Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

Vozimo NOVO PROGO (2012) s šikano! Bo spremenjeno tudi na serverju v kratkem.

Manjša sprememba pravilnika:

Od sedaj naprej se pod PROGO šteje le asfaltni del od bele črte na levi strani do bele črte na desni strani! Robnik ne šteje več pod progo (ne glede na to kakšen robnik je). Tako da obvezno dve kolesi na PROGI! Če ne bosta dve kolesi na progi se bo štelo kot sekanje. Razumljivo?

Če so kakšne nejasnosti, vprašajte. Sprejemam tudi pripombe (konstruktivne).

Ne razumem kako je lahko nekdo po prejšnjem pravilu načrtno sekal (js če sem mogoče je ponesreči ker sem začetnik), če je mel 2 gume na tistem robniku ko je ponavad rdeče-bel je mel pol 2 kolesi na travi :| s tem pa zgubiš oprijem, če furaš na meji hitrosti v ovinku ( recimo dolgem)- pol zgubiš idealno linijio :P

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Mene prosim če odstranite iz CUP-a ... Brezveze je da sem notri, ker imam težave z volanom... Sem ga dal na servis in bomo videli, če ga bom usposobil do naslednje podobne "mini lige" :)

Jaz bi tud rad povedal, da me lahko odstranite iz Cupa , ni ne volje , rfactor1 čes glavo :D , vročina je nazaj plus volan se mi je pokvaril tako da gremo mal v penzijo dokler kaj dobrega spet ven ne pride :D Lepo se mejte še naprej :P bomo pa sam mal trolal :D

v mojem tracpacku ni te proge!?

Mora biti, v rFactor-ju v meniju išči F1_12, notri pa je proga Spain_12RFE. Če je pa res ni pa downloadaj track pack še enkrat, ampak je isti že od začetka, tako da bi morala biti zraven :)