Ale 472 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Theo, po mojem mnenju ne rabiš tistega za 50 GBP. Tista opcija brez fedra za gas je čist dovolj, je pa res, da je še vseeno 33.5 GBP brez poštnine... 1 Citiraj Link to post
Racing4life 9 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Hvala za nasvet. Bom še malo raziskal če najdem kje kaj ceneje, saj se mi nikamor ne mudi. Če pa ima kdo doma kaj odveč pa se priporočam, da odkupim za pošteno ceno Citiraj Link to post
daks 193 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Za ta dnar dobiš tudi Fanatecove Elite, z mal sreče pa celo CSP stopalke, kjer deluje bremz preko load-cell-a. Glede na to, da se ti ne mudi.. Pa jih lahko potem uporabljaš tudi, če menjaš volan, ker imajo priklop prek USB-ja. Na bolhi se ponavadi kaj dobi, čeprav trenutno res ni nič. 1 Citiraj Link to post
Racing4life 9 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Mogoče bo to res še najboljše. Hvala Citiraj Link to post
Recommended Posts