Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

20 hours ago, play said:

Dobil sodelovc, ne vem ....se kdo kje osebno hvali da dobi za tako ceno? Spet njihova odlična politika....(na konc se lahk F pohvali uff smo ap dal poceni ja...., komu, sm to je ?? )...

Jaz sem si skušal razložit takole:

Dobil sodelovc, ne vem ....se kdo kje osebno hvali da dobi za tako ceno?

V resnici ni nihče dobil, ker se nihče okoli po forumih ne hvali, da je to zmagal. V resnici je zrežirano.

Spet njihova odlična politika....(na konc se lahk F pohvali uff smo ap dal poceni ja...., komu, sm to je ?? )...

Dobra reklama. Zastonj reklama, ker v resnici niso nič dali, saj je vse ostalo pri njih doma med sodelavci?

Sem zadel ? 

Uredil - markop
  • Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Uff jst da bi se primerjal z enim ki naredti v 1 mesecu enak promet, kot jaz v 5 letih, hehe....me ne poznaš, poznam pa in vem za velik trgovskih for ala stil slo ala tujina, predolgo delam reči da bi se motil kaj se vse dela, ampak pač folk je naiven vesel, sm ni glih to najblj reklama za v bodoče itd...

en primer da slo trgovec v katalog za 14 dni konzolo 200e ceneje, ima on 20x trgovin, ampak 3 kose v vseh poslovalnicah, reklama pa 14 dni na polno....(in ja prideš v trg tega ni, zdej pa da imaš sitnga froca, pa daš 100e več sm da je mir...), enako k F, sm 101% da tukaj je mal čudo, če pa prodajo eno reč za 300e ceneje, pa da jim je do svetovnega klikanja pa jaz osebno mal dvomim, če se motim me popravte...

Sej se bom jst slikal z cfcrom v3.33 za 44usd, k je 1,689usd, sm še mal.... :):)

pravim po dumače: nardiš koledar, nardiš 10x izdelke, poznaš 12 frendu, k jim daš pravi dostop oni poklikajo kadar morjo da je vse tipitipo, njim daš ne vem 50% off dobijo za kul ceno, napišejo da so dobil zastonj, reklama?? uf matr...dobra , maš klike, maš rejting, maš vse...prodaja 10% gor, vsi zadovoljni, folk pol pa na 100x forumih napiše, alo al ej en dobil za 44usd hehe...

enako k imaš zdej 100x slo forume, mullker ps4 slim 500gb 2x plo 209e kos, , polni forumi pisanja, konzol je blo pa 5 na lagerju za vse poslovalnice, kuk je pa mamic kupilo konzol po polni ceni, pa boga pitaj?

Pred 1 uro , mancSLO je napisal:

Favšija med trgovci, kdo ma "večje" popuste.

Aja Damjan ne dela volanov, Damjan le dila volane, kar dobi proda...., če bi jih delal ne rečem, pa fouš jaz nism niti enmu, sm naj gre se kot more it, ampka naj bo vse fer, ampka ta fer je že 5let nazaj pozabljen, v biznisu fer, tega ni več

Jaz razumem kaj hoče @play povedat in na žalost je v dostih primerih res tako. Pač so akcije, "izžreban" pa je že nekdo še preden je bila akcija sploh objavljena ...Sploh te facebook fore nagradnih iger :D 

Po drugi strani pa, tako je bilo od nekdaj.Temu se reče marketing in če ovce nasedajo še tolk boljš :)

Dvomim pa da pri taki prodaji Fanatec rabi kaj takega počet... na miljon zaslužka prodat nekaj za 300€ manj te glih "ne sezuje", pa tudi če zdraven šenkaš še tistih par kosov za frende :D

Pred 3 urami , play je napisal:

Aja Damjan ne dela volanov, Damjan le dila volane, kar dobi proda...., če bi jih delal ne rečem, pa fouš jaz nism niti enmu, sm naj gre se kot more it, ampka naj bo vse fer, ampka ta fer je že 5let nazaj pozabljen, v biznisu fer, tega ni več

Si pa zapeu k svina u buče:DD.

Pred 10 urami , play je napisal:

Sej se bom jst slikal z cfcrom v3.33 za 44usd, k je 1,689usd, sm še mal.... :):)

pravim po dumače: nardiš koledar, nardiš 10x izdelke, poznaš 12 frendu, k jim daš pravi dostop oni poklikajo kadar morjo da je vse tipitipo, njim daš ne vem 50% off dobijo za kul ceno, napišejo da so dobil zastonj, reklama?? uf matr...dobra , maš klike, maš rejting, maš vse...prodaja 10% gor, vsi zadovoljni, folk pol pa na 100x forumih napiše, alo al ej en dobil za 44usd hehe...

Hahaha kot tvoje nagradne igre, ki jih tukaj objavljaš, potem pa nikoli ne vemo, kdo je dobitnik :D

Drugič ti odgovarjam, če je nagradna igra na fbju se objavi na fbju zmagovalca in če pogledaš vidiš na fbju objave od nagrad, če ne pogledaš pa žal jaz ne morem veliko pomagat, če pa ti ni odveč pa vprašaj in zveš vse!

pred 20 minutami, play je napisal:

Drugič ti odgovarjam, če je nagradna igra na fbju se objavi na fbju zmagovalca in če pogledaš vidiš na fbju objave od nagrad, če ne pogledaš pa žal jaz ne morem veliko pomagat, če pa ti ni odveč pa vprašaj in zveš vse!

No, jaz sem videl, da tukaj objavljaš nagradne igre in ne na FB, ker ga ne uporabljam. Kako pa imaš to rešeno? Objaviš tukaj nagradno igro in potem na FB razglasiš, kdo je dobitnik?