Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Q: Glede na to, da sem imel samo dobre pol ure treninga sem bil s časom in mestom zadovoljen. Mislim, da je blo okoli P7

R1: Štartal povprečno in izgubil eno mesto. Skozi celo dirko sem s konstantno vožnjo in nekaj napakami drugih prišel do P3, ki pa sem ga zaradi obrabljenih gum v zadnjih dveh krogih izgubil in končal na P5. U glavnem napeta dirka z dobrimi borbami...

R2: Ker nisem dosegel časa na Q2 (???) sem štartal z P22. Se je kar težko prebijat mimo nekaterih, čeprav sem bil dost hitrejši. Dobro so zapiral tako, da je šlo parkrat zelo na tesno. Da se mi nebi ponovila zgodba o obrabljenih gumah iz R1 sem jih mal šparal tako, da bolje od P7 ni šlo.

Imam pa še eno vprašanje za organizatorje.

Kako, da smo za R2 odpeljali še 5 min. Q. Jaz namreč tega nisem vedel zato tut nisem odpeljal Q2. Sem mislil, da je tistih 5 min. zato, da se pridružijo vsi tisti, ki jih je disconnectalo po prvi dirki in ne za štartne pozicije v R2.

To me predvsem moti, ker sem posledično izgubil nekaj mest in točk, sploh je pa narobe, ker to ni napisano v pravilih. :x

To me predvsem moti, ker sem posledično izgubil nekaj mest in točk, sploh je pa narobe, ker to ni napisano v pravilih. :x

Res da ni v pravilih, je pa blo napisano:

Danes bodo Q1 dolge 10min! Nato sledi prva dirka,dolga 25min. Nato se server resetira, nastavi Q2 na 5min ter nato še ena dirka 25min!

Q1 20.00, R1 20.15-20.20!

Imam pa še eno vprašanje za organizatorje.

Kako, da smo za R2 odpeljali še 5 min. Q. Jaz namreč tega nisem vedel zato tut nisem odpeljal Q2. Sem mislil, da je tistih 5 min. zato, da se pridružijo vsi tisti, ki jih je disconnectalo po prvi dirki in ne za štartne pozicije v R2.

Nisem prijavljen v prvenstvo (niti ne določam poteka dirke), pa sem vedel tole...!

Vem, težko pogledati par strani nazaj...sm če se je za novo progo vedelo, da je na voljo, bi se lahko tudi to...no sej večinoma je vedela...tako, da nebi rekel da so krivi organizatorji.

Danes bodo Q1 dolge 10min! Nato sledi prva dirka,dolga 25min. Nato se server resetira, nastavi Q2 na 5min ter nato še ena dirka 25min!

Q1 20.00, R1 20.15-20.20!

Sicer če pa si že toliko pikolovski pa si preberi še naslednja člena v pravilniku...

2 Organizacija in potek lige

2.01 Urnik

Urnik bo pred vsako dirko podan in objavljen na forum-u SloRacing. Do sprememb lahko pride samo če direkcija dirke to oceni za potrebno iz kakršnihkoli razlogov.

...in še...

O poteku in trajanju posameznega dela dirke boste predhodno seznanjeni nekaj dni pred dogodkom.

Se strinjam...vse to je bilo napisano, kot sem pa že v prejšnjem postu napisal, nisem vedel, da se te časi upoštevajo za štartne pozicije v R2. Bom vedu za naslednjič...

No pa da še jst pokomentiram...

Q1: že tam presenečenje s četrtim časom in s tem tudi štart na notranjem delu proge :)

R1: V prvem ovinku se prerinem na prvo mesto in to držim do konca dirke :lol: čisto presenečenje nisem si pričakoval zmage in seveda veselje je blo neopisljivo :D nov volan novi svet, tudi brez tega mi nebi uspelo

Q2: Na voljo samo 1 krog u smrt in neverjeten pole position z osebnim rekordom :D pa še to presenečenje

R2: Na štartu nisem videl semaforja zato sem mogel spremenit view in sem na žalost slabo štartal... Končal dirko na 4. mestu po končnih borbah z... nevem kom :oops: ... hehe demenca...

Skratka nevrjetni dirki, hvala vsem za lepe borbe in se vidimo na red bull ringu ;)[opa]