mAxL 1 106 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Evo kolega je svojga končal Za volan je malo modifikacij, če ne je prenizko...ni še končna verzija Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Hudo zgleda, sam js bi ga kr mal višje postavu, alpa monitor nizje, enkrat sm probu tko mal u luft gledat pa furat me je tok vrat bolu... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Jst tko cel cajt furam....mam na mizi monitor....nad njim pa TV...pa skos na TVju furam...tko da moram mal gor gledat.....sej na začetku vrat boli...pol se pa mišice navadjo Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 To je blo samo za test postavljeno (monitor)...bo zadeva za ps2...pa bo čist drugače. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Jst tko cel cajt furam....mam na mizi monitor....nad njim pa TV...pa skos na TVju furam...tko da moram mal gor gledat.....sej na začetku vrat boli...pol se pa mišice navadjo Mal??? Sej je tko kot bi v kinu v 1. vrsti sedel. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Ma to je to k nisi navajen... jst lahko zdej brez problema letala na nebu gledam cel dan. Vezalke si morm pa na slepo zavezat Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 lol...vse je za neki dobr... :wink: Citiraj Link to post
igi 51 Napisano December 28, 2009 Share Napisano December 28, 2009 No, k smo že pri simulatorjih... http://jalopnik.com/5433326/ferrari-builds-200+ton-f1-driving-simulator-gives-us-this-picture Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 31, 2009 Share Napisano December 31, 2009 Če bi radi dobili vsaj približno podoben občutek, kako je sedeti za volanom bolida formule ena, potem je simulator Hexatech prava stvar za vas. Velikanski simulator z elektronskim vzmetenjem še zdaleč ni navadni računalniški simulator s pripadajočo igro, ampak gre za dovršeno tehnološko ″novotarijo″, ki uporabniku ponuja vse prej kot le obračanje volana in stopalko za plin ter zaviranje. Hexatech, ki ga izdeluje podjetje Cruden, je namreč zasnovan tako, da lahko voznik izbere dirkališče, poleg tega pa lahko spreminja tudi nastavitve dirkalnika (šasijo, medosno razdaljo, ABS, TCS , zavore, krmiljenje), aerodinamičnega paketa in vrsto gum. Med programsko ponudbo ne sodijo le dirke prvenstva formule ena, ampak tudi seriji NASCAR in WRC ter nekatere 24-urne dirke. In cena? Natančno 135.000 evrov, a ob tem velja dobro premisliti, saj za ta denar dobite že precej več kot le spodoben avtomobil … Vir: MMC RTV SLO DxMGdF_i8QI Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 31, 2009 Share Napisano December 31, 2009 Gruntam da tole nima G25 volana gor Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano December 31, 2009 Share Napisano December 31, 2009 Gruntam da tole nima G25 volana gor a bejš no če bi meu tok evrčkov, bi si rajš enga tapravga konjička iz Maranella kupu, tut če nima G25 :mrgreen: Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 Sm če ga kupiš, pa se ga naveličaš, pelješ železje ciganom, pa pomoje bi kr dobil ene 30k eur, mal heca more bit..... Poštej je, je pa grd ku psss, razen lcd-jev. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 135.000€ daš,pol pa nimaš kam postavit! Če mi ga šenkajo,ko nimam kam z njim saj za takšno gorilo rabiš že skoraj halo! Se pravi 135.000€ + postavitev hale. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 Če mi to šenkajo bom pa tut sezidal neki, da bo pod streho Če ne bom pa en orng šotor postavu Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 14, 2010 Share Napisano January 14, 2010 Če bo kdo mel željo se bosta prodala dva sestavljena okvira sim , moj in pomoje nism 100% od Mitjata. Moj ima možnost, volan po višini in globini naprej nazaj, gor dol, sedež naprej nazaj....(moj je izmerjen direktno po dirkalni Hondai Integri, dolžina sedeža, višina volana, globina stopalk) +sedež športni +lahko volan+frex menjalnik +lahko cel sistem volan, pc +igrice+lcd po želji od Mitjata je pa mal večji, pa mal drugačen, točno ne vem, bo kr on napisal, če bo prodal. ps: prodam, ker ima nov dosti večji igralni prostor in bom naredil nov sim. več vsega sem objavil tukaj, moj sim: http://slo-minimoto.com/e107_plugins/fo ... c.php?3302 Citiraj Link to post
Recommended Posts