Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Škoda da mam ob pondelkih fuzbal... :)

10min pred dirko se spomnil da bi dirkal... nalozil progo v prve zagnal mod in prišel ravno na konec Q.

Startal iz 15. mesta... pa še speljat nism znal in takoj padel na začelje.

Potem lepa dirka z vsemi, malo preagresivno sicer proti rdecem kliu v zadnjo šikano... ostalo vse lepo clean lepo dirkanje.

Proti koncu sem opazil da sem postajal vse hitrejši na račun manj obrabljenih gum (thnx joco za set) in se lepo prebil na 5 ali 6 mesto..

V R2 enaka zgodba, le da sem štartal za odtenek boljše. P4, rabil še kak krog ali 2. do podiuma.

Lepo se vozi tale clio, škoda da ne moram biti večkrat prisoten.

ps: i hate vsync :P

Spet dobil pole, samo kaj pomaga če nimam(delujočega) pedala za sklopko ki je nujen za starte. Na obeh dirkah na startu izgubil 3 mesta [wall]

V prvi dirki sem skoraj ujel Mitjo, potem pa mi zadne 3-4 kroge začne PC precej štekat(nekdo je prek wifija zagnal nek program na PCju [opa] ), tk da nisem mogel vozt lepo.... Na koncu P2.

V drugi dirki sem izgubil manj časa v prvem in drugem krogu. Lepa borba z g. Kurentom, korektno branjenje, brez nekih pretiravanj. Užitek [ok]

Potem sem le dohiteval Bončo, v zadnjih krogih je pa imel kar probleme z gumami, tako da sem bil kar konkretno hitrejši in brez težav prevzel P1 [champ]

Počasi mi postajajo všeč tile Clioti. Se vidimo na finalu!

Čestitke Jocotu, sploh za prvaka. Res mu je šel avto ta pondelk :)

Za prvaka sem se prepozno spomnil dirkati...

Jst nikakor nisem uspel dobiti enega zaupaja v Cliaša, povrh vsega me je po polovici dirke (vsake) oprijem tako močno upočasnil, da me je Joco komot dohajal. V 2. dirki me je tudi prehitel. Nimaš kaj, če ne gre, ne gre, pa kljub vsemu sem zadovoljen, saj sem obe dirki odpelu brez napak. Bi bilo potrebno malce več truda vložiti v setup, vsaj na daljše razdalje.

No se vidimo (upam) še na zadnji dirki sezone v Aragonu. Te proge sploh še ne poznam, bo pravi užitek voziti po progi, ki jo bom vozil prvič.

Gremo na 2 zmagi, če želim 2. mesto v skupnem :)

Setupa skoraj nisem spreminjal s prejšnjih dirk :) Sem čez celo dirko poskušal malo šparat prednje gume, očitno se je proti koncu splačalo. Sploh če ti zablokirajo spredaj ali pa da se vrtijo v prazno(dim) ti full požre...

Nekaj moram pogruntat glede štartov(brez pedala s sklopko)...če mi uspe mogoče lahko zadnje dve obe zmagam [smoke]