daks 193 Napisano July 3, 2013 Share Napisano July 3, 2013 rF1 je na travniku, tut Race je, ostalo odpade, če ne zaradi znanja pa zarad dnarja... in glede na mrtvilo ki je vladalo več kot eno leto, nebi rad da se zaženemo v neke 500HP rwd, ker bo zamorilo totalno. Vsak ma svoje želje, mamo pa eno skupno - da nas bo čimveč in da bomo čimbolj izenačeni! V ta namen bi npr. funkcionirale tut kakšne obtežitve kot pr wtcc, samo s tistim je verjetno dost dela za organizatorja. 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 3, 2013 Share Napisano July 3, 2013 Leta 2013 rf1..........ne vem no........poleti pa sploh ne! Penzija ....Počakmo magar leto na AC še al kaj vem kaj bo. Jaz osebno imam rf1 res vrh glave in verjetno nisem edini. Verjamem da ste eni novi tukaj, ampak velika večina smo to že dali skozi in že na vrhuncu popularnosti je bila poleti kriza, zato do septembra niti ne sanjajte da bi blo kaj ljudi (max 5)........Počakajmo jesen/zimo. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Sem malce probal mod F1 1991, mi ni dalo miru. In morem rečt, da je še kr hud, ker ni lahek. Sem malce vozu Jordana 191 (7Up sponzor) v Imoli. Za referenco, čas po 20 krogih sem spravu na 1.26.5. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 rf1 je konec!!!!!!!!!!!!! THE END! Poleti pa sploh ni šans za karkoli! Ostalo bo samo pri trolanju........ Predvsem tvojem, kar že dolgo počneš, voziš pa itak nič! Ja, ja Trošt...sej vem...formula...pa to! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Včeraj sm zloadal par modov in najdu Capri MK III mod in je svetoven na H shifter. 210kw pa 1000kg 30 let star avto = FUN FUN FUN Sicer se za prvenstvo nebi odnesu, ker je kar nekaj driftanja, lovljenja avta itd... ampak probajte pa obvezno (s H šifterjem) Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Kaj pa Power&Glory v3 mod za GTR2? Če vprašaš mene najbolj kompleten mod s povsem raznolikimi dirkalniki. Stara 911ka ga seka, pa npr. BMW Schnitzer, Ford Capri... Je pa tud veliko lažjih npr. Alfa Romeo GTA, Mini Cooper, pa kakšni Ford Falcon, Mustang. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Ja al pa dejmo grand prix 2 instalat in prek hamačija Ja, saj verjamem da je fajn mod in vse, samo kje boš folk najdu....... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Pa kaj še... Tisti, ki misli (če kdo) organizirati eno kratko prvenstvo, naj se sam odloči kateri mod in proge se bodo vozile. Brezveze sedaj nekaj špekulirati, se vam ne zdi? Jaz osebno bi ostal na rF1, drugače res ne bo folka. Mod in proge pa po želji. Pa tam ene 3-4 proge bo dosti. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Važn da nas je 5 k smo resni, če pa ostalim ne paše pa Ampak ja, rf 1 bo ziher v redu udeležba, vse ostalo bo 10 folka ali pa manj.... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Joco nedelje so na R2P PCC lahko furava. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Ma ne vem tist mod je čuden Raje prit na GTR2 mod Mercedes CLK in Porsche GT1 (1998 Lemans proto). Res noro dober mod, pa še konkurenco boma mela(Berger, pa tud Kovacs je kr hitr). Povezava! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Koliko se plača na R2P? Omenjeni modi so rs dobri, sem jih tudi sam vozu. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 4, 2013 Share Napisano July 4, 2013 Ti piše vse v FAQ. http://race2play.com/forum/questions Če si zastonj (guest), potem težje prideš do gesla ker imaš na listi "rdečo luč" in ne dobiš gesla (prednost imajo seveda tisti ki imajo membership). Ponavadi ni problem, ampak velikokrat pri rFactorju (Skode, PCC pa drugi popularni modi) imajo preko 30 signup-ov, tako da je manj možnosti da prideš na dirko. Membershipi: http://race2play.com...embership_plans Citiraj Link to post
Recommended Posts