Skoči na vsebino

Simulatorji

silverfox1973

Recommended Posts

• Odgovori 163
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj za vse nas Slovenski proizvod. G6 Driving Simulator! Cena? 799€

Epic input lag

Posted Images

Jst tko cel cajt furam....mam na mizi monitor....nad njim pa TV...pa skos na TVju furam...tko da moram mal gor gledat.....sej na začetku vrat boli...pol se pa mišice navadjo :D

Mal??? Sej je tko kot bi v kinu v 1. vrsti sedel. :twisted:

Če bi radi dobili vsaj približno podoben občutek, kako je sedeti za volanom bolida formule ena, potem je simulator Hexatech prava stvar za vas.

Velikanski simulator z elektronskim vzmetenjem še zdaleč ni navadni računalniški simulator s pripadajočo igro, ampak gre za dovršeno tehnološko ″novotarijo″, ki uporabniku ponuja vse prej kot le obračanje volana in stopalko za plin ter zaviranje.

Hexatech, ki ga izdeluje podjetje Cruden, je namreč zasnovan tako, da lahko voznik izbere dirkališče, poleg tega pa lahko spreminja tudi nastavitve dirkalnika (šasijo, medosno razdaljo, ABS, TCS , zavore, krmiljenje), aerodinamičnega paketa in vrsto gum. Med programsko ponudbo ne sodijo le dirke prvenstva formule ena, ampak tudi seriji NASCAR in WRC ter nekatere 24-urne dirke.

In cena? Natančno 135.000 evrov, a ob tem velja dobro premisliti, saj za ta denar dobite že precej več kot le spodoben avtomobil …

Vir: MMC RTV SLO

r1n-1.jpg

n8k-2.jpg

DxMGdF_i8QI

Če bo kdo mel željo se bosta prodala dva sestavljena okvira sim , moj in pomoje nism 100% od Mitjata.

Moj ima možnost, volan po višini in globini naprej nazaj, gor dol, sedež naprej nazaj....(moj je izmerjen direktno po dirkalni Hondai Integri, dolžina sedeža, višina volana, globina stopalk)

+sedež športni

+lahko volan+frex menjalnik

+lahko cel sistem volan, pc +igrice+lcd po želji

od Mitjata je pa mal večji, pa mal drugačen, točno ne vem, bo kr on napisal, če bo prodal.

ps: prodam, ker ima nov dosti večji igralni prostor in bom naredil nov sim.

več vsega sem objavil tukaj, moj sim:

http://slo-minimoto.com/e107_plugins/fo ... c.php?3302