Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

! Prijave pošljite meni na ZS, napisano kdo je bil udeležen, katera dirka ter kater krog !

Lemut, naslednjo dirko dobiš kazen. Jutri napišem kakšna bo!

Mrhar, prosim da na ZS razložiš kaj je bilo. Če do jutri zvečer ne napišeš si izključen iz prvenstva!

Grebenc, tudi ti dobiš kazen. Dejte mal v ogledala gledat no. Če te odnese iz proge in uletiš nazaj, potem pa še direkt pred mano na linijo, jst pa z ene 30km/h večjo hitrostjo na polno v rit.

Jerič in Horvat, nehajta tle prepucavat. Jutri pogledam posnetke in podelim kazni.

Se popolnoma strinjam za kazen, se ne bom zgovarjau zakaj je blo, vem da se smel ne bi zgodit :S

No evo da še jaz nekaj napišem, končno mi je uspelo odpeljati obe dirki brez da bi me kdo izrinil haha.

Je pa kr zanimivo gledat kak se kregate glede vožnje čez robnik pa to :D.

Race 1: Dokaj dober štart potem pa sma s Maticem Nidlerjem dkupaj vozila skoro celo dirko je bilo super [dance]

Race 2: Slab štart, hvalabogu sem se izognil gužvi v drugem ovinku tako da sem prišel med top 5 potem pa sem izgubil nekaj mest nakar je sledila zanimiva bitka s Tomaž Erženom in Andrej Trostom.

Lp

Da ne bo pomote tist za Koper ni bilo mišljeno na osebo, ki je ne bom imenoval, tudi nobenega ne obtožujem. Sem pa sigurno razočaran, da si nekdo sploh to zamisli in izvede. Upam, da se bo našlo krivca in se ga javno objavilo.

Q: Uspel mi je PB, malo pod 1.47 in štart s P5.

R1: Na štartu nek improviziram kako bi štartal kot profi, posledica stop&go, mona [Joj] pa je šla ena fajn dirka... aja potem smo še pločevino glihal po crashu v predzadnjem ovinku. Pa sm šel še v box 3X probat kazen odslužit, pa niti to mi ni ratalo, hah, nevem, neznam zgleda - DQ.

R2: No v R2 sm si obetal super dirko iz začelja, tko da sm bil kar malo razočaran ko sm se pojavu na 4. štartni poziciji. Štartam na sigurno ko skuter, en cajt smo se v treh podili, potem pa do konca dirke borbe z Joco-m! Na nož cel cajt, pa nevem če je blo kej skrivlenga pleha, super :D

Jooj js se res opravičujem, ker nisem napovedal odsotnosti... Volan me zejbava. Ne skalibrira ga tako kot bi moralo, driverje sem že 5x naložil in še vedno nič. Zato me tudi na dirko ni bilo... Volan, ko ga vklopim v USB, je normalno nastavljen naravnost. Ampak, ko zaženem rFactor, se mi sam od sebe avtomatsko premakne za okoli 30-40 % v levo. Če bi po ravnini želel naravnost peljat, bi ga moral držati v levo, kar pa ni niti najmanj zabavno...

Resnično se opravičujem, če pa bi mi kdo znal pomagat rešit problem bi bil zelo hvaležen :)