Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Matjaž, mislim, da je pisal o G27, ki se skalibrira, ko ga priključiš. Včasih je bil problem s tem delom o katerem je pisal (optical encoder), ker je počil in se nato volan ni pravilno skalibriral. Na tej povezavi se vidi v čem je problem... Tukaj pa se da naročit nov kovinski encoder, ker originalni so bli plastični...

Uredil - Ale

Tole sem imel v mislih ja. :)

Matjaž, mislim, da je pisal o G27, ki se skalibrira, ko ga priključiš. Včasih je bil problem s tem delom o katerem je pisal (optical encoder), ker je počil in se nato volan ni pravilno skalibriral. Na tej povezavi se vidi v čem je problem... Tukaj pa se da naročit nov kovinski encoder, ker originalni so bli plastični...

• 2 months later...

Je mogoče komu uspelo priklopiti clubsport v2 pedala in G25 volan na ps3 ? Ali če ve kje bi se dobil kak adapter? Našel sem samo adapter ki poveže fanatecov volan z logitech pedali... obratno pa nisem nikjer zasledil. Hvala že v naprej za vsakršno informacijo

• 3 weeks later...

Eno info rabim, volan th 500 garancija? škriple rahlo jermen, stranka hoče nov volan, in ko bo dobila nov volan, bo škripal žez 14 dni pnovno, in bo hotla  spet nov volan, vaše menje je?

imam doma star le 20dni nov volan, odigranih 40+ ur, volan enako škriplje oz nekaj manj, vseen se to hitro pojavi??

Moja volan rabljen ima enak zvok kot ta rabljen volan, ko premkaneš počasi volan levo desno, vsaj th oz sliši se jermen?

Kje češ pa kaj podmazat, kar lahk narediš  je da daš volan dol in na novo zašraufaš, to je pa tudi vse, vse ostalo je že pač garancija?

Jah ne vem. Točno to? Če je normalno, da škriplje jermen. Lahko da je, lahko da ni. 

Jaz imam T500 pa ne vem kaj naj bi škripalo. Lahko, da tega sploh ne opazim?

dej premkani volan levo desno v vsakem volanu se jemen sliši, ta zvok je minimalen, sej madonca nism imel sm 1x volan v roki, zato tudi menjam nons top volane, da vidim kaj se dogaja z novimi.

Keč je en, grdo rečeno TH volan, če nisi  nežn, niti sam nisem, delam z njim na polno, grdo rečeno k z živino...., pa se volan v obdobju pol leta ali več, razšraufa, dobi luft, se premika mal notri mal ven, ampak stranka ponavadi misli da gre za okvaroo, (tudi ta kos, v katerem sta vijaka, če se  z volanom ne dela nežno, lahko ta plastika hitro poči, eni dajo večje imbuse notri in še dodatno zalimajo, pomoje tole dobr Zokid ve),gre pa za neko delno vzdrževanje, zastopim, da ne bo noben rade volje razdiral volana in pregledal reči, ampka to je na tem volanu nuja in zastopim da 12 letnik ne bo razmajal volana, en pa, oz jaz pa ga bom, sicer jaz sem dal dalje volan , naj se drugi z njim ubadajo, ampka mi je žal da folk niti ne pogleda kakšnega filam, mal prebere reči, ko je nekaj minimalnega narobe, s temd a volan je v centru, igram na ps4 ali na pc vse enako kto moj nov volan, je pa politika mal čudna, vseeno, bomov vidl akj bo.

Gvorim o temle

Moreš vedit, da če človek kupi volan za tak denar, bi mene tut motl če bi imel luft že po pol leta..ne rečem po 3 letih oziroma vsaj 500ur odigranih na njem. Če po pol leta začne škripat in se majat, bi ga js tut dal pod garancijo in zahteval novega al pa da odpravijo te težave. Sam ga ne bi šou razdirat tut če bi znal popravit, kaj pa če zajebem in mi potem garancije ne velja več ali pa še bolje, popravim napako, čez mesec pa se mi pojavi nova napaka in na garanciji vidijo da sem žnaral po mehaniki volana ker sem neki po svoje skup zašraufu in mi jo potem zavrnejo na podlagi tega. Zato pa so garancije. 

Moj g27 deluje brez napake že več kot 3 leta, zakaj? Ker šparam z materialom, me moti če slišim ropotanje po volanu zato so vse stvari naštimane na čim bolj nežno kar se da, včaraj grobnik dirka kar majhna morija za moja ušesa ampak ko imam slušalke gor malo preslišim kako volan trpi. Ampak kvaliteto kot jo ima ta volan pričakujem od vseh volanom, še posebej t500 ki je skoraj dvakrat dražji.