B_U_R_I 3 290 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Fantje - mogoče en predlog - dajte si imena v podpise, da se bo vedelo kdo je kdo. P.S.: Hvala, ker uporabljate berljivo slovenščino 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Q: Glede na to, da sem imel samo dobre pol ure treninga sem bil s časom in mestom zadovoljen. Mislim, da je blo okoli P7 R1: Štartal povprečno in izgubil eno mesto. Skozi celo dirko sem s konstantno vožnjo in nekaj napakami drugih prišel do P3, ki pa sem ga zaradi obrabljenih gum v zadnjih dveh krogih izgubil in končal na P5. U glavnem napeta dirka z dobrimi borbami... R2: Ker nisem dosegel časa na Q2 (???) sem štartal z P22. Se je kar težko prebijat mimo nekaterih, čeprav sem bil dost hitrejši. Dobro so zapiral tako, da je šlo parkrat zelo na tesno. Da se mi nebi ponovila zgodba o obrabljenih gumah iz R1 sem jih mal šparal tako, da bolje od P7 ni šlo. Imam pa še eno vprašanje za organizatorje. Kako, da smo za R2 odpeljali še 5 min. Q. Jaz namreč tega nisem vedel zato tut nisem odpeljal Q2. Sem mislil, da je tistih 5 min. zato, da se pridružijo vsi tisti, ki jih je disconnectalo po prvi dirki in ne za štartne pozicije v R2. To me predvsem moti, ker sem posledično izgubil nekaj mest in točk, sploh je pa narobe, ker to ni napisano v pravilih. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 To me predvsem moti, ker sem posledično izgubil nekaj mest in točk, sploh je pa narobe, ker to ni napisano v pravilih. Res da ni v pravilih, je pa blo napisano: Danes bodo Q1 dolge 10min! Nato sledi prva dirka,dolga 25min. Nato se server resetira, nastavi Q2 na 5min ter nato še ena dirka 25min! Q1 20.00, R1 20.15-20.20! 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Imam pa še eno vprašanje za organizatorje. Kako, da smo za R2 odpeljali še 5 min. Q. Jaz namreč tega nisem vedel zato tut nisem odpeljal Q2. Sem mislil, da je tistih 5 min. zato, da se pridružijo vsi tisti, ki jih je disconnectalo po prvi dirki in ne za štartne pozicije v R2. To me predvsem moti, ker sem posledično izgubil nekaj mest in točk, sploh je pa narobe, ker to ni napisano v pravilih. Nisem prijavljen v prvenstvo (niti ne določam poteka dirke), pa sem vedel tole...! Vem, težko pogledati par strani nazaj...sm če se je za novo progo vedelo, da je na voljo, bi se lahko tudi to...no sej večinoma je vedela...tako, da nebi rekel da so krivi organizatorji. Danes bodo Q1 dolge 10min! Nato sledi prva dirka,dolga 25min. Nato se server resetira, nastavi Q2 na 5min ter nato še ena dirka 25min! Q1 20.00, R1 20.15-20.20! Sicer če pa si že toliko pikolovski pa si preberi še naslednja člena v pravilniku... 2 Organizacija in potek lige 2.01 Urnik Urnik bo pred vsako dirko podan in objavljen na forum-u SloRacing. Do sprememb lahko pride samo če direkcija dirke to oceni za potrebno iz kakršnihkoli razlogov. ...in še... O poteku in trajanju posameznega dela dirke boste predhodno seznanjeni nekaj dni pred dogodkom. 3 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Se strinjam...vse to je bilo napisano, kot sem pa že v prejšnjem postu napisal, nisem vedel, da se te časi upoštevajo za štartne pozicije v R2. Bom vedu za naslednjič... Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 SERVER: Sloracing Clio Cup 2013 Geslo: sloracing IP: 84.52.183.202:34298 ( : je shift + Č) Steza je A-1 Ring (RedBull Ring ) 2 Citiraj Link to post
buzi 0 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Ne vem zakaj imajo ti clioti 6 brzin...!? Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Zato ker je 6. brzina šparovna 1 Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano May 28, 2013 Share Napisano May 28, 2013 Ja se moram odjaviti iz prvenstva zbog problema sa volanom,moj stari G25 ide u zasluzenu mirovinu Sada se mora traziti neki novi volan jer se on definitivno ne moze popraviti Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 No pa da še jst pokomentiram... Q1: že tam presenečenje s četrtim časom in s tem tudi štart na notranjem delu proge R1: V prvem ovinku se prerinem na prvo mesto in to držim do konca dirke čisto presenečenje nisem si pričakoval zmage in seveda veselje je blo neopisljivo nov volan novi svet, tudi brez tega mi nebi uspelo Q2: Na voljo samo 1 krog u smrt in neverjeten pole position z osebnim rekordom pa še to presenečenje R2: Na štartu nisem videl semaforja zato sem mogel spremenit view in sem na žalost slabo štartal... Končal dirko na 4. mestu po končnih borbah z... nevem kom ... hehe demenca... Skratka nevrjetni dirki, hvala vsem za lepe borbe in se vidimo na red bull ringu Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 Zato ker je 6. brzina šparovna Dirkalnik z šparovno brzino? Kar neki. Tukaj so pomoje neki zaj. z to 6. brzino. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 Dirkalnik z šparovno brzino? Kar neki. Tukaj so pomoje neki zaj. z to 6. brzino. Itak a, tko ko golf dvojka "E". Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 lol ali pa katrca. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 Pff, tut na Red Bull Ringu ne bo 6. pela Bo pa zato zadnji ovinek zanimiv Pokal bo, pokal Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano May 29, 2013 Share Napisano May 29, 2013 Redbull ring je idealna proga za te kripe, zanimivo bo Citiraj Link to post
Recommended Posts