mAxL 1 106 Napisano January 18, 2012 Avtor Share Napisano January 18, 2012 play boš moral še kakšno podružnico odpreti v zahodnem delu Slovenije...smo kar malce diskriminirani Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Ja, pa ne sam v zahodnem delu Slovenije. Mislim, da smo "diskriminirani" kar vsi, ki nismo iz NM in okolice... 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 pošta dela , bo pa vse predstavljeno v soboto 4 februarja na sejmu, z moje strani še moji custom volani, ter slovenski simulaciski izdelki, ostalo pa skrivnost! Ale ti boš prišel, glede na to da si iz lj?????????? Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Na kakšnem sejmu? @tauko: S kom pa si se pogovarjal? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Ale ti boš prišel, glede na to da si iz lj?????????? Kaj misliš? 1X lahko ugibaš! :wink: Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 ja nevem po mojem ne , ti ko si tam blizu bi lahko pc zraven prinesel???? samo kišto Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Play te čisto razumem in ni nobene zamere z moje strani glede tega. In res žalostno, da tako (baje) vrhunski izdelek ne dela sploh iz takšnih ali drugačnih razlogov. Sam, ko sem imel odprt volan, je to vse tko majavo in krhko vidt, da ni hudič, da ga kak mal močnejši tresljaj pošlje v večna dirkališča. Npr. pri demontaži je meni nič-tebi nič s čipa odletu ALU-hladilnik . Če se pa to pogosto dogaja, moraš pa verjetno poj vsako pošiljko preverit, če je sploh funkcionalen. In ja, menda ma PEK iste probleme, kot sem jih imel jaz na začetku. Pišuka, že starosta med volani driving force pro mi dela BP, pa ma že pošteno kilometražo za sabo @SONAC: Johannes Kirsch S tem se dogovarjam. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Pa danes sem po mejlu dobil obvestilo od UPS-a, da je bila pošiljka zadržana, če sem prav razbral sporočilo. Hm, mogoče so pa še kaj zraven dodali :wink: Zdaj sem malo bolj raziskal stvar. Pošiljka je že na Brniku. In zanimiva pot potovanja. Iz Nemčije preko milana in bolognje do brnika Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 19, 2012 Share Napisano January 19, 2012 Play, jaz tut pridem enkrat pogledat. Itak se moram oglasit za tist tvoj homemade rack - če ga nisi že komu drugmu prodal Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 19, 2012 Share Napisano January 19, 2012 Ga mam še , pomoje dobim CSR Elite recimo v torek,sreda, pa se lahk pol dobimo pri Fbrju in probamo Trusta in Elita...,pa še njegov volan... Tauko kej novga? 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 ja nevem po mojem ne , ti ko si tam blizu bi lahko pc zraven prinesel???? samo kišto A kišto piva? Ni problema, sam ne vem, če me bojo na vhodu not spustil. Mal heca... Žal ne bo šlo. Prevajam ena gradiva, ker bom naredil sodniški priročnik. To rabimo v RL dirkah, ne online. Tako, da nebi bil rad cel vikend brez PCja... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 gre se samo za soboto Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 No ja...to bi še šlo, če res nima noben drug kkšne boljše mašine...Sam, da ne bo pol kdo razočaran, ker jaz nimam nikjer grafike na full, da sploh normalno poganja špile. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 20, 2012 Share Napisano January 20, 2012 jebeš ti grafiko ,samo da se špila, pol se lahko na tebe zanesemo?? Citiraj Link to post
Recommended Posts