Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

@play: nič novga :( če se ne motim je kr spet poslal isti mail kot na začetku :S Sej pravim, škoda da mam dele tok finančnih stvari na kupu, ker se kar nekaj G25 prodaja na bouhi :( en je clo iz mengša :) Poj pa kak adapter za stopalke si umislt in je zmaga tuki :)

Hmmmm zakaj si šel hudiča razdirat, dej meni na meil pošlji kar si jim že ti poslal vse skup, pa jaz jutr dopoldan pošljem še moj meil št nakupa mal več info, da vidim kaj bodo meni povedal.

SimHANDB

Hydraulic handbrake unit works with Richard Burns Rally, DiRT2,3 and all PC games accept analog handbrake.

USB3B+1A

USB miniB cable

12V power adapter for the vibe brake

are required separately.

€303.23 [jezik12]

800_SimHANDB%20005AL.jpg

Hshift TypeG Hybrid

Connect to internal electrical board of H shifter of G25 or G27.

Compatible with PC, PS3/GT5

Click feel of throw shift is easily adjastable by 5mm Allen key wrench.

New Feature:

Hybrid with Hall effect sensor and switch for precision operation.

€371.33 [jezik12]

hshifttypegside01_640.jpg

• 2 weeks later...

Prvo mini poročilo glede Fanatec CSR ELITE volana

Volan je nekaj posebnega, vizualno mi je lepo, ker se vidi v notranjost. Hladi se očitno lepo, ker je ventilator velik in se čuti močan pretok zraka oz. ga dobro prepihuje.Obroč je še bolje narejen in dosti manj drsi, lahko rečem da nič.škoda da CSR nima enakega obroča.1h igranja je končna za mano imam eno malo težavo z nastavitvijo FM4 in upam da jo rešim.Moč motorja oz dveh je po moji oceni na hitro rečena približno enaka, kot jo ima T500RS in kar občutno močnejši od CSR-ja,G25-27.Sicer pa težko primerjam, ker sta sistema malo drugačna PS3vsXbox360.Potrebno bo oba volana priklopiti na PC in stestirati.

Volan sam po sebi je zelo robusten, kot je celotna osnova volana, bi lahko le bil obroč bolj brutalen, bolj realen 1:1 pravemu dirkalnemu volanu.Kot kaže se bo dalo obroč enostavno odstraniti.Če bo poceni in enako narejen BMW volan, kot so ga napovedali in kdor zapravi toliko denarja za Elite, mislim, da bi bil pravi nakup še BMW obroča.

Več pa po nedelji.

csr-novo.jpg

Tegale Elita sem vidu zanč - zgleda res noro! Škoda, k nisi mel že prikloplenga play, da bi ga mal stestiral. Upam, da bom lahko v soboto sprobal :) Neta ne bo na gospodarcu, da bi sprobal kakŠen iRacing, ne?