play 502 Napisano August 26, 2014 Share Napisano August 26, 2014 Sklopka mi je kr od enkrat nehala delat na 500 Rs ima kdo kakšno idejo, spucam in probam ali še kaj drugega? Zokid? Je že kdo kaj pucal itd..., hvala za vsako info! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 26, 2014 Share Napisano August 26, 2014 Men se to vsake tok cajt dogaja ... pa spulm kabel od pedalov ven in dam nazaj notr ter reštartam volan (ven iz napajanja in nazaj not) in je spet za par mescov dobr ... Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 27, 2014 Share Napisano August 27, 2014 Hvala za info, probam, poročam! Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 malo me je začel mikati g27 gledam posnetke - a se ne vrne sam v prvotno stanje in ga moraš sam nasukat? se da ta fedra noter vgradit ali kako? ker imam občutek da poem ni tako realno.. ali se motim? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Zakaj se pa ne bi vrnil nazaj na svoje mesto? Mislim, da se vsi z FFB motorjem vračajo na svoje mesto. Odvisno je le od nastavitev kok hitr se vrnejo pa od tega kok je močn FFB motor. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Volan se vrne na sredino. Itak pa če kupiš volan s FFB, je pametno ga imet vključenega. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 imam g 27 in ti povem da je super volan zelo realističen s pravimi nastavitvami seveda Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 No, G27 čaka lepo pospravljen v kotu na novega lastnika, mene pa je danes razveselil (pa saj smo še vsi po malem otroc, a ne?) Amazonov paket in v njem T300rs. No, sicer je po eni uri čisto prehitro karkoli govorit, samo meni se je zdaj odprl povsem nov svet, kjer cesto res čutim in ne letim na vsakem ovinku ven, če se volanu tako zahoče. Prvič imam lahko FFB na 100%, občutki so , FFB pa posledično - močnejši. V AC sem poskusil tri kombinacije in povsod popravil čas za pribl 2.5 sek (sem še vedno počasen, samo na boljše pa gre). Morda sicer tudi na račun drugačnih nastavitev, sedaj sem kar na defaultu. Edina slaba stran je ta, da volan ni več usnjen in je temu primerno vroč, ga bo treba res z rokavicami (tanke bodo čisto dovolj) vozit, ostalo pa trenutno čista petka. Da se bo le držal približno tako, kot se je Logitech, ki je neuničljiv. Jutri pa poskusim še F1 obroč, morda že danes, če za službo končam dovolj hitro. Vem, da ne vem veliko o simracingu, ampak če nisi alien (ti itak ne rabijo volana), se čimprej zmeni s Playem, da še ujame v redu cene. 3 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 Kaj pa pedalke so ok? Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 Imam že od prej CSP v2 in originala ne bom niti poskusil. V glavnem jih ne hvalijo prav pretirano (in priporočajo komplet s pedalom za sklopko, ki ima poleg tega tudi bolj odzivna pedala), sem pa poskusil kar z roko in je vsaj stopalka bremze dosti bolj realna, je kar potrebno pritisnit, da zablokira/pride do max. Pa še nekaj se mi zdi drugačno od G27. Kot volana je pri G27 precej manjši od 90, medtem ko je pri T300 volan precej pokonci, še posebej, če ga "montiraš" na mizo. Ampak občutek sploh ni slab. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 En kolega ki je tudi bil na nizozemskem GT Academy(Hany Alsabti) je rekel da mu je G27 precej boljši za AC proti T500RS. Sto ljudi sto čudi Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 Itak so to vse subjektivne ocene, čeprav ma Hanyeva mal več teže. Vsak si mora svoje najt in potem uživat, pa če je počasn al pa hitr, glavn da se ma dobr. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 24, 2014 Share Napisano November 24, 2014 Točn tko Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Tisti ki ste menjali iz g27 na t500rs je velika razlika se splača ? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 kot dan in noč 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts