Skoči na vsebino

Sezona 4 [2013]

Recommended Posts

• Odgovori 551
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Samo prvih 10 dobi točke glede na 30 prijavljenih? :D

Mogoče bi se zmanjšalo število odstopov ob nesreči in slabo voznem avtu, če bi bile točke za več mest :D

Malo je kar groza, da vsi takoj skočijo v garažo ob rahlo poškodovanem avtu, ki bi še normlano prišel do boksov .

Glede serverja: Se pride pač malo prej ne, da se preveri, ne pa vse zadnjo minuto........ne vem zakaj zganjate tako galamo, sej pa je blo dovolj jasno......časa tudi dovolj :) .če smo jaz in 20 drugih našli.......

Glede dirke:

Q: Najprej iskrena hvala Jocotu za set, bil je precej boljši od mojega (better brake balance) in lahko sem napadal ovinke.....uspel mi je res super krog, bilo je zelo tesno, ampak vendarli prvi pole! :) Čestitke tudi Mattu (Congrats Matt) in Gorencu!

grab012.jpg

R1: Odličen štart, obdržim p1, Clark me zelo priganja, neck to neck, nekako uspem zmagat. Presenečen in super zadovoljen.

R2: Štartam s p4, dobro, kmalu se prebijem na p1, potem me dohiti Clark in moram ga spustiti predse saj zmanjka kačonov v torbi :D in nasploh je bil hitrejši.....Se ustalim na p2, nekje 11s prednosti do zanimivosti leta......varnostni avto! hahahhah :D.........kolona se zbliža, v zadnjem krogu me skoraj pihne izjemno hitri Joco, sam mu hvala bogu ne rata. Congrats Matt you are extremly fast! :) Čestitke tudi Jocotu za p3 in ostalim zadovoljnim z vikendom.

Dober začetek, ne smem se pretirano navdušiti (še vedno je butast renault in še clio, i really hate it, softy frenchman :D), bomo videli kaj bodo prinesle naslednje preizkušnje.

Lp

Takole, prvi dirkaški vikend je za nami.

Bilo je nekaj zmede glede serverja ter IP naslova, ki v prvem postu ni bil popravljen. Za nevšečnosti se z Murnom opravičujeva, bomo naslednjič bolj pozorni na to. Vi pa tudi lahko pridete malo prej, malo forum preberete itd.. :)

Na štartu je bilo kar nekaj trkov, pač prva dirka, vsi malo bolj zaletavi, nekaj novincev, ... ampak mislim, da se bo to v prihodnjih dirkah uredilo. Če imate kakšne pritožbe (vas je kdo zrinil, je kdo preveč sekal, ...), mi jih prosim napišite na privat sporočilo (naj vsebuje katero dirko, kdo je bil, kaj je naredil, kater krog, ...). Pa ne se bat napisat pritožbo čez mene :)

Po prvi dirki sem prepozno restartal weekend, zato so bila štartna mesta na drugi dirki pomešana. Za nastalo zmedo se vam opravičujem in se bomo potrudil, da naslednjič tega ne bo (upam :D ).

T7ank: Hja, 38 prijavljenih, na dirki nas je bilo pa 23 :) Tako da mislim da je okej točkovanje in bo tako tudi ostalo do konca sezone.

Ja res je, lahko bi malo dlje vztrajali, ne pa končat po prvem vrtenju, trku, ...

Q: Nekako sem pričakoval več, ampak glede na trening je bilo to to.

R1: Dokaj dober štart, nekoga sem ruknil na štartu, ampak mislim da nič hujšega. Čez dirko še par napak, prilezem na cilj na 8. mestu :)

R2: Malo slabši štart, ampak na zaviranju pred prvim ovinkom najdem pot mimo par Cliotov ter pridem na (mislim da) 5. mesto. V parih krogih še izgubim nekaj mest, potem pa SAFETY CAR (nikad videno na online dirki). Ob ponovnem štartu sem pa mal preveč potegnu, ruknil in zavrtel Dakskoblerja (se opravičujem!), dobil kazen ter zaključil :)

Seveda sprejemam vse predloge in pritožbe, ampak od jutri naprej, da se najprej malo ohladite ;) Prvenstvo organiziram prvič, tako da se za nastalo zmedo opravičujem. Se bomo potrudil, da bo naslednja dirka boljša :) Se vidimo čez 14 dni v SPA-ju!

Jaz bi predlagal da se da prvo dirko 10 min Q in drugo dirko po 5 min Q mislim da bi bilo najbolj pošteno in zanimivo :P, če ne bojo 2 dirko vedno neki problemi ker folk kar hodi na stezo :D

Pa čestitke Troštu in Mattu :P

Dirka je mimo.........ne vzet to za slabo, ampak z default setom se da vsaj 2 07, setup je mogoče sekundo, ma dvomim.......Damo na serverju zmeraj setupe, ko bo gor in če se vpraša :)....

Mi je skor žal da sm Andreju(Sennas) dal setup :D Ma ne. Itak pa moraš sam probat kako ti paše.

Trošt, avto bolje bremza(zadek bolj stabilen) zarad nastavitev damperjev. ;)

PS: Drugač pa mislim da tale Imola ni najboljš za ta avto...preveč je odvisno kako trofiš šikane. Spa bo veliko bolj zanimivo!

No še moji komentarji glede dirk... :P

Glede na to da je moja prva dirka na rF v kateremkoli prvenstvu bi mogu bit zadovoljen ampak nism prav dosti, ker sem imel težave z volanom :S jst sm zavijal levo, on pa je šel prvo desno in pol levo [Jaoo] tko da do naslednje dirke morem nabavit nov volan (predlogi?)!

Q: Slabo, več kot sekundo od mojega tukajšnjega rekorda [buzara]

R1: Našpačen setup ki mi je v 3 krogih popolnoma pojedel sprednje gume in sm se zato kar 3-krat zavrtel... [Joj]

R2: Setup OK, v prvi šikani se zavrtim in sm zadnji, zato dirka na ulov tistih pred mano. Pridem do 12. mesta in safety car, ki mi je dal nekaj upov da se prebijem še višje! Start po SC in pridem na 8. mesto ampak ne za dolgo, saj se zaletim [wall] in gre sprednja desna guma, tko da sem mogel do konca pridet po 3 kolesih...

Nič bo treba se potrudit v Spa, čeprav mislim da bo kr zanimivo (glej sliko :twisted: ).

spa1_zps3a16272c.jpg

Pa da stvari bolj popestrimo, bi lahko nardili dirko v Spa po dežju, sem probal in feeling je awesome!!!