sennas 1 040 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Al pa daš bremzo na pedal od sklopke? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Jah odvisno, če rabiš tut sklopko, je mal nerodno po sredini kuplungo stiskat na robu pa bremzat Če pa ne rabiš je pa tut to opcija, k je sennas napisal... Citiraj Link to post
zigman1 4 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Tud sklopko rabm Ker mi je pol mal težje z desno bremzat, ker mi je pretrda Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Tudi meni je bila pri prvem testu bremza pretrda. Vztrajaj kako uro brez pavze, ko končaš te ne bo več motilo, se noga kar hitro navadi Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Ne vem, meni je bila vedno premehka - zato sm nabavu NiXiM mod, da sm stršal vseskup... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Jaz formulo mam na sklopki bremzo, verjetno kakor se navadiš, vendar ni potrebe tiščat nog tolk skupaj (lol ) in sklopke v bitvu nikoli ne rabim Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Ne vem, meni je bila vedno premehka - zato sm nabavu NiXiM mod, da sm stršal vseskup... Ampak to verjetno ni rešitev zigmanovega problema (malo za hec ) Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano October 5, 2012 Share Napisano October 5, 2012 Tud sklopko rabm Ker mi je pol mal težje z desno bremzat, ker mi je pretrda Meni je ravnotako bila pretrda, obrnil sem se na servis podjetja Eventus, kjer sem kupil tisti notranji del padala - kot servisni del - no na koncu sem ga dobil zaradi nekega ovinkastega poznanstva zastonj, v mojem primeru je bila pedalka za plin - zavora je sedaj trda toliko kot plin, sem raztavil in vzel ven vzmet, za navodila kako razstaviti in dati skupaj brez bolečin pa sem uporabil od NiXiM moda http://www.nixim.com...pageid=brakemod kabel pod sliko FIG 7 je tak čip šit in ga lahko hitro poškoduješ. Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 jaz imam pa sklopko in gas zelo mehko samo zavore mam dost trde. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 NiXiM mod imam celo 1kom nov doma, ga ne rabim če ga kdo mu ga lahk poceni prodam, samo ne spomnim se kolko sem dal za njega hehe... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 7, 2012 Share Napisano October 7, 2012 play, piši ceno na zs.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 8, 2012 Share Napisano October 8, 2012 Sej ne vem cene, je 10e drago... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 8, 2012 Share Napisano October 8, 2012 Briši ZSje da se zmeniva. Citiraj Link to post
Dinowski 1 Napisano November 10, 2012 Share Napisano November 10, 2012 Pozdravljeni! Par let mi je v omari stal en volan in sicer Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1, jajca pač. Malo komična je situacija, da sem volan potegnil ven ispod kupa praha za to, ker mi je en kolega težil, da MORAM sprobat Euro Truck Simulator 2. Bilo je presenetljivo zabavno, priznam. Kakorkoli že, volan je po enem tednu crknil. Dal sem tudi ne vem koliko za njega, pred tem mi je nekaj let služil in... ni pomembno. Kar želim povedat je, da mi je ta volan in malo vožnje v ETS2 prebudilo pozabljeno željo po dirkanju na PCju. Mnogo let nazaj sem kr aktivno fural v Live4Speed in imam same prijetne spomine. Zdaj pa je situacija taka, da bi si kupil nov volan. Začel sem z dokaj pobožnimi željami ala Logitech Driving Force GT za cca. 100€. Malo imel mokre sanje o Logitech G27 za nekih 220 al 230€... in zdaj pristal po trdi erotiki - Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 CSR Elite Edition (zraven pridejo CSR Elite Pedals) za nekih 270€. 270€ za en volan se mi zdi kr dosti, ampak merak je merak Sicer me zanimata dve zadevi na hitro. Kak se vam kaj zdijo zgoraj našteti volančki? Predvsem pa me tudi zanima kakšna je kaj situacija glede online drikanja dan danes? LFS deluje malo zastarano že. Project Cars ima/nima nek multripalyer... ne vem kak je to porihtano? Tisti iRacing me ne privlači ne vem kaj, smrdi preveč Ameriško. Skrbi me preprosto dejstov, da bom vrgel 270€ za volan in pol ugotovil, da pač - ni to to. Logična pot se mi zdi, da vzamem tega Logitecha za 100€ in vidim kak mi je zadeva všeč. Če not padem pač čez pol leta-leto kupim kaj bolj konkretnega. Ampak kaj ko je tisti Porsche wheel tako sexy... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 10, 2012 Avtor Share Napisano November 10, 2012 Vsi volani so za svoj denar dobri Sicer razmere niso najbolj rožnate v sim racingu, saj so vsi projekti neki "soon". Mogoče bi blo najboljš da za začetek kupiš en Logitech Driving Force GT, saj ga kasneje lahko še vedno prodaš za dober denar (gre za dober volan, ki ne zgubi veliko na ceni). Citiraj Link to post
Recommended Posts