JeZn 120 Napisano June 28, 2013 Share Napisano June 28, 2013 Lahko dam jst eno službeno srajco z dolgimi rokavi od Renault Sporta Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano June 29, 2013 Share Napisano June 29, 2013 Mene na zadnji dirki ne bo... Nočna izmena fajn furajte Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 30, 2013 Share Napisano June 30, 2013 Sej jst sem tudi v nočni, še vedno lahko voziš. Šiht se itak začne ob 22. ne? Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 30, 2013 Share Napisano June 30, 2013 Ste že kaj vozli? Jst sm probau pa mi je ratal en 2:19. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Nisem 100% če se pridružim danes... Verjetno bom Citiraj Link to post
frajerju 4 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Mene danes žal ne bo. Itak bi vas vse nadigral “fajn furite“ Lp, Davor Rezar Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Lepe borbe v R1 V r2 mi je šel tale sekvencni ku*** od fanateca in nism mogu iz 1. prestavt ... zdj bom mogu ocitno na ušesa saltat... Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Žal nisem mogel pridet... je blo treba motorje šravfat Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 No glede na to, da sm pred Q odvozu točno 2,50 kroga na te progi, sem nad dirkama in rezultati navdušen Sreča da je lahka proga za se jo navast, tko da do konc Q in še 2 kroga v warm up-u(en je reku da je warm up brezveze, vidiš da ni ) sta bla glih nekako zadost da sm lohk na dirki normalo fural po pravih linijah. V R1 pridobim nekaj mest, potem prideta od zadaj Pek in Eržen, tko da je blo zlo napeto par krogov! Tudi ostali ste fural lepo, glede na začetek prvenstva, se vidi da je dost bolš. Končam na P5 med Pekom in Erženom. V R2 spet pridobm nekaj mest, pa mi je cel čas sledil Eržen. Po eni strani sm hotu čimprej mimo Jeriča(se mi zdi?), po drugi strani nism tel na sred dirke gum pojest, da me nebi pol Eržen preveč na izi prehitu ... do ciljne črte sva pol dirkala na polno, brez incidentov, tko da zakon dirkanje! p.s.:Do naslenje sezone se bom pa tut jest nauču štartat 2 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 R1: Končno sem se naučil štartat ampak še vedno Bonča prehitel v T1. Kar nekaj hudih borb z njim, medtem ko nama je bil Ale povsem za petami. Mitja je nato po napaki padel za Kurenta, in sem zadnjih nekaj krogov imel na izi do konca R2: Odlične borbe z Bončo. Ker sem hotel malo prišparat gume(recimo ) sem ga na ravnini spustil predse. Čez mislim da 2 kroga sem pridobil nazaj vodstvo in ga tudi zadržal čeprav je Mitja dostikrat prišel blizu. Mogoče je imel šanse v zadnjem krogu kot je omenil v chatu ampak mislim da težko težko, razen če bi js naredu kakšno neumnost, ki pa je nisem Odlična sezona dirkanja z vsemi. Hvala organizatorju in ostalim Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Točkovanje sledi jutri... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Kljub po svega 4 odpeljanih krogih pred samima dirkama za spoznavanje same proge, sem naredu kar soliden čas na Qual. V obeh dirkah sem vedno v najmanj ob nepravem času naredu 2 napakici, tako da sem v 1. dirki izgubil šanse za borbo za 1. mesto in se nato z Kurentom boril za 2., ampak ker sem ga prehitel na nelegalen način, sem ga nato fer spustil predse. V 2. dirki, pa sem napakico naredil pri izhodu iz ovinka pred dolgo ravnino, tako da nisem imeš šans priti za Jocota in mu malce zagreniti zadnjih 500 metrov dirke No, kakor koli, dirki sta bili skozi napeti, niti enega kroga nisem odpeljal, da se nebi kaj prehitevali. Pogrešam le malce veš ljudi, ki bi bili konkurenčni za zmage. Ne vem kaj se je zgodilo z Erženom, ki je od začetka sezone nekajkrat suvereno zmagal ali ogrožal zmago in pa Glavačem - njegova forma je res zaskrbljujoča (ps: dejnehi pit in se spravi k sebi, kje so tvoja leta slave ), pa še nekaj drugih. Tako, sezona je končana, in kljub ne dirkanju v 1. polovici, sem končal kar solidno. Čestitke Jocotu za zmago! In vsaka čast organizatorju. Tako se dela (kljub enemu spodrsljaju, mogoče sem bil celo sam kriv, ali pa ne prišlo res do nesporazuma na eni izmed dirk, ampak smo to zgladili in nadaljevali v slogu). Lp do naslednjič, sedaj se morem posvetiti kartu, ker mi je zaribal motor (jebemu pa taka smola na kvadrat). 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Točkovanje sledi jutri... Rezultati dirk pa lahko že danes, a ne? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Ma tale Janko je pa res v krizi jaooo. Treba neko deklo mu zrihtat da ga bo spravla v red Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 1, 2013 Share Napisano July 1, 2013 Skozi se zgovarja, da je vedno nekaj drugega krivo... Janko will be back, we know it! Citiraj Link to post
Recommended Posts