Skoči na vsebino

Gran Turismo 6 [PlayStation 3]

Recommended Posts

• Odgovori 125
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Komej, komej čakam..... [it] Gran Turismo®6 is coming! Acura NSX ’91 *Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11 *Alpine A110 1600S ’68 *Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86 Ferrari 458 Italia ’09 *Ferrar

Ja, glede na to kar nastane iz teh GT Academy voznikov... bi kakšna PC simulacija s takšnim programom dajala res hitre dirkače. Seveda bi blo treba omejit na 17 let max. Tastari smo sam se za v pokoj

• 1 month later...

Jaz še včasih kaj odfuram,ampak 99.99% igram AC. Najraje pa če že igram rad furam kako 30 min dirko ala Nordshleife 24 ur ali pa kakšen spa in podobne z GT3 dirkalniki,ampak zelo malo folka igra takšno varianto,za to me kar mine. Če pa bi se zbrali kakšno soboto vsaj 3 ali 4 igralci pa z veseljem odfuram kakšno dirko,sploh ni panike. Play že sicer dva meseca nekaj prireja pa še ni nič priredil,ker po moje nima časa tako kot tudi jaz ne :D

• 1 month later...
Kdor igra na PS3 online GT6, danes od 16-17h trening v Gran turismo 6 igri:

Server ura 16 ali 17h+, ime serverja: Nismo 14

Vozilo Nissan Skyliner GTR 14 NISMO

Pista: Red Bull Ring takratka

Moj PSP ime: Playgame81
10632851_801519099892693_548251153018634

• 4 weeks later...
Danes ga ponovno žgemo v GT6 igri, sicer žgemo ga vsaki dan, vseeno ponavljam, kdor igra GT6 NA PS3 , se nam lahko enostavno pridruži, le dodaš moje PSN IME; Playgame81

Treningi skor vsak dan od 18h dalje.

Glede tekmovanja bom poročal na sovjem FB, na dober.si, na joker.si in na slo-racing.com

Takole se počasi dodeluje tekmovanje:

Ekola, datumi glede tekmovanj, anredili bi en pravi CUP, recimo 6 do 10 dirk, seštevek točk, trije zmagovalci oz. dobitniki itd.

Datumi bi bili sledeči, komur ne paše naj malo javi, oz. kdaj nam bi najbolj pasalo:

Nedelja 2.11.2014 ob 18h

Ponedeljek 10.11.2014 ob 19h

Sreda 19.11.2014 ob 19h

Nedelja 30.11.2014 ob 18h

Sreda 3.12.2014 ob 19h

Nato šele od 10.1.2015 dalje....

Šlo bi za neko cup tekmovanje, enaki avti, tunani ali ne stvar dogovora-enako glede moči in pogona, , enako glede pist itd..

Prva nagrada za najboljšega, bi bila v vrednosti cca 200EUR 

Premikam datume glede tekmovanja, zaradi oglaševalne kampanje, prijave so možne do 22.11, prvi uradni test bo 23.11 ob 18h ali 19h, prva tekma pa 30.11 ob 19h...

Prijave so možne na forumu ali na meil info@playgame.si , in ker so me določeni prosili, NI potrebno dati svoje pravo ime, ter priimek, je dovolj le PSN ime.

Hvala

Novi datumi, sledijo kasneje!