silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 V čem je razlika? Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 v vsem močnejši FFB, bolj natančno se vse čuti, masivno je bolj, dražji je, ..... Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Hm,jaz morem na g27 majnšat FFB hja pol bi ga na t500rs še mal bolj zmanšal. Je pa tudi v ceni kot noč in dan, ja Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 (urejeno) Jaz težko rečem. Bi moral met side-by-side oba volana. G25 sem nazadnje pred 3 leti vozil. Od takrat se je tudi FFB v igrah že močno spremenil. Pogrešam menjalnik. Uredil December 4, 2014 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Ali ne obstaja H shifter za T500 za dokupit? Tisti,ki ima vse v enem in samo pokrovček zamenjaš pa imaš potem +/- ? Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Mene pa skrbi ker ima fiksne prestavne ročice na volanu ... se navadiš na to ? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 se navadiš. da pa se tudi predelat da se obračajo z volanom 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 Jaz sem se navadil in se nisem sploh ukvarjal s predelavo. Zdej v bistvu v vsakem trenutku vem kje je uhelj za gor in kje za dol. To ti še posebej prav pride pri kakšnem driftu ali pa ko imaš veliko dela z volanom. Sta pa oba uhlja dovolj velika, da ju praktično iz katerekoli pozicije na volanu lahko dosežeš. Ali ne obstaja H shifter za T500 za dokupit? Tisti,ki ima vse v enem in samo pokrovček zamenjaš pa imaš potem +/- ? Obstaja. Samo moj božiček ni najbolj uvideven in mi prinese štunfe in podobne stvari Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 Ja,je kar zasoljena cena Me pa zanima,če bi ta menjalnik deloval na G27? Po mojem bi moral,me pa zanima če je kdo probal? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 keri menjalnik misliš th8rs???? je na usb tak da volanska platforma ni važna Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano December 6, 2014 Share Napisano December 6, 2014 Ta nesrecni fiksni menjalnik od T500 resuje tudi to, da lahko z enim uhljem gres tako gor kot tudi dol z brzinami! Sam naprej ga kliknes pa gre obratno kot je misljen, ko ga vleces proti sebi! Res da se nanj navadis ampak meni je ze 2x uspelo si palec nekak zdrsat al scipnit, ka te vem kak mi je to sploh uspelo! Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Danes dobil t500rs in prvi občutki so mi čisto tuji , res povsem nekaj drugega kot g27 zelo zelo močan čisto preveč Me je pa zmotilo to kako zelo glasen je veliko bolj glasen kot g27. Sedaj bom mogel pa še cockpit ojačat drugače bo šlo vse v maloro 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Sem pa mislil da je ta volan tišji od G25. Ker mi gre že na živce da ko začne trest celo bajto zbudim Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Imam problem ko obrnem pedala na gt način potem so seveda pedala obrnjena obratno in v sofwaru in v igri sedaj ne morem zamenjat gas za sklopko oz ne znam v ac kr noče edit : že ratalo prekmal sm paničen xD Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano December 17, 2014 Share Napisano December 17, 2014 Danes dobil t500rs in prvi občutki so mi čisto tuji , res povsem nekaj drugega kot g27 zelo zelo močan čisto preveč Me je pa zmotilo to kako zelo glasen je veliko bolj glasen kot g27. Sedaj bom mogel pa še cockpit ojačat drugače bo šlo vse v maloro Ampak to si itak vedel. T300rs je tukaj kot da bi izbiral med Lamborghinijem in Teslo. Po skoraj enem mesecu se volan še vedno ni niti enkrat oglasil na način, da bi se hotel odtrgati z mize oz. budit mrtve, FFB pa ni toliko "lahkotnejši", kot strašijo. Citiraj Link to post
Recommended Posts