play 502 Napisano February 5, 2015 Share Napisano February 5, 2015 Ah tega ne bodo niti omenili, njihova roba je za njih topšit, ne vem, meni je le ena politika važna, da bi mi vsaj poštnino ugodili, se pravi do mene brezplačno, od mene do njih in nazaj glede garancije brezplačno, že to bi bilo solidno, pa sam bi mogoče na polne cene dal le 3% gor, in bi se raje splačalo vzeti pri meni, kot od njih, da te na koncu pride cena višja od njih glede poštnine, že to bi bilo super, če pa bi dali še kak procent dol, da imamo enake cene kot oni, pa bi blo sploh odlično, samo v tole zadnje malo dvomim, se potrudim! Iščem še folk, kateri je karkroli kupil od njih v zadnjem letu in pol ali letu in da ima veliko reklamacij, da se mu reč kvari non stop itd, je pa pri F tudi težava oz uporabniki določeni niti ne vejo kaj so si kupili, kako z rečjo delat itd, itak da je neka velka razlika če imaš g25-627 ali Th volane, ker večina priklopiš in uporabljaš, pri F je pa non stop ali novi updajti, ali kalibracije itd, tukaj se pa mariskdo niti več ne znajde, ne zna uporabljat itd... Citiraj Link to post
maxxim 9 Napisano February 5, 2015 Share Napisano February 5, 2015 Pozdravljen Imam fanatec forzamotorsport katerega sem kupil pri tebi in mi se vedno deluje brez problemov. LPAles Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 5, 2015 Share Napisano February 5, 2015 Damjan, mislim, da ni tak problem updejtat in kalibrirat (vsaj zame) kot pa, da od petih prodanih volanov dobiš štiri nazaj zaradi reklamacije. Sej sam veš kolk fajn biznis si lahko s tem narediš... Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 6, 2015 Share Napisano February 6, 2015 Ali na Logitech G25 pašejo kakšna druga pedala, ali samo original? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 6, 2015 Share Napisano February 6, 2015 Preko USBja lahko priklopiš katerakoli pedala želiš. Pač niso v G25 volan, ampak direktno na komp. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 6, 2015 Share Napisano February 6, 2015 Carsko, ker se mi valja G25 doma, pri pedalih so šli potenciometri in sem že obupal. Hja, najlepša hvala za razsvetljenje Sprobam zvečer s pedali od Fanateca Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 9, 2015 Share Napisano February 9, 2015 Damjan, mislim, da ni tak problem updejtat in kalibrirat (vsaj zame) kot pa, da od petih prodanih volanov dobiš štiri nazaj zaradi reklamacije. Sej sam veš kolk fajn biznis si lahko s tem narediš... Ja sm to je ponavadi delo zastonj, če pa računaš 10 do 30e, si pa žid, nategunt, inšpekcija, davčna, vojska.....cigani...o ko bi ti vedu kak je delat z folkom ki nekaj nezna, a ponavadi ti povejo da 10x več vejo kot ti....naša dežela je pač taka, v tujini razumejo reči... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 9, 2015 Share Napisano February 9, 2015 Ravno zato sem pa napisal, če se ti to sploh splača. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 10, 2015 Share Napisano February 10, 2015 Ravno zato sem pa napisal, če se ti to sploh splača. Če bi imeli neka navodila, enega modela k mu ni težko razložit, bi se dalo urediti lepo, se pravi le nek suport dober bi mogel imet, in bib ial reč zanimiva, tako pa je težko vedeti komu se splača prodat komu ne, ker sam tukaj ne gledam le za dobićek, če bi jih raje ne bi prodajal... Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano February 12, 2015 Share Napisano February 12, 2015 @play eno vprašanje... Kako je z uveljavljanjem garancije v primeru okvare Thrustmaster produkta, glede na to da kolikor vem niste njihov uraden reseller? Sem tik pred tem da pri vas naročim T300RS, ampak me malce skrbi ker sem imel s Thrustmaster volani do sedaj katastrofalne izkušnje. Imel sem tri njihove volane in vsi trije so se pokvarili v (ne pretiravam) prvem dnevu. Šlo je sicer njihove za cenejše izdelke, ampak grenak priokus vseeno ostaja, sem pa obsojen na Thrustmaster ker bo volan primarno namenjen PS4, drugače niti v sanjah ne bi pomisli več na kakšen njihov izdelek. Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem. lp Matej Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Če še kdo nima volana in ga namerava v kratkem kupiti imajo na Mimovrste akcijo(odprodaja) Logitech G27 https://www.mimovrste.com/igralni-pripomocki-pc/logitech-volan-g27 Mislim,da je cena kar nizka. 1 Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Še en dober deal, T300RS za 284 eur. + 20 eur. poštnine v kolikor ni predsodkov pri nakupu iz tujine. http://www.hardwareversand.de/USB/210902/Thrustmaster+T300+RS+Lenkrad+für+PC+PS3+PS4.article?pvid=4r9w3ksth_i6fo5c00&ref=13 Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano February 25, 2015 Share Napisano February 25, 2015 Ga je kdo morda nabavil? Me zanima ali je tale v odprodaji že prenovljen model ali so kje izbrskali še kakšno zalogo starih, ker na strani imajo dva in pri tistem za 280 eur. gre sodeč po številki modela (941-000092) za prenovljen model, pri tem v odprodaji pa ni zraven nič zapisano, po telefonu pa niso imeli pojma... Če še kdo nima volana in ga namerava v kratkem kupiti imajo na Mimovrste akcijo(odprodaja) Logitech G27 https://www.mimovrste.com/igralni-pripomocki-pc/logitech-volan-g27 Mislim,da je cena kar nizka. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 25, 2015 Share Napisano February 25, 2015 Kaka je pa fora v prenoveljenem modelu? Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano February 25, 2015 Share Napisano February 25, 2015 Naj bi imel izboljšan nek del ki skrbi za kalibracijo volana (optical encoder) kateri se pri "starem" bojda rad pokvari. Tako pravijo na tujih forumih... Citiraj Link to post
Recommended Posts