Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

Jaz med vožnjo velikokrat nastavljam brake bias...pa nisem noben profi. :wink:

To največkrat pride v poštev med dirko, še posebej, če je dolga. Pri mojem načinu vožnje prednje gume bolj trpijo, kar se pozna proti koncu dirke pri zaviranju in vstopanju v ovinek. Ko vidm, da avto noče več zaviti v ovinek (tako kot na začetku) prestavim BB bolj na zadnja kolesa (za 0,5 - 1) in to zelo pomaga...

Jaz sem si to nastavil kar na sekvenčni menjalnik na G25 (naprej-nazaj).

Meni osebno ima G25 čist dovolj tipk. [ok] Kako bi pa te zadeve rešil z dodatno tipkovnico pa nimam pojma.

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Hmm, js si zram volana postavim zram kr tipkovnco in štimam če je kej treba..dolge roke power [dance]

Nimam prostora zraven volana....mi že chat v meniju predstavlja majhne probleme ker jo morm v roki držat z eno roko..

Majhna miza pa to..

Kot je napisal Kurent je pomoje res in tedi jaz uporabljam nastavitev bremz med vožnjo

to sta zame najbol pomembna gumba na volanu.Saj imaš na dolgih ravninah vedno dovol časa

da si naštimaš bremzanje mal bol na prva kolesa nato pa met počasnimi ovinki mal več na

zadnja da imaš lepši vhod zaradi posledične podkrmarjenosti.

• 2 weeks later...

Trenutna ponudba volanov za rač. simulacije v SLO je katastrofalna. Sploh za PS3 se logitechu ne lubi več prodajati v JV evropi, tako da v SLO še lep čas ne bo dobavljiv volan Formula Driving Force GT, PS3.

Tudi za PC je obup. Kjer je stara zaloga (skoraj nikjer), se še dobi kak volan srednjega razreda, edino dobavljiv je G27, katerega gre cena v višave.

Kje v Evropi se sploh splača kupit za neko normalno ceno, pa seveda da je volan dokaj kvaliteten? mogoče bi nabavil tudi G27 za "pametno" ceno. kaj menite, je G27 vreden svojih evrov?

En Italijan dela mod volane za G25/G27

Mal so dragi ampak res hudi.

To samo tko za info

Povezava!

# Indy Steering Wheel + shift-clutch paddles and Slipro: 796€

# GP2 Steering Wheel + shift-clutch paddles and Slipro: 970€

# GT Steering Wheel + shift paddles: 581€

# GT Pro Steering Wheel + shift paddles + Slipro: 690€

# Optional Momo quick release with electrical connector and G25-G27-FREX adapter: 220€

• 1 month later...