Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Ne glih če je reč skor pol cenejša hehe....pol je pa konkretn odogovor g29 modelu, razlike pičlih 150eur+, kar je ogromno keša, za 150e si dobiš rabljene th 500 stopalke in menjalnik, in imaš prokleto top volan, pa še nekaj se govori, da naj bi bil motor t150 identičen th 500, tko da meni zgleda da dobimo kmalu nov model th 500, recmo da bo th 600..., najbrš životinja!

Ne glih če je reč skor pol cenejša hehe....pol je pa konkretn odogovor g29 modelu, razlike pičlih 150eur+, kar je ogromno keša, za 150e si dobiš rabljene th 500 stopalke in menjalnik, in imaš prokleto top volan, pa še nekaj se govori, da naj bi bil motor t150 identičen th 500, tko da meni zgleda da dobimo kmalu nov model th 500, recmo da bo th 600..., najbrš životinja!

Zdaj pa ne razumem,oz sem se zgubil v tvojih stavkih. Torej ta T150 je skoraj pol cenejši? Od katerega volana? Potem si napisal,da je konkreten odgovor Logitech-u G29,razlika pičlih 150€,potem pa,da je to ogromno keša :S:|. Torej,če te prav razumem je ta T150  za cca 150€ cenejši od G29? 

Če to drži,potem raje vzamem tega T150,plastik fantastik stopalke vržem vstran in nabavim ene proper ali pa kar uporabim trenutne od G27 ;)

Baje bo EU cena cca 190 do 230e, G29 ne dobiš spod 370EUR, razlike ni malo, to sem mislil ja, se oproščam da napišem prou grdo!

Če se da za ta volan bom pretiraval, 230e, pa da ti ostane cca 150e si res za 150e lahk kr neki reči nabaviš.

Alcantara je ku*** imet na volanu. Lepo pa za na kratko odpelat fino...samo na dolge ture je pa ce svicas jeba. Sem jo na Fanatec Gt3 V2 zulil par let pa roke so mi dokaj zasvicale, pol pa kot prvo volan dobi zame neprijeteno vlazen obcutek pa za cistit je tud en kurc. Da bi pa rokavicke gor imel mi pa na kraj pameti ne pride :D

...vseen pa boljs kot Thrustmasterjeva guma ki sem jo imel na FFB430 ko sem se na obroc zalepil :P

Stari alkantara je zakon ;) Je pa res,da je nujna uporaba rokavic. Te so tudi priporočljive za volane oblečene v usnje saj se z potenjem usnje z časom uničuje. jaz uporabljam rokavice,ki sem jih nabavil v eni od trgovin z izdelki za mehanike. So tanke in na dlani oblečene v brušeno usnje,na zgornji strani pa je material,ki diha,da se ne  potiš.

Jaz uporabljam tele:

0_oneal_monster_glove.jpg

Prej sem jih imel za furat BMX, zdej jih uporabljam za volan. Je pa kar razlika ko se navadiš med golo roko al med rokavicami na G25. Čene drugo se roke manj potijo in volan se ne lepi...

Ko so zašvicane jih splahnem pot mlačno vodo in pustim čez noč sušit :D 

sexi

mecagloves.jpg

Sm pa včer z modelom govoril iz uk in enega iz de, ki mi urejata TH robo, baje oba kr od en x, ne morta več dobit nove robe glede TH 500 RS volana, in jima je obljubljeno oz dobila info glede novega modela, baje prihaja, če res , bi znalo bit prokleto zanimivo...

jaz bi si mogu kaksne vozniske ceveljcke nabavit, zdej ko je zima in me v tace zebe v kleti...sicer stvar resujem z navadnim stumfom in pol se ene "sarplaninke" volnene gor in je pol toplo pa sapica lepo drsi po pedalih. Kje bi dobil kaj bolj estetskega, ce ves? Rokavickam bi mogu pa prste porezat, da lahko kadim vmes, pa da mi pir ne zdrsne iz rok ;)