DDF1 170 Napisano June 3, 2013 Share Napisano June 3, 2013 Jaz tudi upam da se ga bo našlo, ker to je pa nesramnost brez primere. Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano June 3, 2013 Share Napisano June 3, 2013 ! Prijave pošljite meni na ZS, napisano kdo je bil udeležen, katera dirka ter kater krog ! Lemut, naslednjo dirko dobiš kazen. Jutri napišem kakšna bo! Mrhar, prosim da na ZS razložiš kaj je bilo. Če do jutri zvečer ne napišeš si izključen iz prvenstva! Grebenc, tudi ti dobiš kazen. Dejte mal v ogledala gledat no. Če te odnese iz proge in uletiš nazaj, potem pa še direkt pred mano na linijo, jst pa z ene 30km/h večjo hitrostjo na polno v rit. Jerič in Horvat, nehajta tle prepucavat. Jutri pogledam posnetke in podelim kazni. Se popolnoma strinjam za kazen, se ne bom zgovarjau zakaj je blo, vem da se smel ne bi zgodit Citiraj Link to post
kerrcher 0 Napisano June 3, 2013 Share Napisano June 3, 2013 No evo da še jaz nekaj napišem, končno mi je uspelo odpeljati obe dirki brez da bi me kdo izrinil haha. Je pa kr zanimivo gledat kak se kregate glede vožnje čez robnik pa to . Race 1: Dokaj dober štart potem pa sma s Maticem Nidlerjem dkupaj vozila skoro celo dirko je bilo super Race 2: Slab štart, hvalabogu sem se izognil gužvi v drugem ovinku tako da sem prišel med top 5 potem pa sem izgubil nekaj mest nakar je sledila zanimiva bitka s Tomaž Erženom in Andrej Trostom. Lp Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano June 3, 2013 Share Napisano June 3, 2013 Da ne bo pomote tist za Koper ni bilo mišljeno na osebo, ki je ne bom imenoval, tudi nobenega ne obtožujem. Sem pa sigurno razočaran, da si nekdo sploh to zamisli in izvede. Upam, da se bo našlo krivca in se ga javno objavilo. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 4, 2013 Share Napisano June 4, 2013 Q: Uspel mi je PB, malo pod 1.47 in štart s P5. R1: Na štartu nek improviziram kako bi štartal kot profi, posledica stop&go, mona pa je šla ena fajn dirka... aja potem smo še pločevino glihal po crashu v predzadnjem ovinku. Pa sm šel še v box 3X probat kazen odslužit, pa niti to mi ni ratalo, hah, nevem, neznam zgleda - DQ. R2: No v R2 sm si obetal super dirko iz začelja, tko da sm bil kar malo razočaran ko sm se pojavu na 4. štartni poziciji. Štartam na sigurno ko skuter, en cajt smo se v treh podili, potem pa do konca dirke borbe z Joco-m! Na nož cel cajt, pa nevem če je blo kej skrivlenga pleha, super 1 Citiraj Link to post
alfaromeo159 2 Napisano June 4, 2013 Share Napisano June 4, 2013 Se opravičujem za nenepovedano odsotnost. Nepričakovani opravki pač. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 4, 2013 Share Napisano June 4, 2013 Jaz se tudi opravičujem služba se zavlekla pozno v noč Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano June 4, 2013 Share Napisano June 4, 2013 Jooj js se res opravičujem, ker nisem napovedal odsotnosti... Volan me zejbava. Ne skalibrira ga tako kot bi moralo, driverje sem že 5x naložil in še vedno nič. Zato me tudi na dirko ni bilo... Volan, ko ga vklopim v USB, je normalno nastavljen naravnost. Ampak, ko zaženem rFactor, se mi sam od sebe avtomatsko premakne za okoli 30-40 % v levo. Če bi po ravnini želel naravnost peljat, bi ga moral držati v levo, kar pa ni niti najmanj zabavno... Resnično se opravičujem, če pa bi mi kdo znal pomagat rešit problem bi bil zelo hvaležen Citiraj Link to post
titostar 4 Napisano June 4, 2013 Share Napisano June 4, 2013 Jaz bi se tudi prijavil, če je še možnost. Lp, Matic Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano June 6, 2013 Share Napisano June 6, 2013 jo kakšne imate kaj čase? pod 2.09.xxx? kolikor sem imel možnost probat je bilo najboljše 2.13.2xx. Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 6, 2013 Share Napisano June 6, 2013 2:12.4 s setupom, nekaj napak ampak predvsem Z DVEMI KOLESI NA ASFALTU to sem še posebaj poudaril da nebo spet kakih afer glede moje vožnje Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano June 6, 2013 Share Napisano June 6, 2013 Važno da boš gledal moje zavorne lučke 2 Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano June 6, 2013 Share Napisano June 6, 2013 Važno da boš gledal moje zavorne lučke Ja... Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano June 7, 2013 Share Napisano June 7, 2013 V mapi sta dve verziji proge, kero bomo vozili? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 7, 2013 Avtor Share Napisano June 7, 2013 Peljemo GT! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts