David91 68 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 čisto enostavno ti povem...naloži na novo windowse...priklopi volan...pusti da opravi svoje...izklopi...inštaliraj drivere...http://www.logitech.com/en-us/441/5184...izberi pravi OS...ko ti napiše da ga moreš not vključit ga vključi in ko opravi svoje znova zaženi računalnik...če to ne dela pa fukni volan v pungred... upam da ti bo kaj koristlo Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Vi bi kar inštalirali windowse za vsako malenkost. Najbolj važno je, da so gonilniki pravilno poštimani..... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Zihr imaš napačne gonilnike! Citiraj Link to post
bmw850i 2 Napisano January 5, 2012 Share Napisano January 5, 2012 pa če sem potegnil dol iz njihove strani ko se prižge računalnik normalno se volan zavrti v levo in desno pa lučke gorijo. V igrah pa brez ffb nič 900 obrata nič vibracij, ostalo pa dela. tam ko imam logitech profiler in log. g27 racing wheel test page tam ko volan obračam bi mi moralo kazati kot več kot 90 stopinj? ker mi gre tudi samo do 90 stopinj. pa tam pod setting degrees of rotation imam nastavljeno 900 pa ff efecte tudi V igri pa nič GRID, Dirt 2 in Dirt 3, race on, evolution,... Danes gre gor windows 7 pa bomo videli kako bo pa tam 1 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano January 5, 2012 Share Napisano January 5, 2012 pravilno si se odločo! povej kak bo na stvari! Citiraj Link to post
bmw850i 2 Napisano January 6, 2012 Share Napisano January 6, 2012 evo na novo windows in to 7 in dela vse super. Sedaj bom edino mogel pravilno nastavitve volana za igre naredit 1 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano January 7, 2012 Share Napisano January 7, 2012 Vidiš sem ti reko za nastavitve pa če rabiš pomoč piši na ZS Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 13, 2012 Share Napisano January 13, 2012 Se je že začela "veselica" pri ta novem volanu so se konkretni črički naselili v hladilni ventilator totalno annoying, sam na srečo so mi iz fanateca že poslali nov primerek ventilatorja, čez vikend pa veselo na delo podirat volan in ugotavljat v čem je resnično problem PEK, teb še dela normalno? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 13, 2012 Share Napisano January 13, 2012 Men ze odkar ga imam zvizga/črička notr kadar je prizgan. Ampak med dirkanjem me ne moti, ni tako glasno. Kadar ga ne uporabljam je pa tko ali tako ugasnjen. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 13, 2012 Share Napisano January 13, 2012 Problem če temu lahko tako rečemo je firmwire... ventilatorje skoz goni na full... če hočeš pošlješ mail na techsupport in ti dajo nov firmware, ki ti goni ventilatorje samo kadar mu res vroče rata... Mene osebno ne moti, ker imam slušalke vedno gor sicer pa je to še vedno tiho proti temu kako mi je g25 nagrebal Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 14, 2012 Share Napisano January 14, 2012 meni pa nič ne poje in črička Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 15, 2012 Share Napisano January 15, 2012 Kapo dol sonacu! 1 Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 15, 2012 Share Napisano January 15, 2012 Men ze odkar ga imam zvizga/črička notr kadar je prizgan. Ampak med dirkanjem me ne moti, ni tako glasno. Kadar ga ne uporabljam je pa tko ali tako ugasnjen. Mene je pa kar motiti začelo, ker je čedalje bolj ropotal in je blo glih ko slišat,k da po nečem tolče sej drgač sm že tut fanatec pojamru in je že nov ventilator na poti sam ni mi še uspel volana odpret Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 15, 2012 Share Napisano January 15, 2012 Končno mi je uspelo odpreti volan, dejansko je ropotal ta velik ventilator na servo motorju, ki sem ga odvijačil, malček spucal in ga prišraufal nazaj. Sam k ma hudič mlade jih ima velik Ko sem testno zalaufal volan, je delal normalno. Potem sem stvar malce bolj pritrdil, še 1x zalaufal, je delalo normalno. Ko pa sem prišel par minut kasneje nazaj, sem sprobal volan, ki pa je bil sumljivo premehak. Ugasnem stvar, še 1x prižgem in mi hudič izpiše 888 error Nakar še 2x enako nardim, preverim če so vsi konektorji noter, hočem vklopiti volan in tema. Mrtu. Ne dela sploh. Sumim na to, da je PCB šel rakom žvižgat. Dej me pa zanima, če ma že kdo podobne izkušnje s tem, ali se mu valja kak PCB (matična plošča volana) doma preden spet kontaktiram FANATEC. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 15, 2012 Share Napisano January 15, 2012 glede nato da nas zlo malo ima fanateche boš jo težko dobil, še posebej ker je to v2 plata, to se pravi nova(novejša) Citiraj Link to post
Recommended Posts