Skoči na vsebino

GT Series Bryce Canyon 23.10.2013 [rFactor]

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vsaka čast Bonča in Joco in ostali. Jaz pod 1:18 ne pridem pa če grem peš po koleke v Rim...

Predlagam Nordschleife za naslednjič, mislim da bi pašalo s temi avotmobili, pa proga je testirana, tako da dela Ja?

Ta proga me spominja na tole: :D

Pa res ... Potem ti pa ne morem kaj veliko pomagat. A ti kaj prekinja povezavo z netom? Si mogoče na wifiju? Edin kar lahko nardim je to, da razdrobim ta RAR na enih 10 kosov pa vsazga posebi downloadaš ...

Prvi trenning in nekaj odpeljanih krogov. Avto je res težko nastaviti prav, sploh ker ima full oversteer - ko pri polovici obratov motor zagrabi (turbina).

No, začel sem z 2.42 in po nekaj krogih končal z 2.19.4. Še so rezerve, sploh v setupu.

Proga je res nora, če bi bila resnična, nebi nebeden prišel pod 2.30 zihr :), kar je pod to je samomor.

A mi pomaga en tale head movement omejit, ker je pain in the ass.

Vse *_Cockpitinfo.ini datoteke sem že popravil na CockpitVibrationMag=0.001 pa mi še zmer trese. A je treba še kej v HeadPhysics.ini popravit?

Fantje dejte mi prosim povedat neki. oversteer pod plinom sem uspel spravit na tolk da me ne obrača več za vsak mali pritisk po gasu, povejte mi sam kaj je pomembno da, zmanjšam oversteer ko spustim plin... bremzanje je rečmo uredo ampak samo če plin spustim :|