Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Off: Home sweet home Slovenija Sem šel malo pogledat kako italijani vozijo clio cup v Imoli (začne se njihovo poletno prvenstvo) in sicer na simracingworld.it Časi: Za primerjavo, je Bonča naredil 2:05.3, s tem časom pa bi bil tam uvrščen na 20. (zadnje) mesto ! Ne vrjamem pa da se take čase da naredit brez sekanja ... Tako da ja, kar se tiče tega je Sloracing prvenstvo dosti boljše nadzorovano kod tole italijansko Sem se mislil tudi udeležit tega prvenstva ampak ko sem to videl me je minilo... Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Morda imajo novejšo verzijo Imole brez zadnje šikane. Tukaj se pa že pridobi 5 sekund. Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 To pa res nevem... Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 100% vozijo na novi Imoli brez zadnje šikane, pa tudi robniki so precej bolj prijazni kot na starejši verziji(iz GTL). PS: Tud mod ne vem če je itsti(piše "by SR.W"?) Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 SR.W pomeni Sim Racing World oni si pač "prilastijo" mode in ti dajo možnost da si sam narediš skin za avto itd. Aragon: 2:21.4 s tem da sem umes driftal pa še rezerve imam nekje v bremzanju... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Ma dej Tilen, Italiajni so počasni, naša liga se sedaj zihr dosti močnejša. In ja, zihr ni ista proga. Veš kaj je 5 sekund? Dej no, sej nismo mi vozili v rikverc 2 Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Yep, ni šikane, ampak je ob vsakem robniku kucelj in če preveč sekaš in ga zakačiš greš takoj na streho... Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 To je dobro, neka past mora biti da se ne seka preveč Ampak da te kucne na streho je malce preveč. 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Res da nimam ful izkušenj z mednarodnimi oz. tujimi prvenstvi, ampak kar sem vozil, je bla konkurenca tu na Slo-racingu, kadar smo se vsi zbral, bolj močna. Tko da to je zakon, samo še mal več bi se lohk vozilo, da na tuje nebi blo treba niti hodit Pomoje ga ni aliena ki bi naredil 2s boljši čas od "naših" Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 To je dobro, neka past mora biti da se ne seka preveč Ampak da te kucne na streho je malce preveč. Resno, mene je kar direktno na streho vrglo Res da nimam ful izkušenj z mednarodnimi oz. tujimi prvenstvi, ampak kar sem vozil, je bla konkurenca tu na Slo-racingu, kadar smo se vsi zbral, bolj močna. Tko da to je zakon, samo še mal več bi se lohk vozilo, da na tuje nebi blo treba niti hodit Pomoje ga ni aliena ki bi naredil 2s boljši čas od "naših" V tem prvenstvu, vrjemi, so res nekateri močni piloti (jih poznam). Z njimi bi se od naših lahko kosali Joco, Trošt pa Bonča, ostali malo težje... pomoje . Je pa stvar kar resna: so imeli WTCC prvenstvo in prvi 3 vozniki v prvenstvu + zmagovalca moštvenega prvenstva so dobili kr lep pokal za svoj trud. Sej meni ubistvu mi je bolj pri srcu Slo-Racing ampak vam dam samo primer Drugače pa nagrade ki jih bojo dobili zmagovalci Slo-Racing Clio Cup tudi niso kr tko, glede na to da jih bo zrihtau Renault Sport Slovenija Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Kakšne nagrade? Mobilna od kakšne grid girl? 1 Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Najhitrejši bodo deležni tudi nagrad, ki jih podarjata sponzorja prvenstva Renault Sport Slovenija ter že znani PlayGame. Prvi post Joco Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 19, 2013 Share Napisano June 19, 2013 Pomoje ga ni aliena ki bi naredil 2s boljši čas od "naših" Ne, zihr ga ni. Ma še sekundo je nemogoče (ma ajde, to je max). Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 20, 2013 Avtor Share Napisano June 20, 2013 Živjo, vidim, da ste govorili o nagradah. PlayGame bo dal nagrade, pri Renault Sport Slovenija pa se je nekaj zakompliciralo. Obljubljene so bile, zato sem tudi omenil, in se bom potrudil da jih zares dobimo. Vendar obljubiti žal ne morem. Delam na tem, da bo rešitev ugodna za nas V kolikor jih ne uspem dobiti, se vnaprej opravičujem! Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 20, 2013 Share Napisano June 20, 2013 OK tudi če ne bo dal nič Renault, bom pa Jocotu zrihtal fonsko od kakšne grid girl, nekaj ih poznam Pol pa bo party all day all night 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts