Skoči na vsebino

Volani in pedala

mAxL

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nak

Na mizi pa zgleda zaenkrat tako

Dragi Božiček spreminjam svojo željo . Kupi mi karto za fitnes ,da bom lahko jaz obračal volan ne pa on mene

Posted Images

danes dobil Driving force gt v petek original Race On!ihuu :D za trening bi rad malo potreniral iz neta dol potegnjenem Race on pa me zanima v čem je fora da nemorem oz. neznam nastavit, da vozim na volan ker me uboga samo tipkovnica. Pa prosim če ima kdo kak nasvet glede nastavitev volana, avtev, ... alj je boljše da pustim vse kot je?!?naj samo pove. da se vam mogoče kdaj pridružim na dirkah vam starim mačkom:D. svaka vam čast. lp

Pregledal sem cel forum in opazil, da skoraj ne omenjate Fanatec volanov. Kako to? :) Zelo zanimivo glede na to, da je osnovno podjetje v Nemčiji in živimo relativno blizu. V Avstraliji naprimer se na veliko pizdijo, ker nimajo uradnega uvoznika, neuradni pa za Fanatec hardver zahteva 3x ceno...pri nas pa nič navdušenja.

No kakorkoli, a little site I created: Fanatec volani

Imam GT3 RS V2 in sem zelo zadovoljen :) Nisem totalno hardcore, kot nekateri tu, vendar zelo uživam v iRacingu in drugih simulacijah. Nimam pa nobenih ultra posebnih lap časov, s katerimi bi se lahko hvalil.

Ja, ok. To je kot da bi debatirali o Golfu GTI in Focusu RS, pa bi nekdo rekel, da Ferrari Italia bolj drži v ovinku :)

Aja pa ko smo že pri dragih volanih, baje najnovejši ECCI (7000) s force feedbackom močno prekosi frex-a.

Zgledajo čip-šit usaj men in neuporabni, čeprav sm vidu da jih dost uporablajo, na tem forumu je pa tak al maš g25-27 al pa neki za predhodno obdobje ko boš kupu g25-27 :wink:

Če ne poznaš volanov ne govori kar nekaj. Dejstvo je, da na testih fanateci dobivajo višje ocene kot g25 oz 27. Poznam tudi nekoga, ki ga ima (ima tudi g25). Je rekel da je stvar ki ga najbolj moti to, da volana ne moreš tako čvrsto pritrditi kot recimo g25. Sami pedali veliko boljši fanatechovi kot g25, kar se samega volana tiče je pa rekel tako. Sam občutek ko ga držiš v roki je boljši pri fanatecu, logitech je malo bolj robusten, medtem ko se FFB performance g25 skirje pred fanatechom. Je pa dejstvo, da je fanatec tudi malenkost (cca 50€) dražji kot logitech.

Frex je res najboljši volan, ampak tudi daleč najdražji. Za ceno enega frexa lahko kupiš ene 7 komadov g25 volanov.

Hmm samo ne vem če bil dal za frex 7x več kot za G 25/27. Vrjamem da je bolši samo 7x boljši pa sigurno ne. Ali pa sem premalo freak :blink:

Kar se mene tiče mislim , da je G25/27 najboljše razmerje med denarjem ki ga daš in kaj dejansko dobiš, je pa to samo moje mnenje.

Hmm samo ne vem če bil dal za frex 7x več kot za G 25/27. Vrjamem da je bolši samo 7x boljši pa sigurno ne. Ali pa sem premalo freak :blink:

Kar se mene tiče mislim , da je G25/27 najboljše razmerje med denarjem ki ga daš in kaj dejansko dobiš, je pa to samo moje mnenje.

se strinjam [it] plus tega da g25/27 lahko poljubno modificiraš kar je za mene še najbolj pomembno! [dance]

Nevem kam naj napišem to, če ni ok tema naj me nekdo popravi.

Razmišljam, da bi usposobu eno tipkovnico in jo imel kot en "podaljšek" kontrolne plošče za nastavljavt brake bias, pit chat, ipd Sedaj me pa zanima kak bi to blo izvedljivo, če ma kdo kako idejo?

To bi pa naredu zato, ker mam med vožnjo tipkovnico predaleč, na volanu pa vse tipke zasedene...

Hvala za info..

Najbl enostavno ti je da si kupiš eno pocen usb tipkovnico in jo razdreš. Potem kablčke po potrebi podaljšaš, daš neke tipke in enostavno vstaviš nove kontrole. Jest mam g25 in imam 2 tipke plus še 2 tipke na menjalniku. Ne vem če si tak profi, da bi med samo vožnjo štimal še brake bias in podobne reči :) Sam se s tem igram le na kvalifikacijah :P

No saj, tut jst glede kvalifikacij, ker tisto da prideš iz boxov pa par krogov da se ti avto "vsede" uzame čas, to bi blo za za "on the fly" rihtat... vglavnem pa za quick chat tipke...to pa tut za kak LAN, ne le tu na Ligah....