Ale 472 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Jaz med vožnjo velikokrat nastavljam brake bias...pa nisem noben profi. :wink: To največkrat pride v poštev med dirko, še posebej, če je dolga. Pri mojem načinu vožnje prednje gume bolj trpijo, kar se pozna proti koncu dirke pri zaviranju in vstopanju v ovinek. Ko vidm, da avto noče več zaviti v ovinek (tako kot na začetku) prestavim BB bolj na zadnja kolesa (za 0,5 - 1) in to zelo pomaga... Jaz sem si to nastavil kar na sekvenčni menjalnik na G25 (naprej-nazaj). Meni osebno ima G25 čist dovolj tipk. Kako bi pa te zadeve rešil z dodatno tipkovnico pa nimam pojma. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Če imaš G25.. si lucky man, drgač moreš pa alternative iskat... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Hmm, js si zram volana postavim zram kr tipkovnco in štimam če je kej treba..dolge roke power Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Pa kaj je tu problem! Tipkovnico si z lepilnim trakom prilepiš na levo roko in vse je na dohvat ruke! Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Hmm, js si zram volana postavim zram kr tipkovnco in štimam če je kej treba..dolge roke power Nimam prostora zraven volana....mi že chat v meniju predstavlja majhne probleme ker jo morm v roki držat z eno roko.. Majhna miza pa to.. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 kupi si stevilcno tipkovnico za prenosnik je majna ima okoli 19 ali 20 tipk in to bo dovolj po moje evo nekaj taksnega sem mislil Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Ja, s tem bo bolj težko chatal Jaz imam tipkovnico na drsnih nosilcih pod mizo oz. pod volanom, ker imam sicer mizo tut precej majhno. Works for me Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 mislil sem za kaksne bliznjice brake bias itd........... za lapanje pa bo ze taveliki kanon k volanu potegno Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Kot je napisal Kurent je pomoje res in tedi jaz uporabljam nastavitev bremz med vožnjo to sta zame najbol pomembna gumba na volanu.Saj imaš na dolgih ravninah vedno dovol časa da si naštimaš bremzanje mal bol na prva kolesa nato pa met počasnimi ovinki mal več na zadnja da imaš lepši vhod zaradi posledične podkrmarjenosti. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Najbolj pomembni tipki na volanu sta Look left in Look right Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano September 16, 2010 Share Napisano September 16, 2010 Gokart nima ogledal zato je pravilo pazi voznika pret sabo in ne glej nazaj. Seveda je tukaj pravilo menjavanje strani voznje in zapiranja. Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Trenutna ponudba volanov za rač. simulacije v SLO je katastrofalna. Sploh za PS3 se logitechu ne lubi več prodajati v JV evropi, tako da v SLO še lep čas ne bo dobavljiv volan Formula Driving Force GT, PS3. Tudi za PC je obup. Kjer je stara zaloga (skoraj nikjer), se še dobi kak volan srednjega razreda, edino dobavljiv je G27, katerega gre cena v višave. Kje v Evropi se sploh splača kupit za neko normalno ceno, pa seveda da je volan dokaj kvaliteten? mogoče bi nabavil tudi G27 za "pametno" ceno. kaj menite, je G27 vreden svojih evrov? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 29, 2010 Avtor Share Napisano September 29, 2010 Za moje pojme je predrag Probaj dobiti enga rabljenega G25. Iz tujine ponavadi fantje tukaj kupujejo, zaenkrat še ni bilo pripomb. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 En Italijan dela mod volane za G25/G27 Mal so dragi ampak res hudi. To samo tko za info Povezava! # Indy Steering Wheel + shift-clutch paddles and Slipro: 796€ # GP2 Steering Wheel + shift-clutch paddles and Slipro: 970€ # GT Steering Wheel + shift paddles: 581€ # GT Pro Steering Wheel + shift paddles + Slipro: 690€ # Optional Momo quick release with electrical connector and G25-G27-FREX adapter: 220€ Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano November 14, 2010 Share Napisano November 14, 2010 Hello Mene pa zanima, kak mate kej naštimane nastavitve za volan. U bistvu samo, kolko naj bi se pri WTCC avtih obračali volani v stopinjah, ker ne vem na kolko si naj naštimam volan Citiraj Link to post
Recommended Posts