Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Prva dirka odlično kot je pač lahko. Druga pa slabo.

Moj predlog za v bodoče je da bi bila ena dirka 40 minut pa obvezen boks. Rfactor tako nima formata dveh dirk in je ob restartu težava z dol metanjem.

@DDF1: Saj se počaka tiste, ki jih dol vrže.

Moj komentar na dirki:

Prva dirka: štartal iz zadnjih gridov, je bilo kar nekaj prerivanja in iskanja pilotov v ogledalih, ki se radi zaletavajo na notranjo stran ovinka s preveliko hitrostjo in so kar nekaj razdalj avtov zadaj.

Druga dirka je bila odlična. Štart na višjih mestih grida in skok med prve. :D Z vsemi se je lepo dalo vozit skozi ovinke vzporedno, razen z Rezarom. Ne vem kaj skačeš in se zabijaš v ljudi, če si za zadnjim bumperjem. Sekaš ovinke čisto iz ceste, da bi prehitel in se zaletavaš pod čisto nekim tretjim kotom kot ga ima večina v vstopu v ovinek.

Prav, je da si se razbil, pravici zadoščeno. Upam, da še dobiš kakšno kazen (npr. balast 35kg za naslednjo dirko; [nesreče na 2.dirki;čas 1.45- in že prej na vrhu hriba v Trošta]). Sam sem vozil med boljšimi v prvem krogu, pač toliko bolj pazim, da jih ne obrnem ali se zabijem v njih. Imam neko spoštovanje do njih in vseh ostalih. Vem, da se s svojimi časi ne morem primerjat z njimi in jim dam neko prednost, kot sem jo dal tudi tebi, dokler nisi priletel od ne vem kje. Če ne gre skozi ovinek pač pustiš in poskusiš naslednjič. Že na ogrevalnem krogu se mi zdi, da vsa imela probleme. WTF, ogrevalni krog in ti me rineš iz ceste.

Drugače pa hvala Kurentu za odličen boj! Upal sem, da bom lahko več koristil zaveterje, ampak očitno nisi mislil izkoristit mojega, da bi skupaj dohitela P6 :P

Super je blo!

Sicer rezultata ni bilo ampak sem zadovoljen.

Q1 dobr odpelo mislim da 3

R1 dober start po prvem krogu 3 za Jocotom ter Tilenom. Nato pa v 2 ali 3 krogu rahel dotik z Tilenom pa sn "sel ograjo kostat"

Q2 mislim da 5

R2 dober start nato pa sn samo padal po lestvici dol koncal 12 in to je to.

Sem pa zadovoljen s casom na krog.Sam koncat je bol problem.

Se vidimo cez 6 dni. sjerbus

Že res da so bolj jajca te šwoh FWD-ji, ampak borbe so pa odlične :D

Za mene spet dve odlični dirki, od štarta do cilja na tesno, včasih smo se tut kej prjel, ampak hujšega ni blo. Morm se edino opravičt Troštu, sm zgrešu zaviranje... če je še kdo jezn na men, se opravičujem..

Sej na splošno mislim da je blo zlo fer vse, edino 1. ovink je mal kosilo. Drug tedn pa v Avstrijo :D

Odlični dirki res.

V prvi sem imel incident s Tilnom s strani, komaj se dotakneva pa me kr obrne [Joj] Čist "racing incident", NP Tilen. Nato sm lovil trojico Trošt, Daks in Kurent. Zelo dobri fajti, na večkrat smo se en druzga prehiteli. Na koncu sem premagal le Kurenta.

Druga dirka pa je imel Luka nor start in mislim da s P3 takoj šel na prvo mesto. Nato borba s Tilnom, res fajn [ok] Potem pa sm se lovil Luko ki je imel probleme na zrabljenih gumah. Sem ga uspel dohitet, potem zgleda da je zgubu nekaj mest zarad gum. Nato sm nonstop gledal nazaj fajt med Troštom pa Daksom(zih sm zgublju 1 sekundo na krog haha).

Parkrat na dirki priznam da sm sel na robnik(izhod La Source), ampak sm mel desna kolesa po črti. Tk da če priznam mi je pol odpuščeno al kako [krniki]

Čestitke Tilen za zmago v prvi dirki.

EDIT: Aggressor si ti Luka al kako? Ne vidim pravga imena...

Prvi 2 dirki , ki sn jih dokonca odpelu :P se opravicujem ce sn koga mal pobožo po tazadni, mislim pa da zarad mene ni noben imel škode in ga ni zavrtelo . Sem pa dobil v prvem ovinku dober šus v zadek, in je cela ''štala'' nastala. Predzadnji krog v prvi dirki pa sm mogu v boks, zaradi bencina kr sn si dau 2 l manj ko ostali :@. Pri 2 dirki prehiter štart posledično drive thru. pol pa lepo naprej.

Komu se jutri lahko, pritožim nad incidentom ?

LP

@DDF1: Saj se počaka tiste, ki jih dol vrže.

Moj komentar na dirki:

Prva dirka: štartal iz zadnjih gridov, je bilo kar nekaj prerivanja in iskanja pilotov v ogledalih, ki se radi zaletavajo na notranjo stran ovinka s preveliko hitrostjo in so kar nekaj razdalj avtov zadaj.

Druga dirka je bila odlična. Štart na višjih mestih grida in skok med prve. :D Z vsemi se je lepo dalo vozit skozi ovinke vzporedno, razen z Rezarom. Ne vem kaj skačeš in se zabijaš v ljudi, če si za zadnjim bumperjem. Sekaš ovinke čisto iz ceste, da bi prehitel in se zaletavaš pod čisto nekim tretjim kotom kot ga ima večina v vstopu v ovinek.

Prav, je da si se razbil, pravici zadoščeno. Upam, da še dobiš kakšno kazen (npr. balast 35kg za naslednjo dirko; [nesreče na 2.dirki;čas 1.45- in že prej na vrhu hriba v Trošta]). Sam sem vozil med boljšimi v prvem krogu, pač toliko bolj pazim, da jih ne obrnem ali se zabijem v njih. Imam neko spoštovanje do njih in vseh ostalih. Vem, da se s svojimi časi ne morem primerjat z njimi in jim dam neko prednost, kot sem jo dal tudi tebi, dokler nisi priletel od ne vem kje. Če ne gre skozi ovinek pač pustiš in poskusiš naslednjič. Že na ogrevalnem krogu se mi zdi, da vsa imela probleme. WTF, ogrevalni krog in ti me rineš iz ceste.

Drugače pa hvala Kurentu za odličen boj! Upal sem, da bom lahko več koristil zaveterje, ampak očitno nisi mislil izkoristit mojega, da bi skupaj dohitela P6 :P

Poglej si posnetek pa bos vido kdo je spravo ven mene. Nič ne rečem sem mal pretiravo, ampak mislim da ni blo tk hudo. Se pa nisn razbil tak da soooorrryyyy.

Se pa ne mislim kregat ker je brezveze . Prvo dirko je tut tilen mene ven mal butno, pa sn sel ven, pa kaj pol to je dirkanje. Pa ovinkov mislim da tut nisn seko.