play 502 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Bom jaz svoj ror sabo prnesu 128 Itak da ga ne bom.... CSR Elite torek, če ima kdo željo... Upam da bo dela... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Če bom mel cajt pridem od 14h dalje enkrat na sejem Treba sprobat tele nove stvari Do sedaj nisem nič druzga kot pa Momo Racing pa G27. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Paps ti nisi pravi dirkač, jaz sem šel pr 18letih po DF EX-a v Maribor....hehee kje so ti cajti..Hecam TE Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Paps ti nisi pravi dirkač, jaz sem šel pr 18letih po DF EX-a v Maribor....hehee kje so ti cajti..Hecam TE lol Bi pa bil Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 @play: nič novga če se ne motim je kr spet poslal isti mail kot na začetku Sej pravim, škoda da mam dele tok finančnih stvari na kupu, ker se kar nekaj G25 prodaja na bouhi en je clo iz mengša Poj pa kak adapter za stopalke si umislt in je zmaga tuki Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Hmmmm zakaj si šel hudiča razdirat, dej meni na meil pošlji kar si jim že ti poslal vse skup, pa jaz jutr dopoldan pošljem še moj meil št nakupa mal več info, da vidim kaj bodo meni povedal. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 Na ZS mi pošlji mail naslov... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 23, 2012 Share Napisano January 23, 2012 SimHANDB Hydraulic handbrake unit works with Richard Burns Rally, DiRT2,3 and all PC games accept analog handbrake. USB3B+1A USB miniB cable 12V power adapter for the vibe brake are required separately. €303.23 Hshift TypeG Hybrid Connect to internal electrical board of H shifter of G25 or G27. Compatible with PC, PS3/GT5 Click feel of throw shift is easily adjastable by 5mm Allen key wrench. New Feature: Hybrid with Hall effect sensor and switch for precision operation. €371.33 Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 23, 2012 Share Napisano January 23, 2012 play,končno mi je uspelo poslati mail. najprej mi ni blo jasno ,zakaj ga noče poslati, poj sm pa porajtu, da je škratek črko popapal v naslovu :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 23, 2012 Share Napisano January 23, 2012 Ok prebral, imaš PM. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 Prvo mini poročilo glede Fanatec CSR ELITE volana Volan je nekaj posebnega, vizualno mi je lepo, ker se vidi v notranjost. Hladi se očitno lepo, ker je ventilator velik in se čuti močan pretok zraka oz. ga dobro prepihuje.Obroč je še bolje narejen in dosti manj drsi, lahko rečem da nič.škoda da CSR nima enakega obroča.1h igranja je končna za mano imam eno malo težavo z nastavitvijo FM4 in upam da jo rešim.Moč motorja oz dveh je po moji oceni na hitro rečena približno enaka, kot jo ima T500RS in kar občutno močnejši od CSR-ja,G25-27.Sicer pa težko primerjam, ker sta sistema malo drugačna PS3vsXbox360.Potrebno bo oba volana priklopiti na PC in stestirati. Volan sam po sebi je zelo robusten, kot je celotna osnova volana, bi lahko le bil obroč bolj brutalen, bolj realen 1:1 pravemu dirkalnemu volanu.Kot kaže se bo dalo obroč enostavno odstraniti.Če bo poceni in enako narejen BMW volan, kot so ga napovedali in kdor zapravi toliko denarja za Elite, mislim, da bi bil pravi nakup še BMW obroča. Več pa po nedelji. Citiraj Link to post
Guest xpolhecx Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 waaa zgleda res brutalno me vedno bolj mika da bi nabavu kej boljšega, tega momota pa zabrisal nekam na podstrešje. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Tegale Elita sem vidu zanč - zgleda res noro! Škoda, k nisi mel že prikloplenga play, da bi ga mal stestiral. Upam, da bom lahko v soboto sprobal Neta ne bo na gospodarcu, da bi sprobal kakŠen iRacing, ne? Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Matr no, k ni neka verzija iracinga domača, pa sm da mal furamo no, včer sm spet 2 ovinka pr Sašotu naredu, jaoo kaj to mene žre.... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Ja, mislim da bi lahko dobil kako to***t verzijo Iracinga, malo starejšo pač sam jebat ga. Citiraj Link to post
Recommended Posts