Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

A mogoče kdo ve kaj je treba narest z volanom (G25) da bi mi u iRacingu (iz tržnice) delal poln obrat? ker zdej mi v igri zazna 180° a ko ga hočem kalibrirat mi gre pa na 900°, logitech controler sem nastavu na 900°, pa ne pomaga... Kak to porihtat?

Hvala vnaprej

Ok, to sm popravu ja, sam men še vedno sam špil zazna sam 180°rotacije in ne 900°

Najbol meteče je to, ker med vožnjo trznem za 1°volan pa obrne za 1/4 obrata (od oka), pač sorazmerno z mojim 180°in iRacingovim 900°. Zdaj men je vseeno, al mi rata volan skalibrirat na 900° u winsih in v špilu, al pa da špilu dopovem da volan v avtu obrača za 180°, sam da je vse skupi sorazmerno. :)

Če pomaga, mam iRacing v1.200 :)

• 2 weeks later...

Imam na novo G27 pa me zanimajo nastavitve,..

Imam pa XPje

Probal več iger (NFS Shift, shif2,.. on race, rfactor,..)

Volan mi nič ne vibrira (bankine, trava...)

Ko driftam mi volan nič kontra ne vleče (no ko pustim volan mi normalno vedno v center da)

lučke ne gorijo

Vseeno je če obrnem volan do pol obrata ali pa 2 obrata Pa imam tam nastavljeno na 900

drugače pa ko prižgem računalnik se volan celi zasuka nekaj krat levo in desno

Drugače pa lahko igram vse igre samo ni filinga pravega (samo glede volana) ostalo pa super

Pri TDU2 pa sploh levo in desno ne morem nastavit

Zanimivo. Poglej če imaš v igrah Force Feedback na ON. Sicer se pa ne spomenm kako je blo na XPjih v nastavitvah. Nekje sem prebral da so na novo inštalirali igre pa je delovalo. Vsaj pri RBR naj bi blo tako.

Je možno, da mi ne dela zaradi neoriginalnega adapterja

Moralo bi biti

Ime izdelka, Adapter P/N, Adapter Output, Samodejno preklapljanje? *

G27 Racing Wheel, 190542-0000, 24V 1.75, DA

* Auto stikalnimi napajalniki lahko nastavite samodejno prepoznavanje vrste moč AC je sprejem, ki omogoča enote za delovanje na 100 ~ 240V, 50 ~ 60 Hz AC vezja.

To pomeni isto AC adapter se lahko uporabljajo po vsem svetu.

Jaz pa imam od logitech wingman formula force gp in mislim da je 0.75A

Bi lahko bil to vzrok za ne vibriranje,.. preslabi Amperi (sedaj nisem doma da bi lahko preveril)