Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

čisto enostavno ti povem...naloži na novo windowse...priklopi volan...pusti da opravi svoje...izklopi...inštaliraj drivere...http://www.logitech.com/en-us/441/5184...izberi pravi OS...ko ti napiše da ga moreš not vključit ga vključi in ko opravi svoje znova zaženi računalnik...če to ne dela pa fukni volan v pungred... :twisted:

upam da ti bo kaj koristlo [smoke]

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

pa če sem potegnil dol iz njihove strani

ko se prižge računalnik normalno se volan zavrti v levo in desno pa lučke gorijo. V igrah pa brez ffb nič 900 obrata nič vibracij, ostalo pa dela.

tam ko imam logitech profiler in log. g27 racing wheel test page tam ko volan obračam bi mi moralo kazati kot več kot 90 stopinj? ker mi gre tudi samo do 90 stopinj. pa tam pod setting degrees of rotation imam nastavljeno 900 pa ff efecte tudi

V igri pa nič

GRID, Dirt 2 in Dirt 3, race on, evolution,...

Danes gre gor windows 7 pa bomo videli kako bo pa tam

Se je že začela "veselica" pri ta novem volanu :( so se konkretni črički naselili v hladilni ventilator :( totalno annoying, sam na srečo so mi iz fanateca že poslali nov primerek ventilatorja, čez vikend pa veselo na delo podirat volan in ugotavljat v čem je resnično problem :P

PEK, teb še dela normalno?

Problem če temu lahko tako rečemo je firmwire... ventilatorje skoz goni na full... če hočeš pošlješ mail na techsupport in ti dajo nov firmware, ki ti goni ventilatorje samo kadar mu res vroče rata... Mene osebno ne moti, ker imam slušalke vedno gor sicer pa je to še vedno tiho proti temu kako mi je g25 nagrebal :D

Men ze odkar ga imam zvizga/črička notr kadar je prizgan. Ampak med dirkanjem me ne moti, ni tako glasno. Kadar ga ne uporabljam je pa tko ali tako ugasnjen.

Mene je pa kar motiti začelo, ker je čedalje bolj ropotal in je blo glih ko slišat,k da po nečem tolče :( sej drgač sm že tut fanatec pojamru in je že nov ventilator na poti :) sam ni mi še uspel volana odpret :(

Končno mi je uspelo odpreti volan, dejansko je ropotal ta velik ventilator na servo motorju, ki sem ga odvijačil, malček spucal in ga prišraufal nazaj. Sam k ma hudič mlade jih ima velik :( Ko sem testno zalaufal volan, je delal normalno. Potem sem stvar malce bolj pritrdil, še 1x zalaufal, je delalo normalno. Ko pa sem prišel par minut kasneje nazaj, sem sprobal volan, ki pa je bil sumljivo premehak. Ugasnem stvar, še 1x prižgem in mi hudič izpiše 888 error :( Nakar še 2x enako nardim, preverim če so vsi konektorji noter, hočem vklopiti volan in tema. Mrtu. Ne dela sploh. Sumim na to, da je PCB šel rakom žvižgat. Dej me pa zanima, če ma že kdo podobne izkušnje s tem, ali se mu valja kak PCB (matična plošča volana) doma preden spet kontaktiram FANATEC.