edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Zamex me neko tako čudno verzijo če se ne motim Sam je že kar stara, tako da NTM in podobne finte odpadejo ... Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 9, 2012 Share Napisano February 9, 2012 Simraceway na G25 ! Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 11, 2012 Share Napisano February 11, 2012 Prvo mini poročilo glede Fanatec CSR ELITE volana Volan je nekaj posebnega, vizualno mi je lepo, ker se vidi v notranjost. Hladi se očitno lepo, ker je ventilator velik in se čuti močan pretok zraka oz. ga dobro prepihuje.Obroč je še bolje narejen in dosti manj drsi, lahko rečem da nič.škoda da CSR nima enakega obroča.1h igranja je končna za mano imam eno malo težavo z nastavitvijo FM4 in upam da jo rešim.Moč motorja oz dveh je po moji oceni na hitro rečena približno enaka, kot jo ima T500RS in kar občutno močnejši od CSR-ja,G25-27.Sicer pa težko primerjam, ker sta sistema malo drugačna PS3vsXbox360.Potrebno bo oba volana priklopiti na PC in stestirati. Volan sam po sebi je zelo robusten, kot je celotna osnova volana, bi lahko le bil obroč bolj brutalen, bolj realen 1:1 pravemu dirkalnemu volanu.Kot kaže se bo dalo obroč enostavno odstraniti.Če bo poceni in enako narejen BMW volan, kot so ga napovedali in kdor zapravi toliko denarja za Elite, mislim, da bi bil pravi nakup še BMW obroča. Več pa po nedelji. Drugo mini poročilo. Že druga nedelja je tukaj,le še en dan, sam pa zamujam poročati glede Elita , vem da ste že vsi v strahu.Takole, kaj je bil vzrok za kritiko, volan oz menjalnik na volanuni delal z igro FM4 in nastala je vsa Fanatec panika, kako da ne, če je pa volan 500 dragih evrov. V prvem mini poročilu nisem dodal, da za 500eur nimaš vraga kam pritrditi, nosilček je že na volanu, to je pa tudi vse, ker pa je volan težak in ima močan FFB zna biti tukaj ogromna težava.Tukaj niti ne bom nadeljeval in je le en minus več glede Elita. Cel teden me je žrlo ali volan deluje ali ne, ko smo ga sprobavali na sejmu, ni deloval nikjer nekako dobro. še FM4 za katerega naj bi bil volan narejen se je čudno obnašal, rečeno smešno. Nekako pa mi je danes bo velikem nedeljskem kosilu ratalo v vraga spraviti najnovejši update in volan čudežno deluje v FM4 prfektno, FFB je že iz nule natančen, ko je volan le malo obrnjen se lepo čuti, lepo se avto popravlja, zelo lepo natančen. Volan je tišji od CSR-ja navadnega, ventilator je sicer še glasnješi, ampak se v 1h vožnje ni niti prižgal. Kaj lahko naredi update je res čudež narave, kot da bi bil za FM4 igro čisto drug volan, cestne bankine so drugačne,FFB je že na 40, 50% zelo močan, pred updajtom je bil nastavljen na 100% in je bilo vse skupaj malo neverjetno, da ne pride do izraza.Tudi vibriranje volana je dosti bolj realno.Volan je kot narejen za driftanje v FM4, pa tudi za delanje hitrih časov je zelo natančen. Čas bo, da ga še potestirm na PC-ju in PS3 konzoli.Ali je volan dosti boljši od CSR-ja , sam težko rečem, je pa treba vedeti, da je volan skoraj trikrat dražji od trenutne cene navadnega CSR-ja.Ali res trikrat več nudi pa je veliko vprašanje. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 17, 2012 Share Napisano February 17, 2012 CSR Elite review on VirtualR.net Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano February 25, 2012 Share Napisano February 25, 2012 upam da ne bo nič narobe če napišem v to temo. kaj pa je z volani oz. stopalkami katere imajo 3 stopalke? gas in bremza normalno delujeta tista kuplonga (sklopka) je pa kar tako ali ima kakšen efekt? in se da na vsak volan nastavit prestavno ročico kjer dejansko menjuješ prestave (torej 1, 2, .....) in de da daš gor in dol da kao imaš + in - za prestave? ali mora biti volan oz. igra temu namenjena? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 25, 2012 Share Napisano February 25, 2012 Igre v večini (če ne vse) to podpirajo. Razlika je le v volanih. Eni imajo paddle-shifters (obvolanske prestavne ročice), nekateri imajo 6 ali več stopenjsko prestavno ročko eni pa sekvenčno (torej samo + in -). G25 ima npr. vse to. Pri pedalih ima sklopka efekt sklopke Ni kar tako 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano February 25, 2012 Share Napisano February 25, 2012 No torej je bolse kupiti g25 ali g27 kot pa katerega it predelovat Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 25, 2012 Share Napisano February 25, 2012 Ja verjetno je boljše kupiti G25/G27, kot pa iti sam delat sklopko, menjalnik in ostalo Razen če si majster prve lige Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 7, 2012 Avtor Share Napisano August 7, 2012 Prihaja novi Thrustmaster volan. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 7, 2012 Share Napisano August 7, 2012 Všeč mi je ker očitno bo delal na vseh konzolah in pc-ju. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano August 7, 2012 Share Napisano August 7, 2012 Jo saj Damjan povej kdaj ti ga prinesem nazaj... sem doma Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 7, 2012 Share Napisano August 7, 2012 Prlet jutr na kofe, bom mel bolj umirjen dan, če se ti da.. Citiraj Link to post
Recommended Posts