Skoči na vsebino

Gran Turismo 6 [PlayStation 3]

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 125
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Komej, komej čakam..... [it] Gran Turismo®6 is coming! Acura NSX ’91 *Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11 *Alpine A110 1600S ’68 *Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86 Ferrari 458 Italia ’09 *Ferrar

Ja, glede na to kar nastane iz teh GT Academy voznikov... bi kakšna PC simulacija s takšnim programom dajala res hitre dirkače. Seveda bi blo treba omejit na 17 let max. Tastari smo sam se za v pokoj

Ja včer sem tole 3h+ nabijal, 370 se zelo odlično pelje, zbolšali zelo dobro amortizacijo, gume, fiziko, FFB je vsaj 30-40% močnejši na T 500RS, drugaen občutek FFB-ja na 500rs, zvok na slušalke so zelo izboljšali, Silverstone res odlično modeliran, zelo lepa pista, meniji zelo prijazni, vglavnem meni zakon od zakona demo, komaj čakam celo 6tko.

Ja, glede na to kar nastane iz teh GT Academy voznikov... bi kakšna PC simulacija s takšnim programom dajala res hitre dirkače. Seveda bi blo treba omejit na 17 let max. :) Tastari smo sam se za v pokoj.

Ko bi vsaj naredl da se volan obrača tulk ko se v resnici bi blo odlično.

Ehh, to zaradi tega ker je vozil na plošček, ko voziš na volan se volan v avtu premika enako kot pač pravi avto-volan, nč bat...se pa resno kdor lahko proba 370 tko na ps3jki naj proba, res se hudo pelje, po 5-6 krogih ko se gume ogrejejo ali pregrejejo se vidi kako se avto drugače obnaša, včer sem spet fural 3h+ skup, ma ne vem, meni osebno je zakon, vsaj nekaj da se na novo dogaja.

Za GT je resno treba imeti pač ps3jko, volan najbolje 500RS se najbolje pelje in je to to. Če pa se ima še manjalnik pa toliko bolje, pravi gušt..

Konzole so pa itak poceni, nove ps3jke imam celo po 169e kos.

Kdor ima demo GT6. GT Academ 2013 se najprej kot celota naredi, nato pa TEKMOVANJE v time trialu, celotni krog Silverstona, kaj je potrebno narediti?

-potegniti demo GT6

-odpeljati v demo tekmovanju vse, da dobite Nissana 370.

-glavno pa, da me dodate za prijatleja, pošljete povabilo , moj PSN: PlayGame81 in ko vas dodam vidim vaše čase na tej progi, pozor če vas ne dodam vaših časov ne bom videl.

-na koncu le, postavi svoj najboljši čas.

Ko pa pride cela verzija GT6 Time trial zaklučimo, zmagovalec prejme celotno verzijo GT6 igre brezplačno!

gran-turismo-6-ps3-boxart.jpg

Takole, to smo vsi kateri tekmujemo, več nas ni, edino kdor me še ni dodal, (kdor se pridruži naj mi pošlje povabilo Playgame81 je moj psn), ker ne gre vse na eno sliko, glej tudi spodnjo, predlagam, da se še ostali dodate, če ne vidite teh časov.

img8559.jpg

img8560.jpg