvimi Ampak še vedno me zanima kdo me je zrinil v 3 ovniku Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 29, 2013 Avtor Share Napisano October 29, 2013 Kavšek je butnil tebe in Nidlerja... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Še mal da pokomentiram.... Q: Slabo, zmotil me je Čolak ko sem vidu 1 30, sam ja whatevr in sem šel malo po steni, ni bil najboljši krog 8 38..... R: Dober štart, potem pa v četrtem ovinku me je Eržen malo potrolal, čutil sem furijo :D, zato sem mu v naslednjem ovinku hotel vrniti na isto foro, ampak mogoče sem pretiraval in ga je posledično zavrtelo. Se opravičujem in upam da se ne bo več zgodilo, vsekakor ni bilo namenoma! He's a better driver, I admit ....anyway Pol je šlo zelo v redu, kmalu sem prehitel Čolaka, ki je na enemu ovinku malo zdrsnil, a nato mi je sledil Glavač, kot nora sva se dajala 2 kroga, prišel je mimo pred zadnjim ovinkom po ravnini in se razbil na mojo srečo, ker je bil hitrejši......nadalje sem branil prednost pred Čolakom, uspešno, vse kroge pa sem odpeljal znotraj 2 sec kot najbolj konstanten možicelj ......dobra dirka Čestitke še enkrat alienom! Lp Citiraj Link to post
urbi1998 3 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Sicer se dirka ni izšla po mojih načrtih, pa vseeno hvala za idejo in organizacijo, ki je bila SUPER. Verjamem da je vsak po svoje užival. mater smo mel incidentov, spisek se vleče k kača rep LP Urban Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Samo ena slika, da se vidi za koga smo dirkali 6 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 29, 2013 Share Napisano October 29, 2013 Lahk kdo naložu replay cele dirke da sestavmo kak video? Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Norrrrrrrrr filemček....heheheh kako me je uni nabil u rit...Tomaž je dobro vidu z njegovega kokpita Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano October 31, 2013 Share Napisano October 31, 2013 Hudo No Bonča zdaj vidiš zakaj si letel...zavil si v Luko potem pa vse drugo krivo Vidim da so bili boji povsod, ne samo med prvimi tremi EDIT: Se opravičujem, po ogledu posnetka vidim da te je Luka malce odrinil(tam na bremzanju v 1. ovinek). Side by side racing incident Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 31, 2013 Avtor Share Napisano October 31, 2013 keiko hvala za video, super je! Se priporočamo tudi za prihodnje dirke Citiraj Link to post
Recommended Posts