57X 962 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 (urejeno) Nutty Dutch professor Ker cool tip. Pri nas doma z oktobrom uvajamo varčevalne ukrepe edit: @00:20 she couldn't handle the stick hehe Uredil September 27, 2017 - 57X 1 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 Cena T-GT volana bo 800€?? Lol kaj bo iz zlata ta volan? Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Drag je ja cca 750e kos bo, nabavna nekje 700e kos....mene mal motijo stopalke, sicer ne vem kakšne bodo, lahk javim ko ga dobim, ampak si zase šparam od t 500 stopalke... Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Men se zdi cena res mal zasoljena. Pedala so ista kot povsod t3pa Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Jah sej je ne, recimo bila bi ok dobra cena cca 550 do 600eur pa da ima stare stopalke, ne ta šmorn, ne vem, pomoje se volane NE bo prodajal, sem skor 100% niti v EU, razen če ni enkaj posebnega, kar malo dvomim da je, in bo šla hitr hitr cena vsaj na 600eur, pa vseeno mene še zanima kakšno ceno bo dal Fanatec DDju postavljeno ceno in če bo reč delal v bodoče tudi na ps4 ali x1, če ja in da bo v rangu 900eur , kar spet močno dvomim, prej cca 1,5k eur, pa smo spet tam, nobenega pametnega volana do 500eur, oz še t 500 rs gre že ven iz prodaje, se zelo težko dobi še kak kos, oz se dobi sm grejo cene v višave nad 600 flik... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Bo morda logitech kaj novega splavil? G serija 27,29 se prodajajo pod 300€ in so za ta denar res top. Kak jermenar bi pri njih znal krepko pod 500€ priti. V DD vode pa ne verjamem, da bodo šli... Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Marjan glede na to koliko ti voziš in uživaš v simracingu si privošči vsaj T500 . Jermen je velik preskok iz logitech-ovih zobnikov . Čeprav so pri G29 manj občutni kot pri G27 . Če bi se sam moral še enkrat odločit in DD ne bi bil opcija bi vzel : https://www.fanatec.com/eu-en/bundle/product/csl-elite-wheel-advanced-pack-for-xbox-one-and-pc.html Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Meni je občutek pri G27 popolnoma enak kot pa pri novem G29. Prav tako je enak kot pri G25. Razlike so morda samo v glasnosti, pa še to minimalne. Prestop na Thrustmaster 500RS pa je očitna kot dan in noč. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 S tem, da g29 dostkrat najdeš v akciji za 200€. Večkrat letno. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Jaz sem si dolgo lastil G27 . Sem pa tudi temeljito sprobal G29 in je bila razlika občutna .Razliko v očutku pripisujem drugačni zasnovi zobnikov . Na sliki je mehanizem od G29 Tukaj pa razlika proti ravnim od G27 : Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Vseen se čuti na g seriji minimalni luft med zobnikoma,tega na jermenu ni, sicer pa kot se navadiš, če dle uporabljaš G serijo, je volan res dober, ko prideš na jermen, ti ni glih za nazaj iti, moje mennje, pač stvar okusa, vožnje, natančnosti...čeprav so tele bore male razlike....pa nikol ne smemo pozabit, da nas Bonča na navadni g momo vse nakuri, pa imamo lahk 3x ddja prkloplenga, bo on za 20e volante naredu boljši čas, tko da.....škoda dnar stran metat, raj greš na občino , pa ti osebno v Bonča spremenijo.. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Hahaha ta z občino in osebno izkaznico pa zmaga Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 A potem oni, ki smo zlata sredina, ne smemo nič kupit, ker nas Bonča itak premaga. Slaba reklama, @play. Ps.: doma že gledamo, kako bi kotno omaro skenslali, da bi kak rig pasal. Ker šjora pač rabi mizo fraj za položnice plačevat. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Za rig se vedno najde plac Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Takole nekako, cca 30 h je za mano na volanu TGT, kje začeti: -Prvo sploh sem se bal kako bo volan proti T 500, ali bo sploh kaj boljši itd, pa začnimo po vrsti, volan je lepo pakiran, embalaža, lično, enako stopalke in oprema. Volan je same težine podobne kot T 500 RS, se pravi je nekaj v njem..., stopalke niti nisem priklučil, še za en x na volan, ker uporabljam od T 500 Rs, same nastavitve in delovanje volana na PS4 konzoli je enako kot T500RS, vendar ga lahk uporabljaš kot plošček, tipke delujejo vse. Sam volan je zelo tih, dosti tišji od T 500 rs, proti njemu celo neslišen, ker ne vem točno kako je urejen glede jermena, se meni zdi, da volan deluje podobno kot DD volani, drug oblčutek, ni več tako mehanski, je nežen, zelo natančen, FFB je zelo močan, (pa to v GT sport igri, kaj pomoje šele kak iR ana pcju), oblčutek imam da vsaj za 15 do 20% močnješi od T500 Rs, (igram 1h pa sem zmatran k tele, ne vem, ni kondicije...), glede natančnosti, ne vem do danes sem hvalil le t 500, ampak ko tole probaš, imam res mešane občutke, realno bi moral probat še kak iR ali Asseto na pcju, pa vseeno se občuti totalno razliko, je zelo natančen, nekako drug povratni odziv ffbja, mal drugače vse skupaj dela, težko opišem z besedami, reč je treba probat... Volan se ne pregreva, se ne oglaša ventilrator kateri dela na polno, očitno je notri manj mehanike, manj nekih obremenitev, sam ffbje je resno drugačen, enako vibra, enako pri zaviranju se volan obnaša proti t 500 drugače, enako glede robnikov, poskakovanja avta in podobnih zgodb. Sam obroč?? Hm t 500 mi je zakon, ker je tudi večji obroč, vseeno se dost hitr navadim na manjši obroč TGT-ja, kateri je povn tipk, sicer meni osebno tipke ne pridejo prav, pa vseeno jih je preveč, volan je delno po zunanjosti iz jekla aluminja, bolj robusten, moti me clamb za na mizo, ima t 500 boljšega, čeprav je ta na tgtju močan odličen, moti me mene osebno, da je volanski obroč manjši, vseeno se velik ne sekiram, ker kar mi je Top , da na ps4 plošček lahk urejam vse, se pravi ne rabim niti ene tipke na volanu, oz rečeno gre gor omp volan ++quck in se norija začne, 5cm 7 cm večji oboč mu ne pobere dobesedno skor nobene moči, očitno so reč delali na ta način, da se lahk enostavno da drug obroč in se uživa še bolje... Ventilacija volana je nora, reč je skor neslišna, enako napajalnik, poglavtina reč pa mi je, da se reč obnaša drugače, bolj dosti bolj natančno, bolj prijazen ffb oz tudi ne, odvisno od stila vožnje, lažja vožnja, hitrejši časi kot na t 500 rs... SIccer na koncu sem vse reči urejal in testiral na ps4 pro in gt sport igri, 2dni igranja na t 500 in gt sport in 2 dnina tgt-ju, filing je, da ne grem na t 500, zakaj?? Ker sem tkoj za 1 sekundo boljši, čeprav sem eno pisto žulil skor 150 korogov, nisem rabil niti 5 min, da sem poboljšal čas za polno skundo, na cca 1,20,xxx minute, se pravi reč je hitra, do danes kar sem probal od logitecha, thja in fanatece, lahk rečem za TGT SAMO KAPO DOL!! Slike in kak opis še kasneje, če ima kdo totalno željo probat volan za iR na pcju, mu lahk ga rentam za 1 dan brezplačno! Ker rad bi slišal še mnenje od nkeoga ki rad kuri iR, hvala! 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts