play 502 Napisano January 22, 2015 Share Napisano January 22, 2015 Al pa kombinacija 300 in TH stopalke Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 22, 2015 Share Napisano January 22, 2015 Play, a ne bi dal T500RS na test za kak vikend? Zdej bo en nons top na lagerju, pa se sm zmente če si ga boste delil, en neki časa in tko dalje, javite volan je lahko prštiman drug tedn za vas! 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 23, 2015 Share Napisano January 23, 2015 Sm spustu dnar v nov G27, dobim, se ne centrira pravilno. Dijoporko, tiste enkrat na par let ko spustim konkretne soude u neki je nakonc debilno. Jutr grem testirat h frendu, ki ga ma tut da vidm če je softwer problem čene bom še en cajt brez. Ohja. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 24, 2015 Share Napisano January 24, 2015 Evo nazaj s testiranja. Na frendov existing G27 setup sm samo pripopal moj volan, sepravi hebl pa pedala pa PSU ostanejo od njega. Volan se scentrira pravilno, se da vozit BP. Prnesem nazaj domov, isti drek, volan je iz centra za ene 5°. Ma kdo kakšno idejo? Drajverje sm reinštalav, tist LSG sm tut reinštalirav. Res nevem kaj mu gre tok križm. Edin če so kje kakšni stari kalibracijski fajli, pa jih tist logitehov driver remover ni zaznal... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 24, 2015 Share Napisano January 24, 2015 Jaz sem moral svojega odpret. Izkazalo se je, da se je PCB na kateri je senzor (ki je zadaj na motorju) premikal. http://isiforums.net/f/showthread.php/11012-G27-losing-its-centering-position-(hardware-fix) Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 24, 2015 Share Napisano January 24, 2015 Ta problem sm zvedu u 6h urah googlanja, sam fora je da pr men se volan narobe centrira u defaultu, pol pa drži "kurs", pr frendu se je pa nacentriral pravilno in tud ostal tak. Volan sam po seb dela, zgleda da mam software problem, edin če je glavna elektronka volana v modulu od menjalnika, pa da je tam kaj narobe, sam to neb smel bit, če logika dela. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 24, 2015 Share Napisano January 24, 2015 pol pa brez menjalnika in pedal priklopi pa boš videl ce dela al ne Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 25, 2015 Share Napisano January 25, 2015 Evo, sm ga prklukal na leptopa mojga, inštalirav drajverje, volan dela kot more. Sm potem dodal še pedale, delalo, še menjalnik, delalo. Spet spucam tist LGS iz PCja, popucam še ene user zadeve, da se ja nebo kaj tolklo, reštartam, ponovim proces kot na leptopu, dam v drug USB port, ista pašta, volan iz centra. Če ga postavm od oka na center na 900°, je to rezultat: Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 25, 2015 Share Napisano January 25, 2015 probat dat v drug usb, mogoče te usb porti jebejo. če ne fomrmat winse na novo istall in mora delat Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 25, 2015 Share Napisano January 25, 2015 Ja sej druge očitn nebo druge. Zdej še apdejtam winse, ker mam samo na leptopu originale. Plus zdej ko sm G27 drajverje prov skenslav iz device managerja mi BSODje vn meče. Jao, komplikacije. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 25, 2015 Share Napisano January 25, 2015 Probi še s CCleanerjem počistit register... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 25, 2015 Share Napisano January 25, 2015 Probal use, očitn bo treba formatirat ja. Je že cajt. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 4, 2015 Share Napisano February 4, 2015 Zanima me koliko vas je sploh še kupcev glede Fanateca, ker se trenutno dogovaram z njimi, za nadaljno prodajao (ponovno), da bi imeli v SLO enake cene, in v SLO garancijo, zanima me, koliko folka vas sploh še zaupa Fanatecu? Hvala za info, lp Damjan Če ima kdo še kakšno boljše menje, za druge reči druge volane, dobavitelje, me lahk kontaktira na 031-434-225 Damjan , mi uredi ali skupaj uredimo dobavitelja in od mene lahko dobi izdelek brez poštnine z mojo nula ceno oz. brez zasluška! Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 4, 2015 Share Napisano February 4, 2015 Sam imam Fanateca, iz druge roke. Zadeva je bila na začetku malo bolj uboga, predvsem s strani driverjev. V zadnjem času pa so zadevo poštimali in je napredek očiten. Volan mi deluje BP tako na PS3, kot v Assetto Corsi, kjer ga v bistvu najbolj uporabljam. Minus bi bil ta, da ga je potrebno občasno skalibrirat, ker se mu center podre in začne malo viseti v levo, ostalo je pa BP. Pa stopalke so tudi ok. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 4, 2015 Share Napisano February 4, 2015 Damjan, kaj pa kej Fanatec pravi? A so kej zboljšal kvaliteto, al je isto sr..je? Če je niso, je brezveze, da se z njimi dogovarjaš...po mojem mnenju. Citiraj Link to post
Recommended Posts