Seko 7 Napisano June 18, 2010 Share Napisano June 18, 2010 Mene pa zanima, če je že kdo ''stršal'' menjalnik pr G25. Na tole foro: http://chilicoke.com/mods/shifterresistance.htm Hvala že naprej za odgovore. Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 danes dobil Driving force gt v petek original Race On!ihuu za trening bi rad malo potreniral iz neta dol potegnjenem Race on pa me zanima v čem je fora da nemorem oz. neznam nastavit, da vozim na volan ker me uboga samo tipkovnica. Pa prosim če ima kdo kak nasvet glede nastavitev volana, avtev, ... alj je boljše da pustim vse kot je?!?naj samo pove. da se vam mogoče kdaj pridružim na dirkah vam starim mačkom:D. svaka vam čast. lp Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Pregledal sem cel forum in opazil, da skoraj ne omenjate Fanatec volanov. Kako to? Zelo zanimivo glede na to, da je osnovno podjetje v Nemčiji in živimo relativno blizu. V Avstraliji naprimer se na veliko pizdijo, ker nimajo uradnega uvoznika, neuradni pa za Fanatec hardver zahteva 3x ceno...pri nas pa nič navdušenja. No kakorkoli, a little site I created: Fanatec volani Imam GT3 RS V2 in sem zelo zadovoljen Nisem totalno hardcore, kot nekateri tu, vendar zelo uživam v iRacingu in drugih simulacijah. Nimam pa nobenih ultra posebnih lap časov, s katerimi bi se lahko hvalil. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Zgledajo čip-šit usaj men in neuporabni, čeprav sm vidu da jih dost uporablajo, na tem forumu je pa tak al maš g25-27 al pa neki za predhodno obdobje ko boš kupu g25-27 :wink: 2 Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 No sicer bi se dalo kregat o tem, s katerim se da postavit boljši čas, ampak čip šit pa že ni Volanski obroč je leta pred Logitechi, FF pa je veliko bolj naraven. No G27 sicer še nisem sprobal, G25 pa. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Frex prekosi use v usakem primeru. Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Ja, ok. To je kot da bi debatirali o Golfu GTI in Focusu RS, pa bi nekdo rekel, da Ferrari Italia bolj drži v ovinku Aja pa ko smo že pri dragih volanih, baje najnovejši ECCI (7000) s force feedbackom močno prekosi frex-a. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Porsche Fanatec je v isti ligi kot Logitech G25/27, če ne celo rahlo višji...ampak cena je pa spet... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Zgledajo čip-šit usaj men in neuporabni, čeprav sm vidu da jih dost uporablajo, na tem forumu je pa tak al maš g25-27 al pa neki za predhodno obdobje ko boš kupu g25-27 :wink: Če ne poznaš volanov ne govori kar nekaj. Dejstvo je, da na testih fanateci dobivajo višje ocene kot g25 oz 27. Poznam tudi nekoga, ki ga ima (ima tudi g25). Je rekel da je stvar ki ga najbolj moti to, da volana ne moreš tako čvrsto pritrditi kot recimo g25. Sami pedali veliko boljši fanatechovi kot g25, kar se samega volana tiče je pa rekel tako. Sam občutek ko ga držiš v roki je boljši pri fanatecu, logitech je malo bolj robusten, medtem ko se FFB performance g25 skirje pred fanatechom. Je pa dejstvo, da je fanatec tudi malenkost (cca 50€) dražji kot logitech. Frex je res najboljši volan, ampak tudi daleč najdražji. Za ceno enega frexa lahko kupiš ene 7 komadov g25 volanov. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Hmm samo ne vem če bil dal za frex 7x več kot za G 25/27. Vrjamem da je bolši samo 7x boljši pa sigurno ne. Ali pa sem premalo freak Kar se mene tiče mislim , da je G25/27 najboljše razmerje med denarjem ki ga daš in kaj dejansko dobiš, je pa to samo moje mnenje. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Ja maš prav. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Hmm samo ne vem če bil dal za frex 7x več kot za G 25/27. Vrjamem da je bolši samo 7x boljši pa sigurno ne. Ali pa sem premalo freak Kar se mene tiče mislim , da je G25/27 najboljše razmerje med denarjem ki ga daš in kaj dejansko dobiš, je pa to samo moje mnenje. se strinjam plus tega da g25/27 lahko poljubno modificiraš kar je za mene še najbolj pomembno! Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Nevem kam naj napišem to, če ni ok tema naj me nekdo popravi. Razmišljam, da bi usposobu eno tipkovnico in jo imel kot en "podaljšek" kontrolne plošče za nastavljavt brake bias, pit chat, ipd Sedaj me pa zanima kak bi to blo izvedljivo, če ma kdo kako idejo? To bi pa naredu zato, ker mam med vožnjo tipkovnico predaleč, na volanu pa vse tipke zasedene... Hvala za info.. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Najbl enostavno ti je da si kupiš eno pocen usb tipkovnico in jo razdreš. Potem kablčke po potrebi podaljšaš, daš neke tipke in enostavno vstaviš nove kontrole. Jest mam g25 in imam 2 tipke plus še 2 tipke na menjalniku. Ne vem če si tak profi, da bi med samo vožnjo štimal še brake bias in podobne reči Sam se s tem igram le na kvalifikacijah Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 No saj, tut jst glede kvalifikacij, ker tisto da prideš iz boxov pa par krogov da se ti avto "vsede" uzame čas, to bi blo za za "on the fly" rihtat... vglavnem pa za quick chat tipke...to pa tut za kak LAN, ne le tu na Ligah.... Citiraj Link to post
Recommended Posts