Skoči na vsebino

Simulatorji

silverfox1973

Recommended Posts

• Odgovori 163
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj za vse nas Slovenski proizvod. G6 Driving Simulator! Cena? 799€

Epic input lag

Posted Images

• 2 weeks later...

Nč pretirano posebnega ni tle, da bi lahko temu reku, da je najboljši simulator vseh časov :) Triplescreen edgless setup, verjetno s projetkorji, ne pa trije zasloni kot tam piše. Pa mičken motion simulacije kokpita, kar je poznano že od marsikje - laufa pa vseskup na iRacingu ...

• 2 weeks later...

Hello Damjan.

I have a pleasure to inform soon we will have in our market a new product. Is a cockpit for home simulation builded in resin. Is a very strong system where is also possible to install our ARC Pedals but, most important, is possible to install also D-BOX actuators (only 2)

Will be possible to install Logitech – Thrustmaster and soon also new Fanatec wheels and pedals and, obviously, G27-E with ARC_WHeels

arcf1.jpg

arcf12.jpg

Kdor ima rad F1 ,si bo tole sigurno nabavil. [it] Cene raje ne bom dodal.

Kdor ima rad F1 ,si bo tole sigurno nabavil. [it] Cene raje ne bom dodal.

Ta dva stavka mi pa nekako ne gresta skupaj... [Joj]...sej vem, hotel si napisat: BI SI tole sigurno nabavil... [ok]

Ironija na moje pisanje, sam sem tako napisal, si moraš kupit, cena pa itak ni važna, moj sosed ima tudi avto za 30keur, pa vsaki dan v Hofru visi,da dobi par cenotv ceneje solato, za avto pa ni gledal, da je načeloma za 2keur čist kul avto, tko je to danes....hehe