Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

Embargo za reviewe bo potekel šele drugi teden, ker so v Ameriki spet imeli probleme z dolgim carinjenjem in so tamkajšnji testerji volane prejeli z zamudo (morda jih sploh še niso).

Bom pa jaz raje malo počakal z reviewem, ker je težko v enem tednu izoblikovati svoje končno mnenje, ki bo potem par let vsem na ogled na internetu :) Pa tudi nove verzije firmware-a dobivamo in tako (z novimi opcijami in izboljšavami). Raje počakam, kot pa da review ne ostane relevanten.

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

AAAAAAAAAAAA, finofajn [it] [it] [it] dej si morm pa splanirat,kdaj bom pršu, k mam še neki zraven planirano, če bom že glih v vašem koncu [ok] sam se zna zgodit, da bom šele v nedeljo pridirkal :| Smo na vezi

Sonac a ti kaj več veš o tem?

After that we fully take care about the ClubSport handbrake and shifter and they should follow quickly once we really concentrate on them. Multitasking is usually delaying all projects to make so making things in a sequence is surprisingly faster very often.

Če je kdo blizu mene doma NM, bo lahko drug teden probal Thrustmaster T500 RS Wheel

- zihr pa pr edgeslo-ju nardimo en test

Hehe če ne bo volan potem kar pri meni ostal... moram si nekaj letos nabavt :D