Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

Pred 20 urami , Rokovnjac je napisal:

Jaz pa upam ,da jim uspe narediti pravo stvar, za vsaj približno navedeno ceno, da se spusti malo lufta iz tegale balona okoli sim opreme. Roko na srce, je verjetno tako kot je @silicijeva dolina napisal. Če jim uspe, bo kar nekaj velikih proizvajalcev prisiljenih spustiti ceno na realna tla. Recimo Fanatec, ki še vedno misli, da prodaja zlata jajca.

Zdej lahko licitiraš nekaj: https://www.fanatec.com/eu-en/calendar/calendar

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Se pravi so šli sami razvija kontrolo za servo motor. Tukaj je dejansko možna pocenitev, ker so kontrolerji, ki jih uporabljajo (OSW) nerazumno dragi. Vendar je potrebno tukaj pridobiti še CE in še kakšen certifikat tako, da bo vse to potrebno vštet v ceno in verjamem, da bo komercialna cena 2x držja kot je sedaj "startup" cena"

tale Fanatecov adventni koledar meni sploh ne prikazuje ze cel dan. Error 404 v oknu, kjer naj bi bil live bidding :(

...je skoraj, da imas vec srece, ce ti page v trenutku akcije sploh odpre, kot pa da si ravno zadnji bidder za ceno, ki so jo postavili :)

Mislim da je sel en item, kakor sem gledal casovnico oz. je dosegel predvideno ceno v dobrih 40 sekundah :S

On 4. 12. 2017 at 16:25, markop je napisal:

Sem videl zdaj ja. Nisem sploh gor mogel. Naj grejo v 3... za 106$ jih je dobil. To je pod 100€.

Dobil sodelovc, ne vem ....se kdo kje osebno hvali da dobi za tako ceno? Spet njihova odlična politika....(na konc se lahk F pohvali uff smo ap dal poceni ja...., komu, sm to je ?? )...