sonac 14 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Embargo za reviewe bo potekel šele drugi teden, ker so v Ameriki spet imeli probleme z dolgim carinjenjem in so tamkajšnji testerji volane prejeli z zamudo (morda jih sploh še niso). Bom pa jaz raje malo počakal z reviewem, ker je težko v enem tednu izoblikovati svoje končno mnenje, ki bo potem par let vsem na ogled na internetu Pa tudi nove verzije firmware-a dobivamo in tako (z novimi opcijami in izboljšavami). Raje počakam, kot pa da review ne ostane relevanten. 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 mater nas rajcaš Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Thrustmaster TH8RS Shifter Thrustmaster T500RS Video Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 G.Pek in Tauko v sredo ob 10.00h dobim volana! 1 Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 AAAAAAAAAAAA, finofajn [it] dej si morm pa splanirat,kdaj bom pršu, k mam še neki zraven planirano, če bom že glih v vašem koncu sam se zna zgodit, da bom šele v nedeljo pridirkal Smo na vezi Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Sobote in nedelje delam do 12h. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Sonac a ti kaj več veš o tem? After that we fully take care about the ClubSport handbrake and shifter and they should follow quickly once we really concentrate on them. Multitasking is usually delaying all projects to make so making things in a sequence is surprisingly faster very often. Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Ja rekel je, da bodo Clubsport ročno in menjalnik izdali po Clubsport volanu. Če pa slučajno ne veš nič o te izdelkih, je tukaj par linkov do novic iz moje strani: O Clubsport shifterju O Clubsport Handbrake-u: 1, 2, 3, 4 Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Fino hvala za vse informacije, CS volan pa naj bi bil datum vsaj približno? Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Jah v novici, ki si jo prej citiral, je napisal, da najprej januarja in najpozneje aprila. Jaz ne vem nič več :wink: Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Sobote in nedelje delam do 12h. aha računi poj nekje okol 10-11 ure; te obvestim tekom tedna Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 6, 2011 Share Napisano December 6, 2011 Jah v novici, ki si jo prej citiral, je napisal, da najprej januarja in najpozneje aprila. Jaz ne vem nič več :wink: Sej če bo aprila bo pošast hitr narejene, me res zanima tole.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 6, 2011 Share Napisano December 6, 2011 Če je kdo blizu mene doma NM, bo lahko drug teden probal Thrustmaster T500 RS Wheel - zihr pa pr edgeslo-ju nardimo en test Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 6, 2011 Share Napisano December 6, 2011 Če je kdo blizu mene doma NM, bo lahko drug teden probal Thrustmaster T500 RS Wheel - zihr pa pr edgeslo-ju nardimo en test Hehe če ne bo volan potem kar pri meni ostal... moram si nekaj letos nabavt Citiraj Link to post
Recommended Posts