Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Željko, se opravičujem za bump v drugi dirki. Sem ti bil povsem v zavetrju in nisem videl ovinka :( Moja napaka, priznam. Na srečo daleč za nama ni bilo nikogar tako da mislim da nihče ni izgubil veliko.

Zupanc, zakaj si v R1 stal sredi proge?! Prepoved udeležbe na naslednji dirki!

Ste se pa mislim da vsi malo skulerali, tako da je lepše vozit z vami :) Vsaj kolikor sem videl v teh dveh dirkah. Do konca prvenstva se boste glih naučil :D lol.

No, nekateri boste še rabili nekaj vaje ;)

Kazni mi je uspelo podelit, tako da se jih bojte za v naprej, tudi če Damirja ne bo pri kompu :D

Čestitke Mitja za dve suvereni zmagi!

Rezultati 1. dirke

Rezultati 2. dirke

Ps: Končno spet med točkami! :D

Kakšna pa je bila kazen? :P

Sennas čeprav si stari konj in imaš nekaj izkušenj bi lahko pazil malo na druge. Celo R1 vozim na 5. mestu potem me ti zrineš v zadnjem krogu iz racing line-a in še za mano si bil, da te ne rabim spuščat naprej. itak si mel razbit avto in še bolj uničene gume kot jaz. Lahko bi malo bolj pametno reagiral, še cel krog je bil. Zaradi tebe namesto 5. mesto dosežem 10. Če si slabe volje ne hodi na server, ker delaš samo sranje.

V R2 pa sva z Glavačem priletela skupaj in je mene odbilo v zid, žal nič od moje R2.

Lepi dirki tokrat, sm se prau zabaval :D

Q: 7. mesto ampak zaradi kazni +5 mest torej 12.

R1: Sm mogu nadoknadit in je blo zelo zanimivo... na začetku so me kar tamponirali v prvem ovinku in mi kr poklepali avto, nato prvo preboj do 5. mesta, potem sem začel lovit jocota in trošta, uloviu pa sm ju malo preden sta se razbila na šikani :blink: ka je biu to nor crash! Joco se je kotalil, Trošt pa zraven... Nato je sledila borba s Troštom, milsim da je bla poštena, ni prišlo do dotikov in niti sekal nisem, prehitel pa sem tudi legalno (usaj tako mislim jst, kaj pa misliš ti Aleš?). Po tem ko sem prehitel njega sem zbežal ampak se mi je hitro pridružil Daks, s katerim sem imel borbo skoraj do konca... :o kakšna borba, res svaka čast, bil si premočen da bi te zadržal uzadaj tako da si si res zaslužil to 3. mesto, čestitam! Edino sorry za uni dotik, je bla zadnja šansa da te prehitim pa ni šlo... sej sm zato zleteu iz proge in zgubiu možnosti, ampak vseeno 4. mesto (-8 od štartnega mesta) 8)

R2: Spet isto v prvem ovinku ampak ne tko hudo, potem pa velika napaka v 1. krogu zaradi katere sem padel na predzadnje mesto :S jao sm kleu...! Nato ponoven preboj do 8. mesta in tam sem tudi ostal... žal so šle gume po gobe in sem mogel administrirat in se šparat do konca... ampak useeno happy :)

Tokrat sem še posebaj pazil da nebi sekal in to nisem niti delal, pazil sem pa tudi da nebi koga zrinil iz ceste (do dotika je prišlo samo z Daksom ampak tisto je bilo v sklopu borbe... upam da ni zamere glede tega :oops:). Drugače proga ni bila prav primerna za tele avteke... [buzara]

Na naslednji dirki se ne vidimo zaradi šolskega izleta, se pa 100% vidimo na zadnjem obračunu ;)

Proga je stara barcelona.

Je pa kar velika razlika med staro in novo.

Pa ne mislim da se razlikujejo ampak kako so narejene.

Mislim da je novejša bolj podobna resnični.

To je samo moje mišlenje.

Lp.

Vozimo NOVO PROGO (2012) s šikano! Bo spremenjeno tudi na serverju v kratkem.

Manjša sprememba pravilnika:

Od sedaj naprej se pod PROGO šteje le asfaltni del od bele črte na levi strani do bele črte na desni strani! Robnik ne šteje več pod progo (ne glede na to kakšen robnik je). Tako da obvezno dve kolesi na PROGI! Če ne bosta dve kolesi na progi se bo štelo kot sekanje. Razumljivo?

Če so kakšne nejasnosti, vprašajte. Sprejemam tudi pripombe (konstruktivne).