Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

kurba je k smo u letih, kaj je pr men imam pla bogih 15 kvadratov vikend, pa imam notri ponavadi 28c do 32c vroče k u savni, in ker imam levo ramo prehlajeno, k sm bil mlad in pameten, sm se na polno fural z motorji na pol nag, sej zdej nism ne vem kaj bolj pameten, sm si konkretno prehldu ramo, in zdej ko furam na 30celzija , in ko sem bos igram zmer bos, so th 500 stoplake tko mrzle, da me začne zmer rama po 20minutah bolet, kaj čm invalid...

jaz bi si mogu kaksne vozniske ceveljcke nabavit, zdej ko je zima in me v tace zebe v kleti...sicer stvar resujem z navadnim stumfom in pol se ene "sarplaninke" volnene gor in je pol toplo pa sapica lepo drsi po pedalih. Kje bi dobil kaj bolj estetskega, ce ves? 

:D

Fake "pumice" iz Bosne so ok. Poceni, lahke, pa še u žlahti so s šarplaninkami :lol:

Pomoje se be vse dobil, še mal...

Ima kdo kakšno idejo g25 se ne prižge, sicer menjalnik stoplake vse ok, ampka volan se ne prižge, ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo, ali kakšna varovalka ali kaj hujšega, Zokid?? Hvala vsem za kakšno idejo.

• 2 weeks later...

Thrustmaster T150

Volan, nov volan, cenovno ugoden volan, resnica ali nekaj cenovnega nezanimivega?

Daleč od tega, včeraj je bil čas , da se sproba na PCju in PS4 konzoli nov TH volan, sam volan je lepo narejen, napajalnik v volanu, le kabel za priklop volana.

Obroč delno mehak, mehka guma, drugje črna trša plastika, en mali minus glede trše plastike, in en večji mali plus glede mehke, ker na mehkem delu je oprijem fenomenalen, roka-prsti ne zdrsijo ko imaš nekaj dela z volanom.

Sama pozicija tipk je odlična, nekako vse na oprijemu ali dotiku hitremu dotiku, v primeru resne vožnje so tipke na pravi legi volana, hitre in lepo narejene, spet cenovno gledano dosti odlične tipke.

Volanski obroč je mamnjši , kot na TH 500, ampak posledično je volan zelo natančen, mogoče malo smešno, vseeno pa je volanski obroč podoben gokart obroču po veličini, oprijemu, primeren tudi za mlajše igralce, pa da vas zandje besede ne odvrnejo, je sama moč volana, sam FFB odličen, nekako manjši od T 300 volana za max do 20%, še vedno za hitro dirkanje fenomenalen oz. dosti močan, ali celo premočan.

Nekako je FFB bolj nežen , natančen in manj brutalen od TH 500, posledično si v ovniku bolj natančen in lažje popraviš vozilo, če te zanese ali da si prehiter itd, nekako bolj obvladljiv volan , kot TH 500, če na koncu rečem, da gre za hitrejše dirkanje, da si natančen in hiter, si z T150 hitrejši, kot z TH 500, pa vseeno je TH 500 proti njemu, kot ena podivjana GHD replica, T 150 , pa kot mali nabriteš CLIO CUP, primerjava vem da ni na mestu, ampak porajajo se ti taki vtisi.

Volan na PS4 konzoli prepozna vse tipke, deluje kot igralni plošček, je dovolj le volan? JE, ne potrebujem ploščka, lahko uredim vse reči z volanom.

Mogoče najslabša reč volana so stoplke, ponovno so navadne plastične, trše stopalke, sicer odlično narejene in močne, mala težava je ta da jih je potrebno nekam pričvrstit oz da so na koncu zelo stabilne, vseeno ker imam stopalke od brata TH 500, je enostaven priklop in reč dela z stopalkami od TH 500 volana in tudi z novejšimi T3PA, enako glede menjalnika, priloklopiš in igraš.

Za hitro dirkanje in tekmovanje je komplet pripravljen, ne potrebujem več, lahko sem hiter, enako dober občutek originalnih stopalk, so natančne in odlične, v primeru pa da si hočem predelati volan so opcije odlične, potrebujem le menjalnik in druge stopalke.

Da se še malo približam ceni, cenovno je ugoden volan, ali nudi za to ceno kar si želim? Nudi, sam volan nudi več kot dovolj za cca 200EUR, sedaj na trgu glede cene, bi lahko dodal, da je volan cenovno najboljši, nudi odličen FFB, zelo podoben kot na TH 500 ali T 300, dosti robusten in močan volan.

Več info še kaj kasneje!

T150_main.jpg