silicijeva dolina 1 254 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Previsoka cena! 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Predrag je tudi BMW in še in še se najde...., nekje sem omniel 1x se živi, če čakaš da bo poceni, lahk predolgo čakaš... Realno pa da se nabavi tgt , t 500 stopalke, in menjalnik si dal max cc 1keur in imaš top kombinacijo.... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Pedala TGT so slabša kot T500? Izdelava mislim. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 (urejeno) Predrago glede na to kaj nudi in če upoštevam, da dam še zraven 300€ in imam DD volan. Ti je sedaj bolj jasno kaj sem mislil?! Za T500 RS sem plačal 500€ in je toliko tudi dejansko vreden glede na kvaliteto. Za kaj bi potem dal za nek volan, ki skorajda ni boljši od predhodnika še zraven 200€ in po vrhu vsega še niti ni DD? Ta volan je definitivno predrag glede an predhodnika!! Uredil October 23, 2017 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 pred 28 minutami, skopusnik je napisal: Pedala TGT so slabša kot T500? Izdelava mislim. Narejene so zelo dobro, mene sm moti ker jih ne morm na glavo obrnit, pa od th 500 rs so mi odlične ker so težje, te od tgtja so lepo narejene, dost težke, velke pedala, lepa pedala, ornk lepo narejen okvir, vseeno so men osebno od th 500 najboljše... Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 pred 8 minutami, silicijeva dolina je napisal: Predrago glede na to kaj nudi in če upoštevam, da dam še zraven 300€ in imam DD volan. Ti je sedaj bolj jasno kaj sem mislil?! Za T500 RS sem plačal 500€ in je toliko tudi dejansko vreden glede na kvaliteto. Za kaj bi potem dal za nek volan, ki skorajda ni boljši od predhodnika še zraven 200€ in po vrhu vsega še niti ni DD? Ta volan je definitivno predrag glede an predhodnika!! Prijatu no....DD je cena?? Obroč je cena?? Quck je cena? Pedala ena dobra so cena?? Ne morš sm dd volan za 1k eur, oz dobr dd je kolko cca 1,4 k eur gol volan, gol, kot ženska naga, pol ti pa ta ženksa reče, ej dej mi še tole nabavi, pa tole, pa ono...da bom jaz sexi, na koncu je ta sexi skor 2k eur?? Še en x v vsej zgodbi pišem moja mnenja, enmu bodo tgt stopalke odlične, pomoje tudi so, potestiram danes, jaz sem le relano opisal KAJ MENE moti, ne folk na splošno, pač navajan sem na t 500 rs stopalke, ker so težje, bolj stabilne, pa pač všeč mi je ko daš pozicijo avtomobiljskih stopalk, moge je minus t 500 stopalk, da so pedala mal premahjna, na tgt ju so nekako enako široka oz le stoplaka kot na fanatecu, ali prave dirkalne stoplake, vseen pa to lahk tudi na t 500 rs spremeniš menjaš, mel sm kr neki ačsa red od faanteca gor, mal širše, zdej enmu je to ok enmu ne, men osebno je vse ok...še vedno sm zaljubljen v t 500 rs in kto kaže bom, sm pomoje bo kr tgt pel na polno, vaj pri meni, pač itak da si lažje prvoščim razne kombinacije, zato tudi nekako relano povem ojo oceno, enemu ta ocena ne bo OK. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Ni pomembno tvoje mnenje in ocenjevanje, ampak to ,da je volan od Thrustmasterja, ki skoraj ni boljši od predhodnika ima tako visoko ceno. Samo to pri meni šteje. Morda bo cena čez čas padla, ampak dejstvo, da je že v osnovi gor tako grd obroč, mi ne pusti, da bi sploh pomislil o nakupu tega volana. Mogoče samo bazo, obroča ziher nočem, ker je grd. Sem pa ziher, da bo naslednji, ki ga bom kupil DD Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Teb je grd, enmu je najlepši, ..., sem tudi omenil, en ki dobr fura iR na t 500 rs, bi bil pravi naslov , da proba TGT-ja in poda svoje mnenje (realno je tudi za pričakovat da bo Damjan, mal tudi opisal reč, na način trgovca, čeprav nočem nobenega zavajat itd, povem realno) Vseeno pa čakam en lep izračun DDja in opreme?? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Diobuh, da ne boš reku da je T500 pa lep obroč no. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 (urejeno) Odvisno katerega misliš. Ta,ki pride zraven je meni boljši kot pa tale. Je večji in podoben realnemu. Jaz uporabljam Ferrarijevega z alkantaro. Res je,vsake oči imajo svojega malarja. Jaz če bi nabavil tega novega bi vzel samo bazo, obroč pa bi obdržal od T500 RS Ps: Jaz sem fural iR z T500 Uredil October 23, 2017 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 24, 2017 Share Napisano October 24, 2017 Obroč je sm en ok, pravi, dirkalni, pač avtomobilski kakrkoli od ompja, sparca, podobne reči, vse ostalo je tema.... edin tole je podobno volanu Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2017 Share Napisano October 24, 2017 Pred 18 urami , skopusnik je napisal: Diobuh, da ne boš reku da je T500 pa lep obroč no. Poglej in primerjaj kateri ti je bolj podoben dirkaškemu oziroma športnemu volanu. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2017 Share Napisano October 24, 2017 pred 51 minutami, play je napisal: Obroč je sm en ok, pravi, dirkalni, pač avtomobilski kakrkoli od ompja, sparca, podobne reči, vse ostalo je tema.... edin tole je podobno volanu Odvisno kaj voziš. Jaz tega ne dam gor, ker ne vozim Rally-a ali driftanja Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 24, 2017 Share Napisano October 24, 2017 (urejeno) Osebno so mi pri originalnem TH500 obroču problem "ročke" za prestavljanje, ker so fiksne in se ne obračajo z volanom. Pri hairpinih se kar pozna kjub temu, da so same "ročke" kar velike. Naslednji kar velik minus originalnega obroča je neergonomska postavitev gumbov za pogled levo-desno. To bi morala biti dva simetrican gumba, en na levi, en na desni, ki sta vedno dosegljiva (s palcem). Uredil October 24, 2017 - markop Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 24, 2017 Share Napisano October 24, 2017 Levi če bi imel od Honde znak ali pa GT logo, tko pa...., ...., mi je vsen kak omp, sparco, in podobni dost bolj všečno, ne vem kdor ima doma t500 ali t 300 ali kak fanatec, in da ima gor stock volan, ala mu vera, ne veste kaj zamujate če bi imel nek omp gor in sekvenco, adijo pamet.... Men pride prav le org omp volan, sekevenca, ali navadni menjalnik+sklopka, vse ostalo se mi neha, če je tipk veliko, TGT jih ima noro veliko, in vem da kdor vozi lige bla bla mu tipke zelo prav pridejo, pa vseen jaz če bi vozil na pcju bi si naedil button box in gol volan+sekvenco, vse ostalo kar se mene tiče me ne zanima... Vseeno men dogaja tole, to je to, pol se pa neha veselje... Citiraj Link to post
Recommended Posts