Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 10, 2012 Share Napisano November 10, 2012 Strinjam se z Maxlom, DF GT za svoj denar ponuja ogromno, sam sem ga imel kar nekaj časa. Za probat bo več kot odličen, potem ga pa lahko prodaš in kupiš kaj boljšega 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 10, 2012 Share Napisano November 10, 2012 Se tut jest strinjam ja, za malo € je df gt super volan. Pomoje edino premisli al ti bolj paše večji al manjši obroč. Sam bi rajši mel df pro če bi še enkrat kupoval, ker ima manjši obroč. Citiraj Link to post
alex belt 0 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 Can anyone tell mi a proper setup for Logitech MOMO racing wheel? I play Race07, RaceOn, GTR Evolution, but I don't feel good control over the car. And I need to know following settings : - Steering Wheel sensitivity - Steering wheel dead zone ... or any other setting helpimg me with the control Thank's in advance Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 Sensitivity 0% Dead-zone 0% In logitech profiler i recommend all settings at 100%, not combined pedals, checked cenetering (and 0-100%, as you like). Citiraj Link to post
alex belt 0 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 Thank you, Sennas I will try it now Citiraj Link to post
alex belt 0 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 Steering sensitivity 0 ??? Inposible to control the car Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 Yes, sorry, made a mistake.......50% is OK and default. I have it like this in game (and had it on momo force just like it, was working fine): Citiraj Link to post
alex belt 0 Napisano November 11, 2012 Share Napisano November 11, 2012 OK - Thank you again It is better Citiraj Link to post
Dinowski 1 Napisano November 13, 2012 Share Napisano November 13, 2012 Nabavil Logitech DFGT. Wow. Volan je za 10, tisto kar sem prej imel je v primerjavi s tem en cigl s ceste, ki sem ga pobral in obračal pred monitorjem in si zamišljal, da imam volan. So pa za to stopalke kr orng podn oz. niti blizu nivoa volana. Škoda. FFB je neverjeten v Project Cars, čutiš kak se prenaša masa avta okoli. Zakon! 1 Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano November 22, 2012 Share Napisano November 22, 2012 čestitam, in želim ti čimveč "kilometrine" Citiraj Link to post
blockhd 1 Napisano November 23, 2012 Share Napisano November 23, 2012 Lepo pozdravljeni! Tudi mene je v zadnjem času zagrabilo, da bi spet dirkal.... Brat od punce je kupil Xbox 360, jaz pa Forzo 4 in ker si deliva navdušenost nad avtomobli in dirkami, sva kaj kmalu ugotovila, da z Joypadi ne bo več šlo... Malo sem si šel pogledat na internet in ponudba novih spodobnih volanov za X360 je precej boga.. Tako da sem se odločil pljuniti malo več denarja in naročil Fanatec CSR volan (ne elite). Zraven bom nabavil rabljene ClubSport pedale od Playa... Ima kdo slučajno kakšen komentar glede nabavljene opreme? Namreč, folk ful hvali GT2 volan, ki je tudi malenkost dražji... Naj bi pa to bil predhodnik CSR volana. Elite mi je pa "mal" predrag. Lp, Rok Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 23, 2012 Share Napisano November 23, 2012 Jaz osebno sem za Thrustmaster. Saj s Fanatecom sem odvozil res veliko, filing je res super, ampak 2x v enem letu pošiljat video kaj se dogaja z volanom, da dobim nadomestni senzor in ne vem kaj še.... enostavno to ni to. FFB mi je crknil v sredo. Torej 2 okvari v enem letu... Stvar je zelo krhka tudi za kitajske standarde... Veliko ljudi je dobilo ze nov volan nedelujoč, očitno so vsi deli v Fanatecih zelo pokvarljivi. Na srečo teh težav s pedali nimam... Na kratko, VOLAN JE SUPER za občutek vožnje, KVALITETA JE KATASTROFALNA. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 23, 2012 Share Napisano November 23, 2012 Se strinjam s PEKom ... Tut js sm mel Fanatec CSR, ki mi je po cca. pol leta crknil. Volan je sicer delal, le PC ga ni zaznal. Zadevo sem poslal nazaj v Nemčijo, kjer so vse lepo in korektno zamenjali in mi poslali nazaj, častili so še poštnino v obe smeri, tako da stroškov nisem imel. Je pa smotano, ker si potem en mesec brez volana. Men se zdi, da T500RS ni kompatibilen z XBOX360 - naj me kdo popravi, če se motim (sicer je pa cena potem že enaka kot CSR Elite...) Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 23, 2012 Share Napisano November 23, 2012 Fanatec je za en k............., tak kot je pek povedal. Malo povprasaj playa kaj je kopatibilno z x boksom, kaj se tice volanov ce bos ze izbral Fanatecka, ti priporocam GT2. Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 23, 2012 Share Napisano November 23, 2012 Sej to je fora, da nič, nič ne morš dat na x360, razen ta novi plastik Thrustmaster-je pa kr neki ta F1 nov model cenejši od Thrusta, ne pa 500 rs-a, tko da za xbox je res tema, moje mnenje je, da je 500rs zakon, kupiš ps3+GT4 špil in ta volan, ter če še igraš na pc-ju.Volan je za gt4 res odličen, samo pač nima toliko reči za nastavljanje, kot Fanatec, sigurno je Fanatec res nekaj posebnega, to kdro ga je imel sam ve, sm vseen,kar se tiče Fanateca ne bom razlagal, kot sem že omenil, Murn zanimivo za ptt, men so še vseen dolžni 35e, pa najbolj tečno mi je, da sm po tolkem času šele vprašal za popust, ali brezplačno ptt, pa nič od njih. Ne bi jih rad kritiziral, vse volane ki sem imel sam, vozil z njimi so mi delal super, škoda k ni Prosna na forumu, ima csr njegov kr krepko kilometrov od mene, od njega, pa še 100x več pomoje in dela super. Moje mnenje je,.da se grejo neko ornk reč, hudi volani, en kup novosti, sm tisti rumenoki so mal premal plačani, pa tudi material je bolj tko-tko, kar se tiče teh cenejših reči. Te dražje reči, si pa skor noben ne prvošči. 500rs je pa itak nekak tako kot g25-27, kar se tiče kvalitete, bolj tak serijski volan, narejen v dost večjem številu. Nekak je logično te firme ala Logi,Thrut sami veste kolko imajo denarja. Ajd Zokid delat še ene hude stopalke, menjalnik je na poti, pol pa en dan volan. blockhd za stoplake se boš mal načakal, morm od modela nazaj dobit, kdaj pa bom, bo pa mal j, baje je u švici... Citiraj Link to post
Recommended Posts