cresh 0 Napisano May 31, 2010 Share Napisano May 31, 2010 Sem zdej na BBT probal simulator D-Box GP-Pro 200RC. Fajn zadeva, sam jst bi znoru če bi skuz tolk tresl :D Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 1, 2010 Share Napisano June 1, 2010 Ja sej to... ne rečem, zadeva za čisti FUN malo se gonit in da drma, da bi pa na to neki resno vozil pa hvala lepa ne... pomoje tud nimaš šans da bi bil isto hiter, kot brez drmanja Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Neverjetna iznajdba ... CTA Digitalova podpora dirkaškim simulacijam na Wii konzoli :wink: http://www.virtualr.net/inflatable-racing-car-video/ Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 i LOLd. haaaahahahahhahaa Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 8, 2010 Share Napisano June 8, 2010 Heeee čista komedija, itak pa za WII-ja delajo take dodatke, da ni čudno če bodo kdaj avijon nardil, kaj češ, pač najbolj zanimiva in prodajana konzola! Glede res ornk simulatorja, nikoli za kako ligo, z njim ne moreš narediti odličen čas, vse te reči, dodatki te samo motijo, tako da vseeno če hočeš bit najbolji, so le ti pogoji, treningov miljardo ur, dobro grafiko, G25 in si lahko najbolji Slovenc-heee Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2010 Share Napisano June 8, 2010 Ne vem če imam prav, vendar sem pri veliko uporabnikih(play, JeZn v debati z silverfoxom) zasledil mnenje, da je point sim-racinga da si hiter. Sam osebno sem mnenja, da je point SIM-racinga da v tem uživaš oz. poizkušaš podoživeti občutek, kot ga imajo pravi dirkači, ne pa samo da si hiter in da si prvi.. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano June 9, 2010 Share Napisano June 9, 2010 Ne vem če imam prav, vendar sem pri veliko uporabnikih(play, JeZn v debati z silverfoxom) zasledil mnenje, da je point sim-racinga da si hiter. Sam osebno sem mnenja, da je point SIM-racinga da v tem uživaš oz. poizkušaš podoživeti občutek, kot ga imajo pravi dirkači, ne pa samo da si hiter in da si prvi. Točno tako, se kar strinjam z teboj Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 9, 2010 Share Napisano June 9, 2010 Včasih sem tako mislil, da si hiter če imaš vse poštimano, pa ni tako, itak da je totalna uživancija če imaš celotni kokpit, hitr pa žal nisi! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 9, 2010 Share Napisano June 9, 2010 Včasih sem tako mislil, da si hiter če imaš vse poštimano, pa ni tako, itak da je totalna uživancija če imaš celotni kokpit, hitr pa žal nisi! Že že.. Ampak pravim, da je meni osebno bolj pomembno, da v sim-racingu uživam, kot pa to da sem hiter. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 9, 2010 Share Napisano June 9, 2010 Že že.. Ampak pravim, da je meni osebno bolj pomembno, da v sim-racingu uživam, kot pa to da sem hiter. Goli slučaj da si hiter Za moje pojme je to itak kot prvo odvisno od posameznika. Globje bistvo pa se mi zdi da je kot 1. probat nekaj vozit kar sicer ne bi mogel nikoli v življenju in dobiti občutek za obnašanje tistega bolida, in kot drugo biti hiter z njim Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 22, 2010 Share Napisano June 22, 2010 mimovrste ima nek simulator v LJ poslovalnici. Sicer je pomoje bl crap, ponujajo pa neko nagrado za najboljši čas. Do 26.6. je pa možnost preizkusa Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 22, 2010 Share Napisano June 22, 2010 mimovrste ima nek simulator v LJ poslovalnici. Sicer je pomoje bl crap, ponujajo pa neko nagrado za najboljši čas. Do 26.6. je pa možnost preizkusa Ka pa se vozi? Rfactor al kaka arkada? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 22, 2010 Share Napisano June 22, 2010 Menda rFactor, F1, Valencia Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano June 23, 2010 Share Napisano June 23, 2010 mimovrste ima nek simulator v LJ poslovalnici. Sicer je pomoje bl crap, ponujajo pa neko nagrado za najboljši čas. Do 26.6. je pa možnost preizkusa A imaš mogoče kakšen link kje je to? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 23, 2010 Share Napisano June 23, 2010 Porabil sem točno 10 sekund, da sem najdu. Kolk si pa ti, da si napisal post? LINK Citiraj Link to post
Recommended Posts