Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

Živjo.

Mene pa zanima neki glede g25 pa fanateca 911... fuzinc81@gmail.comsi pravjo kok ma ta fanatec močnejši feedback pa me zdej zanima kok je zdej to res močnejši. Velka ali majhna razlika? In nasploh kakšna so mnenja če primerjate ta dva volana.

P.S.

Če kdo prodaja dobro ohranjen in delujoč g25 mi lahko ponudbo za prodajo pošlje na: fuzinc81@gmail.com

Sicer nisem sigurn, da bom G25 kupu, ampak sse pa nagibam k temu.

Živjo.

Mene pa zanima neki glede g25 pa fanateca 911... fuzinc81@gmail.comsi pravjo kok ma ta fanatec močnejši feedback pa me zdej zanima kok je zdej to res močnejši. Velka ali majhna razlika? In nasploh kakšna so mnenja če primerjate ta dva volana.

P.S.

Če kdo prodaja dobro ohranjen in delujoč g25 mi lahko ponudbo za prodajo pošlje na: fuzinc81@gmail.com

Sicer nisem sigurn, da bom G25 kupu, ampak sse pa nagibam k temu.

Pomoje niti ni take razlike v sami moči FFB-ja. Večja razlika naj bi bila v "realnosti", kjer naj bi bil fanatec daleč pred logitechom ( sam tega ne vem, ker fanatecha še nisem sprobal, to sem samo slišal od tistih, ki so vozili oba omenjena volana). Itak če boš imel g25 ali g27 ne boš vozil na 100% moči.. Jest osebno vozim med 50 in 60% moči, pa je čisto dovolj.

LP!

THRUSTMASTER Ferrari F430 Force Feedback

[buzara] Glede na to, da ga že za 90 USD dobiš, ne more bit glih primerljiv z volani o katerih se pogovarjamo.

Sicer je to samo moje mnenje, ker ga nisem sprobal.

Sprva sem bil nad T500RS zelo navdušen, potem pa me je malo minilo, ko sem ugotovil, da pedali izgledajo sumljivo podobni pedalom od Thrustmasterja RGT(stane samo 80€) le da so v lepšem, kovinskem ohišju(KLIK). No vseeno pa volan izgleda odlično in se ponaša z nekaj novostmi na tem področju, tako čakam na reviewe, da vidim, kako se primerja s konkurenco.

Ne vem, men se zdijo te cene volanov po 300€ plus čisti preveč. Volan ala G25/27 ko je nov bi mogu bit MAX 250€, pa še to je ogromno keša. 75 sitnih jurjev za 5 kil plastike, dva elektromotorja in 3 potenciometre...[jezik12]

Se povsem strinjam z zgoraj napisanim. Nasplošno so vsi tej volani ki stanejo 300+ po mojem mnenju močno precenjeni. Osebno se mi zdi vsaj približno vreden takega denarja le fanatec (to žal ne govorim iz lastnih izkušenj pač pa glede na prebrano in slišano od drugih).

• 2 weeks later...