Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

Saj se zavedam tega, samo poskusiti ni greh. Pa kokr sem mal prečekiral drobovje volana je to vse skup tko majavo,da ni za nkamr. Sploh PCB plata. K je to 1x skup je že kar riskantno šariti am okoli, kar sem na žalost sam občutil.

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Hmmm hmmm meni osebno tole ni le do te mere všeč, jaz bi počakal, da dobim od njih navodila, nato bi razdru volan in poročal njim nazaj, le upam da so razumni-skor ne dvomim, da se ne bodo le kaj zgovarjali, vedi pa, da če bo kaj čudnega tukaj, znaš biti ob volan, močno držim pesti da NE in močno zaupam Fanatecu, poročej, če bo potrebno še sam omenim zadeve.Mogoče celo konc koncev dobiš drug volan-ne vem res!Upam, da se kaj ne zalomi!

Roko na srce ne poznam niti ene firme, da rečejo, da lahko sam razdreš zadevo, no tukaj sklepam, da nato pomagajo na vse načine.

Mogoče tole tudi Sonac bolje ve, kot mi vsi.

Se pošteno zavedam tega. Kar se pa vijakov tiče, moraš pa obvezno en konektor iztaknit, da sploh normalno odšraufaš vijak, ki drži ventilator. Sem pa dobil navodilo, kako se stvar razdre v pdf obliki. No čeprav so to navodila za upgrade-at volan z V1 na V2 verzijo, in po slikah sodeč, ta pcb plošča ni ekvivalentna tisti, ki jo potem not vgradiš. Sem jim že včeraj poslal e-mail, kaj se je zgodilo in tudi SONACA sem že kontaktiral. Tako da, upam da se bo to rešilo v kratkem času in nekako v mojo korist (upam). Sem pa že tudi razmišljal, če bi tist volan kupu, k ma baje FFB motorček v okvari in bi probal swap naredit.

Sej ne razumem pa tega, da se v primeru kake nepravilnosti ali okvare izogibajo temu, da bi poslal volan na servis, če je že v garanciji. Do takrat bo pa DFP služil zopet svojemu namenu :wink:

Ja, s taukom sva se že pogovarjala. Včeraj sem celo malo vprašal Fanatecov support, kaj se naredi v takih primerih in so mi rekli, da je težko reči in je odvisno od primera do primera. Upam, da rešite čim prej. Si že dobil kakšen odgovor?

@play: Hvala za embed in pohvalo :)

Vrjemi da mi ni niti malo vseeno, imam sedaj od dva dni nazaj še eno težavo (več ne bom omenjal, nov CSR ne dela-iz škatle).

Kje bi sploh začel:ne poznam niti ene firme, da bi dovolila, da se doma malo poigraš, ne vem no upam da ne mislijo,da kdor kupi F volan, da je nek tuner-moder.Tauko to niti mal ne leti nat-sam veš...,sploh ne vem kaj bi pisal,rečem le da niso to reči za ajde 20,30e, to je izdelek ki je 250e+ in upaš da ga boš imel 2,3 leta.Vrjamem,zaupam firmi, ampak kar se meni dogaja pri nakupu teh bogih 6 volanih že 2 okvari, še Pek se bo oglasil,še....mam kr počasi dosti tega.Edina stvar me tolaži,da prodam takim,ki razumejo reč, ne vem kako bo, ko bom naletel na take, ki me ne bodo.

Naročena imam še dva elita, pa to hudiča ni malo denarja, kaj bo ne vem.Kako bo to vse mene bremenilo, tudi ne vem, če bo treba plačevat ptt grem na volanu v minus, če jih bi prodajal po 70e dražje,ga ne bo noben nabavil.

Ehhh....upam da pretiravam,da vse lepo rata, da ne bo težav...,kakšno sliko sem si trenutno ustvaril sami presodite.Sonac upam da ne boš mojega pisanja posredoval njim, pač močno držim pesti,da se vse uredi.

In da se na koncu lahko smejemo tej celotni štoriji,a vseeno sm zelo v skrbeh.Ali je to trenutna dobra reklama, hmmmm ,prej ne kot ja, le upam na najboljše.

Pa da na konc koncev ne pretiravam,prodal sem 50,60kom g25-27 do danes trkam niti ene težave..

Na žalost so dej kr mal poniknili :( že dva dni nič odkar sem pojamru,da je volan mrtev :( mogoče je ta, s kerim sm se dogovarjal na dopustu :S

Sem malo pogledal po iRacing forumu ker imajo nekateri identične probleme kot ti ali pa play. Vsem so reklamacijo rešil je pa res da traja preden reagirajo. Na neki podtemi sem celo enkrat (ko sem še sam kupoval volan) zasledil celo post nekoga iz Fanatec-a ki je napisal javno opravičilo, da so full zasedeni, imajo full naročil in da včasih mal dlje traja da kaj naredijo. Upam da bo tudi pri vama tako in da moj nikol ne crkne :D

Ja CSR je čist na svoj način mrtu, obrača volan in šteka na 15cm kota recimo, kot da je jermen ali motor zanič....

Mene to skor ne skrbi ,da ne bodo uredili, mene skrbijo slo zakoni, 45dni garancije, nato 15 dni za vračilo denarja, pa še se kaj najde, na volanu ni garancijske nalepke,tko da če si majstr ga lahk razdreš in sestaviš,da noben ne opazi, ta politika mene skrbi,drugo ne bo že.

Je pa res da so včasih zlo počasni,mel sem en problem za nakazilom in smo reševali celih 14dni.

Moj nikoli,ta je dobra :D

To je vse zelo zanimivo, ampak tudi tako pišete da se ne da prebrat, dejte mal smiselne stavke uporabljat.

Upam da se vam bo rešlo, držim pesti. Sem pa že na dosti krajih bral da kvaliteta teh fanatecov močno šepa.....Za tak denar more zadeva delat vsaj 6 let, da ne rečem 10. Sam imam momota od 2007 in še vedno deluje flawlessly, čeravno se pozna neka obraba.

Sennas meni je žal, da sem grdo kaj napisal, vedi pa da za 700-900e bi tudi sam ne lepo razlagal-pisal itd.Se oproščam!

Kar se tiče kvalitete, je težko rečti , ker ne vemo koliko volanov prodajo po celem svetu.Če se pokvari 1 na 100kom in, da imajo resnično garancijo tako, kot bereme po forumih, ni to niti malo težava.