Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

Off: Home sweet home Slovenija :D

Sem šel malo pogledat kako italijani vozijo clio cup v Imoli (začne se njihovo poletno prvenstvo) in sicer na simracingworld.it

Časi:

SRWTempi_zpsd13d1aff.jpg

Za primerjavo, je Bonča naredil 2:05.3, s tem časom pa bi bil tam uvrščen na 20. (zadnje) mesto :blink:! Ne vrjamem pa da se take čase da naredit brez sekanja [iz] ... Tako da ja, kar se tiče tega je Sloracing prvenstvo dosti boljše nadzorovano kod tole italijansko [ok]

Sem se mislil tudi udeležit tega prvenstva ampak ko sem to videl me je minilo...

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

SR.W pomeni Sim Racing World ;) oni si pač "prilastijo" mode in ti dajo možnost da si sam narediš skin za avto itd.

Aragon: 2:21.4 s tem da sem umes driftal pa še rezerve imam nekje v bremzanju... :)

Res da nimam ful izkušenj z mednarodnimi oz. tujimi prvenstvi, ampak kar sem vozil, je bla konkurenca tu na Slo-racingu, kadar smo se vsi zbral, bolj močna. Tko da to je zakon, samo še mal več bi se lohk vozilo, da na tuje nebi blo treba niti hodit [jezik12]

Pomoje ga ni aliena ki bi naredil 2s boljši čas od "naših"

To je dobro, neka past mora biti da se ne seka preveč :D Ampak da te kucne na streho je malce preveč.

Resno, mene je kar direktno na streho vrglo [Jel2]

Res da nimam ful izkušenj z mednarodnimi oz. tujimi prvenstvi, ampak kar sem vozil, je bla konkurenca tu na Slo-racingu, kadar smo se vsi zbral, bolj močna. Tko da to je zakon, samo še mal več bi se lohk vozilo, da na tuje nebi blo treba niti hodit [jezik12]

Pomoje ga ni aliena ki bi naredil 2s boljši čas od "naših"

V tem prvenstvu, vrjemi, so res nekateri močni piloti (jih poznam). Z njimi bi se od naših lahko kosali Joco, Trošt pa Bonča, ostali malo težje... pomoje [iz]. Je pa stvar kar resna: so imeli WTCC prvenstvo in prvi 3 vozniki v prvenstvu + zmagovalca moštvenega prvenstva so dobili kr lep pokal za svoj trud. Sej meni ubistvu mi je bolj pri srcu Slo-Racing ampak vam dam samo primer [ok] Drugače pa nagrade ki jih bojo dobili zmagovalci Slo-Racing Clio Cup tudi niso kr tko, glede na to da jih bo zrihtau Renault Sport Slovenija [it]

Živjo,

vidim, da ste govorili o nagradah. PlayGame bo dal nagrade, pri Renault Sport Slovenija pa se je nekaj zakompliciralo. Obljubljene so bile, zato sem tudi omenil, in se bom potrudil da jih zares dobimo. Vendar obljubiti žal ne morem. Delam na tem, da bo rešitev ugodna za nas :)

V kolikor jih ne uspem dobiti, se vnaprej opravičujem!